Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. szerintem ott nem lehet mûvelõdni, mûvelõdni máshol kéne, de biztos igazad van.
3. nem kellene erõltetni olyas valamit, aminek a másikhoz nincs kedve/nincs rá ideje. menj be szépen a photoshop topikba kérni logot, ott tudnak adni számlát is 😉
4. kedves csipa94-nek is. (a sok idióta szmájli nem ép elmére utal)
ám tudom, hogy tényleg vannak olyan témák, mikre régen nekem ötletem sem volt. ilyen a foci, meg a kamion😄 amint látom, mások sem izgultak rá a témára.
így anélkül, hogy a másik ízlését fikáznánk: jelenleg nincs olyan logókovács, aki készít focis, vagy kamionos logot.
fogadjátok el, hogy ha nem érkezik munka a kérésre, akkor az nem lesz megcsinálva akkor sem, ha 50x belinkelitek, vagy vitáztok róla. nem véletlen lett beleírva a szabályzatba.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
2. Az hogy az ETS-es topikban mûvelõdik, azért miért kell ezt hangoztatni? Õ szereti a kamionokat egyetemben velem... Biztos van olyan dolog amit Te szeretsz...
3. Nem kellene a pénzzel hozakodni...
4. A megszólítást lehetne még gyakorolni...
Bocsánat még1x
a sok villogó névre általában van ötletünk, ilyenre nem nagyon. úgy gondolom, itt "mûvészek" vannak, nem gépek, akik egész nap csak kattintgatnak. talán átérezhetnéd a mi helyzetünket is, nem csak így benyögni a 'véleményed'.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
és igen, olvasd át a bannert...
de ha nagyon szeretnél kamionos logot, 10.000 pénz lesz, ÁFA-s számlát nem tudok adni sajnos
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Ezt vedd figyelembe mielõtt hülyeségeket beszélsz. over and out
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Az alábbi képbõl szeretnék egy logót készíttetni, ha lehetséges akkor a szárny valamennyire mozoghatna és egy felirat ami mozoghat szintén vagy villoghat, ami legyen Csoby.
a böngészõm firefox 3.0.8.
Köszönöm.

..::_\'Csoby\'_::.. Loading.... [ ████_____ ] ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Szeretnék egy Logót kérni ebbõl a képbõl:
A nevem betûtípusát a legalsóból szeretném:
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
szeretnék kérni egy logot
ezzel a képpel és rajta az égen feketével hogy aTee
kössz elöre is
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Én egy vip méretû logót szeretnék kérni ( Tony Jaa ) felirattal és olyan színben mint a logó melleti sáv (ami nekem van 😊 )a többit rátok bízom!
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
van a kocsi ugye... de valahogy kene oda egy jelveny feleseg is stilusosan, nos meglenne a vegleges... lehetne ez a jelveny?
nagyon szepen koszonom ^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
]Ebbõl a képbõl szertném . ez a kép bal felsõ sarokban helyezkedjen el. a nevem : TibBcsíí. a háteret rátok bízom. a nevem színe illeszkedjen a háttérhoz! elõre is köszönöm! Üdv!Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Ha valaki tud segítsen kérem!
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)