Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semmi bajom a kamionokkal, nem erre akartam kilyukadni, hanem arra, hogy minden 2-3. ember ugyanolyan logot akar
1. valószínûleg nem csak én unom és nem csak nekem nem tetszik. én nem látom, hogy valaki is alkotott volna vmi logot a témában...<#miaz>
2. szerintem ott nem lehet mûvelõdni, mûvelõdni máshol kéne, de biztos igazad van.
3. nem kellene erõltetni olyas valamit, aminek a másikhoz nincs kedve/nincs rá ideje. menj be szépen a photoshop topikba kérni logot, ott tudnak adni számlát is 😉
4. kedves csipa94-nek is. (a sok idióta szmájli nem ép elmére utal)
dafos
Azt értem hogy unalmas, mert láttam hogy sokat kérnek... de akkor miért kellett megnyitni a topikot? Elvégre ez is logonak számít... :S Meg az hogy a nevekre van ötletetek... igen azt tudom hogy nem kis fantázia kell hozzá ( ezt díjazom is ), de mi eddig leírtuk, hogy mit hogyan lehetne... szóval fantázia nem nagyon kellene hozzá... csak megcsinálni úgy ahogy leírtuk ( persze úgy ahogy Te szeretnéd, mi csak az ötletet mondjuk ).

azért van igazság abban amit írt. nekik a kamion a kedvencük, te sem örülnél, ha a te kérésedet uncsiznák le. 😊

ám tudom, hogy tényleg vannak olyan témák, mikre régen nekem ötletem sem volt. ilyen a foci, meg a kamion😄 amint látom, mások sem izgultak rá a témára.

így anélkül, hogy a másik ízlését fikáznánk: jelenleg nincs olyan logókovács, aki készít focis, vagy kamionos logot.
fogadjátok el, hogy ha nem érkezik munka a kérésre, akkor az nem lesz megcsinálva akkor sem, ha 50x belinkelitek, vagy vitáztok róla. nem véletlen lett beleírva a szabályzatba.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

dafos
1. Az hogy unod a témát... azért nem kellene "fos"-nak nevezni a kamionokat...
2. Az hogy az ETS-es topikban mûvelõdik, azért miért kell ezt hangoztatni? Õ szereti a kamionokat egyetemben velem... Biztos van olyan dolog amit Te szeretsz...
3. Nem kellene a pénzzel hozakodni...
4. A megszólítást lehetne még gyakorolni...
Bocsánat még1x

csak olvass vissza, hányan kértek kamionos logot, hozzáteszem egy rakás kaka képbõl... szal, UNCSI
a sok villogó névre általában van ötletünk, ilyenre nem nagyon. úgy gondolom, itt "mûvészek" vannak, nem gépek, akik egész nap csak kattintgatnak. talán átérezhetnéd a mi helyzetünket is, nem csak így benyögni a 'véleményed'.
csipa94
Igen ott,miért baj?<#nyes>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

dafos
Üdv... teljesen tisztában van vele, de én is egyetértek Vele... ugyanis Õ is Én is kértünk 1-1 logot, utánunk kért egy másik ( szintúgy kamionosat ) és annak megcsinálták... szóval nem értem hol van itt a hiba velünk? Azért mert kamionosat szeretnénk? És az mit jelent hogy UNCSI? A sok villogó név, meg egyebek miért nem unalmasok? :S nem értem... ha kértünk, legalább ne így utasítottátok volna el... na mindegy Ha mégis meggondolnátok Magatokat, csináljátok meg amiket kértünk... Elnézést kérek, hogy leírtam a véleményem és ha bárkit is megsértettem volna vele, NE haragudjon meg! 😊 Köszönöm

kedves drága, talán mert kurvára unom, hogy minden 3. kérés ilyen kamionos fos, gondolom te is az ETS topikban tevékenykedsz 😊
és igen, olvasd át a bannert...
de ha nagyon szeretnél kamionos logot, 10.000 pénz lesz, ÁFA-s számlát nem tudok adni sajnos
csipa94
Húdejó-.-"

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

HunnernesKonge
Tudomásom szerint egy fillért nen fizetsz azért hogy logót kapj. itt mindenki ingyen önszorgalomból dolgozik, csak azért hogy nektek jó legyen. Nem várhatod el azt hogy egy logokovács olyan logot készítsen amely témájától már hánynia kell...

Ezt vedd figyelembe mielõtt hülyeségeket beszélsz. over and out
olvasd csak át a bannert.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

94mike
szebbenis leirhatnád,de igazadvan...! menny át egy warezra....ott megcsinálják.) sajnos linkelni nem linkelhetek warezt...

