Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
?A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Én megcsináltam magamnak egy logót de a mérete nagy. Hogy tudnám tömöríteni?
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Elöre is köszönöm!
Olyant szeretnék,hogy az eggyik felébe lenne egy csõrike,(akár mozoghat is 😊)a másik felébe meg lenne beleírva,hogy Ryka(furi betükkel). És a háttérszín #FF3300 legyen,vagy olyan,hogy az eleje sötétebb/világosabb legyen,és a vége ilyen színû...
De ha gondoljátok,vagy unatkoztok,akkor felöllem több logot is csinizhettek..😄
elörre is THX..😉)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
a 94mike felirat,lécci ugyanolyan betûkkel legyenek mint a mostaniak.ill. a fehér repedésekis vagy mik ezek maradjanak😄 és csak a kamion legyen benne,) a töbii rész nemkel.) ha valaki megcsinálja elõreis köszönöm.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"te nem tudsz egyszer egy olyan logót kérni, ami min. 1 hónapot kibír?" <#wilting>#wilting>
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
csak ennyit sikerült kihozni belõle :S
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
örülök h tetszik ^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
😉
nagyon szépen köszönöm!!
majd késõbb még felnézek, de elõre is köszi😄
?
Kérhetnék ERRE a logóra vmilyen effektet?? Nemtudom lehet e egyáltalán, mind1 milyen ha lehet, csak jól nézzen ki, a készítõre bízom...
ITT az eredeti kép, lehet h ebbõl jobb lenne😄😄 és akkor vmi darkos effektet+ rá vhova kicsibe a nevemet, ha az elõzõt nem lehetne alakítani(olyan jól)!!
pls vki<#zavart1>#zavart1>
Elõre is köszönöm!!!
Szeretnek kerni egy olyan logot (viplogo meretut) amiben a kovetkezo kep szerepel plusz mondjuk egy Mazda jel vagy valami hasonlo jellegzetes dolog... style, dizajn teren nagyon bena vagyok 😄 rabiznam a mesterekre a stilusos kep elkesziteset :]
alapanyag(kocsim): kisMazdim
jel esetleg: jel
<#zavart1>#zavart1>
nagyon szepen koszonom elore is! <#worship>#worship>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Szeretnék kérni egy 120x20-as M.U. logót.
Az alapanyagok ezek lennének hozzá.
1.nagy kép
2.Ugyanez kicsinyítve, ha esetleg kell
3.A címer
Az lenne a kérésem a címerrel kapcsolatban hogy ugyan oda kellene betenni ahol az eredeti képben a kissé döntött van. Csak lehetõség szerint kissé megnagyítva ,hogy látszódjon is majd belõle valami.
A jobb alsó sarokban pedig úgy ahogy az én nick nevemben, a zalrobto felirat villogna vagy futna.
Elõre is nagyon szépen köszönöm, ha megalkotja ezt nekem valaki.
<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Valaki animálná nekem a mostani logómat, úgy hogy több színátmenet legyen?
Mondjuk elindul zöldbõl átmegy sárgába majd abból pirosba, aztán rózsaszin kék zöld. szóval az egész színpalettán átmegy 😊 szal értitek 😄
elõre is köszönöm! 😊
...
Sziasztok. Nos én lennék az akinek a kamionos logo kellene valami a képhez illõ kék háttérrel, a kép a bal oldalt legyen és a nevem mellette sárgával ( ne a rikító sárgával, hanem valami sötétebbel ) legyen : Gabesz
És elnézést kérek a történtekért, csak nem tudtam képet beszúrni.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ebben hol vannak a frame-ek?