Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
ezzel a képpel és alatt a nevem ugyanolyan betükkel ha meglehetne oldani
TDU nickname:lowlama
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Valaki tudna nekem csinálni egy logot, 120*20 -as paraméterekkel és az American's Army játék témájável kapcsolatos képpel pld.:
Ez a név legyen rajta: H©Re$z™
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Szeretnék kérni 1 normál méretü logot ladics néven
Ebbõl a képbõl vagy esetleg ebbõl:]Ha van benne 1 kis animáció pl mozog az óra vagy egyébb annak örülnék köszi!

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
De nem bajD:
Mi equipo favorito: Real Madrid
Megtudnád csinálni,hogy ott a vége illeszkedjen a fejléchez?😄

Szeretnék egy lógót. Ehez a fejléchez illeszkedjen:
Szeretném ha oldalt Tiesto feje legyen és amikor megy beljebb a szürke akkor egy halvanyabb legyen.Minta:
És még látszik a tigris oldala még halványan.
Ezzel a képpel szeretném:
1.kép
2.kép
Vagy ha nem jók ezek a képek akkor alógó készítõ itt kereshet::
Itt.
És akkor animáció nélkül valami faxa betûtípussal legyen ráírva,hogy Papamaci.Jahh és 150x25 méretû legyen.
Elõre is köszönöm😄
Ez tetszeni fog mert elképzeltem magamba:M:M
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Kellene egy sima logó. Nem tudom hogy mekkora nagyságú fotó alkalmas arra hogy logót csináljatok belõle(gondolom minél kisebb annál jobb). Itt van néhány ami a legjobban megfelel abból csináljátok.:
1.
2.
3.
Ha a fekete fehérek közül választotok akkor hasonló fekete v fehér ha a piros deszkásat akkor pedig ahoz illõ színnel szerepeljen rajta a Kikix12 felirat. Elõre is köszi.<#worship>#worship>
PSN ID: csizmaziakiki
?
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21

ide kellene az sg-re régi logóm helyett,nevem szerepeljen rajta plux ha megoldható egy esõs animáció,de az akár el is hagyható.
mail címem: [email protected]
Elõre is THX!
No music, no life....
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
No music, no life....
aki elvállalná az írjon 1 privit legyen szíves!!
No music, no life....
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord