Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Szeretnék egy VIP 150*25-ös logót. Teljesen a készítõ fantáziájára bízom hogy milyen logót készít csak ez szerepeljen benne ---> Nicol <--- és egy szerelmes témájú logóról lenne szó😊
Köszönöm elõre is.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
ha csendben maradtál volna,bölcsebb lettél volna..
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Amúgy meg a házigazdaság nem úgy megy hogy na majd én leszek. Tessék szavazást kiírni, és a végeredményt, illetve pár jó ajánlást elküldeni a modiknak.
ja és kussoljatok má.
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
kussoljatok
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
nem is az a betûtípus, amivel én írok, és ÉN HELYESEN ÍROK
ezt beszoptad, de még mennyire
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"