Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szeretnék kérni egy 120x20-as logót!
Firefoxom van.
A felirat: Milan bhv legyen.
Itt egy kép hozzá:
Elõre is köszi!
www.milcse.hu
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Úgy hogy jól mutasson a feje vagy amennyit ki tudsz hozni belõle.Köszönöm szépen elõre is!!
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
?De ha nem, akkor a képet felhasználva rábíznám a többit...

Egyébként tetszik az is, amikor egy fénycsík szaladgál, csak nincs hozzá alapképem...
http://www.vezess.hu/zsebgarazs/
valami más ötleted nincs ezen a villámoson kívül?
Mivel én nem tudom megcsinálni, ezért elfogadom amit mondtok, csak mint laikus gondoltam, hogy a #78711 sz. Hsz-emben írtakra elég lenne...
Elnézésed kérem, ha neked ez evidens, nekem anno nem volt az, és nagyon megörültem, hogy a 9-10k lecsökkent 3k-ra!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Most újra megpróbálkoznék azzal a különbséggel, hogy idõközben nekem is megtetszettek a villámlást ábrázoló nick-képek. Amennyiben volna rá lehetõség, akkor én is szeretnék egy ilyesfélét, azzal, hogy 120x20-as legyen, fekete háttérbõl jönnének a fehér villámok, de ekkor a háttér sötétkékre, majd középkékre változna a villámok által szórt fénynek hatására. Továbbá a nevemet (Rubio), ami ugyan egy sötét, de a feketétõl világosabb tónussal alapból is látszana, a villámok fénye hozná elõ a sötét háttérbõl...
Természetesen az alkotó tovább fejlesztheti, finomíthatja, a nevet villogtathatja vagy bármit tehet vele, csak végre én is szeretnék egy profi módon elkészített logót... Ami most van azt én készítettem és ahhoz képest, hogy nulláról kezdtem, még elégedett is vagyok vele, de terméseztessen tisztában vagyok azzal, hogy messze nem tökéletes....
Elõre is köszönöm a leendõ alkotó fáradozását!
Ilyen villámos témájú logot én is elfogadnék erre a névre: H©Re$z™ 120*20 -as méretekkel <#miaz>#miaz><#worship>#worship>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Szeretném kérni, hogy csináljon vki egy olyan FF, nem VIP logót, amiben ez a kép szerepel:
Háttér legyen fekete és ha lehetséges akkor a logóban fentrõl lefelé látszódjon a kép.
Üdv
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Arigatou<#wink>#wink>
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Egyszer fenn, Egyszer lent.
?