Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
1. Lépés: Tapintatosság... Ha nem jön be, jön a GTFO... 😄

PJack
köszi

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Barnabyka
fúú ez szép lett😊

PJack
így e?

PJack
azt nálunk gtfo-nak szokás mondani <#idiota>

theone91
Hagyjuk már. És mégis hogy?...

Go Away Please!

air12

PJack
pedig a film sokkal de sokkal gagyibb volt
énse vagyok nagy animés, annyira nem is szeretem õket, de a DN egy azon kevesek közé tartozik, amit már 3szor megnéztem és még mindig izgalmas és komplikált és gecijó 😄

kazai21
Vagy is akkor úgy kérném,hogy rakja át ahoz a fejlhéchez valaki
Mert most nézem,hogy rossz a minõsége a képnek😞

Mi equipo favorito: Real Madrid

Barnabyka

Ezen a logómon valaki eszközölne annyi változtatást ,h valamilyen animált részt beletesz, és megcsinálja ,h illeszkedjen a fejléchez egy kis színátmenettel. Elõre is köcc.

kazai21
Hali!
Nem lógót kérnék csak egy apróságot:
Ezt valaki megcsinálná normálisan,hogy ne legyen pixeles?😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

aha.
akkor se itt kérd.
Ben007
nem logoanimátor van a telón és a t-mobil felirat helyére rakja

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

olvasd már el mit írtál.
én még nem láttam 120x20 pixel kijelzõjû telefont, de biztos létezik, ha te mondod...
Littlepig13
Sztem film sokkal szarabb volt 😊 de még az is a nagyon király dolgok közé tartozik 😊

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Ben007
Te komplett hülye vagy nem kell nekem logó van elég és amúgy bocs Ramy ha nem akarod megcsinálni ne csináld jogod van hozzá,ez csak egy ötlet volt

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

takysoft
Death Note királyságos😄 kevés anime tetszik, de ez nagyon ott volt a topon.

ÉS azon igen-igen ritka dolgok egyikbe, amibõl az élõszereplõs film jobban tetszik XD

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Littlepig13
Köszi 😊

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

nekem ilyen sikerült, ha tetszik használd egészséggel.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

szabii98
akkor mit kell kihagyni?mondjuk akkor csak a CB:Szabi legyen, és villogjon.

I met God. She's black

Littlepig13
Hello L arca vagy szeme vagy egbye az arca szeme szerepeljen már a logoban ha lehetséges és

kb ilyesmi betûtípussal mint a death note felirat szerepeljen a nevem h Littlepig az elsõ L lehet olyasmi mint L nevében lévõ"L" jah és ha lehet valhogy illeszkedjen ehez a kék csíkhoz meg ha bele fér valmi animáció is mehet bele elõre is köszönöm 😊

theone91
8kb-ba ez az animáció, amit te szeretnél, nagyon nem fog elférni...

theone91
<#lama>
<#kocsog>

Hogy lehet ennyire átlátszó kifogásokat bedobni...?

szabii98
jah, explorert használok, és rendes logó kéne.

I met God. She's black

szabii98
Sziasztok!

Logót szeretnék kérni.elég egyszerû lenne:

van az alap scania jel, és 3 név villóg egymás után a kép bal alsó szélén.10 másodperces eltéréssel.a következõ három név:
PARTYUP
Szabi(és elhalványodik 10-15mp alatt és elõ jön a következõ):
CB:Szabi

I met God. She's black

kösz<#wink>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

jólett<#smile><#eljen>
énse nem
nm

nem frissítettem<#vigyor3>

LeWyTy
Köszi<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Bocsi!<#szomoru1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

?

?
LeWyTy
Bocsi ha nemgond változtatnék 😊
Kép(kicsit nagy)
Valami jellemzõ betûstílussal(HARDSTYLER_Gerry_)
Ha lehetne akk a aGerry-t úgy hogy a G akkora mint a HARDSTYLE felirat betûi de a erry_ kisebb méretbe nagy nyomtatott GERRY_ oki?
Reméllem nemnagygond,
ÉS KÖSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!

béka

LeWyTy
Szabadna kérnem egy logót magamnak?
Itt egy kép. És a nevem |Gerry_| ott van alul is egy vonal.
Köszönöm.

nm
hülye, aki nemnormális
Prody
Köszönöm szépen

takysoft
nem értem. ezek a logók kimondottam SG-hez vannak(méretileg). telefonra fura volt kicsit. de nem szólok bele😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Ben007
de nem ikon kell hanem logó

Ben007
mind 1 de inkább 120x20-ba légyszi

takysoft
Akkor szerintem rossz topicban jársz.
erre tessék

120x20, vagy 150x25-ben?😄

Ben007
kérlek csak 1x kérek ilyet és az most van

CheAteR88
<#puszis>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Ben007
nincs sg je a telefonjára kell neki

majd a barátod kér, ha kell neki.
Ben007
Egy barátomnak szeretnék logót kérni a név az legyen hogy: Darabosító mester a képek itt vannak