Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
elég furcsa kérés..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
így tudtam megoldani
Nagyon szépen köszönöm
Pont ilyenre gondoltam!<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
énsenem^^
@ #77206:

kód nélkül
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
kóddal?😄
Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
(GTA IV(L)😄)
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
belevarazsolni egy logoba . Nos ugy képzeltem el hogy a logo egyik oldalan csak a felirat lenne masikon meg ami mozog 😊)
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!