Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a legrendesebb fórumozó, minden hülye kérésemet/kéréseteket teljesíti, amit mégegyszer köszönök<#puszi>#puszi>
Csináltam magamnak, logót. Persze nem lett jó. De ha valakinek van ötlete még mindig várom. Köszönöm!
---Ger----
Találkozunk egy hónap múlva.Még van ilyen képem 37.😄
befejeztem.
xD
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
és te mi a lópikuláért írod be mégegyszer?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
(ha már vki regelve van sg-n, egy rohadt hsz-t csak be tud pötyögni ide...)
ésha ujat csinálnál neki?😄 ami hasonlit a mostanihoz?😄😄:
én spec. nem foglalkozok vele, az tuti, pixelenként nem vagdosom ki a betûket, az egy kicsit fárasztó meló
ja, és ha már NEKI kell, akkor NE TE kérd
mert megkértrá h szoljakxDxd hátha akkormeg csináljátok neki-.-"
másik meg, h miért te kéred...?
nem sok cucot kért,csak hogy a mostani logóját animáljátok,hogy a neve beszáljon😄
léccixD
Olyat tudna nekem vki csinálni 120*20-ban, hogy:
- Ugyanilyen háttér mint a mostani
- Név helyett 3 kártyalap teteje látszódjon, ami csukódik és nyitódik
- 3 lap amin a betûk G , E és O
- Ja és pikk lap legyen mind a 3
Remélem ezt kihívásként veszitek, mert biztos nem egyszerû egy ilyet összedobni.
Elõre is köszi! <#worship>#worship>
Ilyen villámos témájú logot én is elfogadnék erre a névre: H©Re$z™
120*20 -ba <#miaz>#miaz>
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
hát ez ilyenre sikerült :S
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
ennyit tudtam kihozni belõle, remélem, nem 2 napig fogod használni...
de volt még sikk,offkorv2,csak bannolták😞 meg most van párhuzamosan,a TechnoPrisoner,Ephyra,Darkwax,Etorian,offkorzreg,ja meg Mostly😊
Manchester United Premier League:10|FA Cup:11|League Cup:2|Community Shield:17|Champions League:3|FIFA Club World Cup:1 Glory Man United!!!