Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

http://blog.play-mag.co.uk/wp-content/uploads/2009/03/scee_ps3.jpg
http://www.upickreviews.com/_images//videogame/nintendo-wii-photo.jpg
Ebbõl a két képbõl csinálna valaki nekem egy logót? Nem kell animáció, csak a nevem legyen rajta. Mozillát használok.
amit szerettem volna megkaptam
csak érdekelt hogy lenne-e vki szives megcsinálni vagy nem
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
de eztazizé csikozást nem lehetne vhogy kieszközölni?:$

..::_\'Csoby\'_::.. Loading.... [ ████_____ ] ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
egy oan kérésem lenne hogy ebbõl
meg ebbõl
vmi jót tuddnátok kreálni nekem?
a név az CsallÓ legyen😊
HTX elõrre is
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

"Fighting for peace is like fucking for virginity"
#80011 - köszönöm ^^
nagy megtiszteltetés ez nekem 😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ha egyszer valakinek nincs rá ötlete, akkor ez van, el kell fogadni.
de #79997-est megcsinálom mindjárt.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.