Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

94mike
és szerinted a logó kovácsok,honnan tudják meik a DAF XF 105?-.-"

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

?
Aquir
ha álló logó akkor a minõségét lerontod gimpben vagy photoshopban vagy ha ulead-ben csinálsz mozgó logót akkor optimalizálás ott is

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ricska
Sziasztok!
Én megcsináltam magamnak egy logót de a mérete nagy. Hogy tudnám tömöríteni?

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

Sickness
Had kérjek egy logót ami ugyan olyan mint a mostani, csak más betûtípussal és más színnel, például rikítós zölddel vagy sárgával. <#smile>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

XF 105
Üdv!Szeretnék egy XF 105 feliratú logot,dölt betûkkel és egy villogo lámpájú DAF-al,az XF 105 váltakozó színben jelenjen meg!
Elöre is köszönöm!

Mindenévfoglalt
csinálnátok nekem egy logot?
Olyant szeretnék,hogy az eggyik felébe lenne egy csõrike,(akár mozoghat is 😊)a másik felébe meg lenne beleírva,hogy Ryka(furi betükkel). És a háttérszín #FF3300 legyen,vagy olyan,hogy az eleje sötétebb/világosabb legyen,és a vége ilyen színû...
De ha gondoljátok,vagy unatkoztok,akkor felöllem több logot is csinizhettek..😄
elörre is THX..😉)

94mike
ja! és a logó vége illeszkedjen a mostani csikomhoz😄 köci!

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

94mike
szijasztok! ebbõl a kamionból valaki csinálna nekem egy logót?^^
a 94mike felirat,lécci ugyanolyan betûkkel legyenek mint a mostaniak.ill. a fehér repedésekis vagy mik ezek maradjanak😄 és csak a kamion legyen benne,) a töbii rész nemkel.) ha valaki megcsinálja elõreis köszönöm.

immovable
lol bakker igazad van 😄
tényleg<#wow2>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Aquir
vannak, hiszen mozog

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

dafos
Sziasztok. Nos miújság a logoval? Jó éjt Mindenkinek!

Dizson
Nem rossz. ÉS ha a kék háttér helyett fekete lenne és fehér betû?

Tomika001
- . -

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Matt07

"te nem tudsz egyszer egy olyan logót kérni, ami min. 1 hónapot kibír?" <#wilting>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Ben007
pls valaki

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Matt07

csak ennyit sikerült kihozni belõle :S

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Matt07
nm,én köszönöm 😊
örülök h tetszik ^^

Bulykin
isten vagy😄😄 köszönööööm!!<#eljen><#taps><#worship>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Matt07

😉

Dizson
Sorry, rossz helyre töltöttem fel. Link

Dizson
Hali! Szeretnék kérni egy logót, lehetõleg hasonló mint ami most van. A háttérben ennek a feje Link. A képen látható egy fehér csík, arra lehetne egy név. Köszönöm!

Bulykin
ha megoldható lenne, hogy a nevem az fehérrel legyen, akkor tökéletes lenne^^
nagyon szépen köszönöm!!
majd késõbb még felnézek, de elõre is köszi😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Matt07

?

Tomika001
Valaki? <#help>

Bulykin
Üdv!!!!
Kérhetnék ERRE a logóra vmilyen effektet?? Nemtudom lehet e egyáltalán, mind1 milyen ha lehet, csak jól nézzen ki, a készítõre bízom...
ITT az eredeti kép, lehet h ebbõl jobb lenne😄😄 és akkor vmi darkos effektet+ rá vhova kicsibe a nevemet, ha az elõzõt nem lehetne alakítani(olyan jól)!!
pls vki<#zavart1>

Elõre is köszönöm!!!

Lammer
Sziasztok!

Szeretnek kerni egy olyan logot (viplogo meretut) amiben a kovetkezo kep szerepel plusz mondjuk egy Mazda jel vagy valami hasonlo jellegzetes dolog... style, dizajn teren nagyon bena vagyok 😄 rabiznam a mesterekre a stilusos kep elkesziteset :]

alapanyag(kocsim): kisMazdim
jel esetleg: jel
<#zavart1>

nagyon szepen koszonom elore is! <#worship>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

kaposi1
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy 120x20-as M.U. logót.
Az alapanyagok ezek lennének hozzá.
1.nagy kép
2.Ugyanez kicsinyítve, ha esetleg kell
3.A címer
Az lenne a kérésem a címerrel kapcsolatban hogy ugyan oda kellene betenni ahol az eredeti képben a kissé döntött van. Csak lehetõség szerint kissé megnagyítva ,hogy látszódjon is majd belõle valami.
A jobb alsó sarokban pedig úgy ahogy az én nick nevemben, a zalrobto felirat villogna vagy futna.
Elõre is nagyon szépen köszönöm, ha megalkotja ezt nekem valaki.
<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

peteragoston
megvan...
ha mas is keresne > http://www.userbars.be/

peteragoston
hol lehet talalni olyan hosszu kepcsikokat amiket forumba alairaskent szoktak berakni?

ScarY MAN
Hali!
Valaki animálná nekem a mostani logómat, úgy hogy több színátmenet legyen?

Mondjuk elindul zöldbõl átmegy sárgába majd abból pirosba, aztán rózsaszin kék zöld. szóval az egész színpalettán átmegy 😊 szal értitek 😄

elõre is köszönöm! 😊

...

dafos

Sziasztok. Nos én lennék az akinek a kamionos logo kellene valami a képhez illõ kék háttérrel, a kép a bal oldalt legyen és a nevem mellette sárgával ( ne a rikító sárgával, hanem valami sötétebbel ) legyen : Gabesz
És elnézést kérek a történtekért, csak nem tudtam képet beszúrni.

immovable
ebben hol vannak a frame-ek?
Aquir
a sok frém

immovable
Mi a t*köm benne majd 8KB?
7.92 KB (8109 byte) volt, és gondolom rontott a minõségén, hogy be tudja tenni. de ez csak tipp😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Barnabyka
így ,h betetted mitõl ilyen szar ?

bazsa06
Nagyon fasza! köszönöm szépen!

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

Prody
Mármint, ha Lerstal néven kértem, akkor én Õ vagyok, csak ez másik reg. 😛

Prody
pontosan 😄D<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

hungary27
azárt csináltad nem?
Ephyra
Látom használod a lokomat 😄 amit én csináltam 😄

theone91
Igen. Nem nagyon figyeltem a második vastagon szedett részre... 😄

én is erre gondoltam. kicsit érdekesen fogalmazta meg😊
theone91
Ja... Öké leesett... Fail...

😄😄😄.ad.sa.dsdsa

theone91
Igen... És? Értettem. Csak arra vagyok kivácsi, hogyha a barátja gondolom regelt ide, akkor miért nem tud Õ kérni logót?

Prody
Mijeza kamion mánia ? xD

Tomika001
Bocs jobb oldalt legyen a kép!
Köszi!

Tomika001
Helló!
Szeretnék 1 lógót: ez a kép legyen rajta bal oldalt:

És vami hozzá illõ animációval legyen ott,hogy Kis Bigy Boy
Elõre is köszönöm!!