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

csipa94
Tudomásom szerint azért nyilt a topic,h ha valaki logot akar csináltatni (bármiet) az itt megteheti! Ha valaki kamionso logot akar csináltatni,akkor mi a f****szé nem tudjátook megcsináni?<#boxer><#violent><#mf1><#falbav><#fejvakaras>

igen
csipa94
Mi? a kamionok?<#falbav><#idiota>

Csoby21
Sziasztok!
Az alábbi képbõl szeretnék egy logót készíttetni, ha lehetséges akkor a szárny valamennyire mozoghatna és egy felirat ami mozoghat szintén vagy villoghat, ami legyen Csoby.
a böngészõm firefox 3.0.8.
Köszönöm.

..::_\'Csoby\'_::.. Loading.... [ &#9608;&#9608;&#9608;&#9608;_____ ] &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782;

Aquir
ott van

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

(NAGYON) uncsi a téma
csipa94
Valaki? PLS!! <#szomoru1>

PJack
ahhoz tudnunk kéne a nevét is, nem?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

SG rock
Üdvözletem !
Szeretnék egy Logót kérni ebbõl a képbõl:

A nevem betûtípusát a legalsóból szeretném:

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

emlékeztet valakiére
hungary27
bazz észre se vellem LoL
Matt07
kíváncsi vagyok h az iskolában is így ír-e<#ravasz1>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

ladics
öcsém mekkora fail helyesírásod van neked te jó ég...

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Klare
utyan ijet más névvel nem foknak neked csinálni 😊 csak szóltam ...

atika223
hy

szeretnék kérni egy logot

ezzel a képpel és rajta az égen feketével hogy aTee

kössz elöre is

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

gerypapa95
sziasztok én is szeretnék egy logót ilyet csak az legyen rajta hogy Gerypapa 95

aki megcsinálja annak nagyon szépen köszönöm !

&#9733; G E R Y &#9733;

94mike
én tudom meik😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

ScarY MAN
???valaki? vagy inkabb ne is kerdezzem többet?

...

Joker Brand
Helló!

Én egy vip méretû logót szeretnék kérni ( Tony Jaa ) felirattal és olyan színben mint a logó melleti sáv (ami nekem van 😊 )a többit rátok bízom!

XF 105
Ezt a DAF-ot szeretném logoképnek,meg a kép mellé az XF 105 feliratot!
Köszönöm!

XF 105

XF 105
sorry

XF 105

ricska
Hát úgy tûnik hogy ez nekem nem megy. Kérhetnék egy logót én is? Valami olyan stílusú legyen amilyet már belinkeltem. Mindegy hogy milyet, csak kapcsolódjon a Windowshoz. Vagy ha valamilyen Ferraris könnyebb, akkor olyat. Nagyon szépen köszönöm!

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

Lammer
Sry lehetne egy csoppet modositani?

van a kocsi ugye... de valahogy kene oda egy jelveny feleseg is stilusosan, nos meglenne a vegleges... lehetne ez a jelveny?
nagyon szepen koszonom ^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Klare
Sziasztok.Egylogot szeretnék kérni ami a mostani logómnak a hátteréhez hasonló rozsaszin legyen és legyen bele irva , hogy Klare és valami mozgást bele tenni ha megoldható lenne elõre is köszönöm!

csipa94
Bocsi,de a kép a bal felsõ sarokban legyen!

csipa94
Na tehát! [/url][/img] ebõl a képbõl szertnék logot! A nevem: TibBcsíí. a háteret rátok bizom. a név szine ileszkedjen a háttérhoz. köszi elõre is! üdv.

dafos
Sziasztok Mi újság ezzel? Köszi Jó éjt!

csipa94
ááh mivan miért nem tudok irni?

csipa94
[url=]ebból logot a nevem: TibBcsíí. a hátteret rátok bízom. a név szine ileszkedjen a hátérhoz ! köszi elõre is! üdv

csipa94
Sziasztok! ' logót szertnék kérni ebbõl a kéépbõl : [url=]Ebbõl a képbõl szertném . ez a kép bal felsõ sarokban helyezkedjen el. a nevem : TibBcsíí. a háteret rátok bízom. a nevem színe illeszkedjen a háttérhoz! elõre is köszönöm! Üdv!

túl sok a frame
nem igaz, hogy te nem tudod<#idiota>

ricska
Csak az optimizálás nagyon elrontja. Dehát 40KB -nál lehet hogy nem lehet többet kihozni. Tehát ebbõl kellene kisebbet:
Ha valaki tud segítsen kérem!

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

szívesen
Sickness
YO!
Köszönöm szépen.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!