Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert akkor fiúkon áll jól? 😄DDdddd
PJack
<#idiota>
énsem szeretem a DBZ-t 😞 konzervatív vagyok, ezvan.
sztem lányokon nem is áll jól a rózsaszín, lehet õk is rájöttek már erre. csak páran nem...

Pain is inevitable. Suffering is optional.

takysoft
neki könnyû, õ isten...

nekem Vegita a kedvencem a Dragon Ball-ból. de túl sok hülye majmolja a DB-t, így sajna hülyének nézik, aki olyat bevállal.

olyan ez, mint a lányoknál a rózsaszín. egész sok lányismerõsöm szereti a rózsaszínt, de nem viselnek rózsaszín ruhát, mert hát hülyének néznék õket😄 (az a plázacicák színe, copyright-al😄)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
zseniális vagy😄

én is csináltam magamnak. nem profi, de 5letes.

gondoltam idegesítem vele a népet...
de az lett a vége, h már engem kezd idegesíteni😊

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

PJack
igen sok, merhát igen jóféle anime, ajánlom mindenkinek <#eljen> amúgymeg Ryuk ftw 😄

íme
takysoft
ideges is van? muti máááár!!!

takysoft
de sok itt a Death Note rajongó😄

Mindenki csak L-t majmolja... pedig Watari az igazi király (L eleve géniusz, de figyeld csak meg Watariban mennyi rejtett zsenialitás van XD)

kék
piros az ideges 😄
takysoft
amúgy, szerintem inkább a zöld a mosoly, és inkább a sárga a közömbös. (hatottak rám a közlekedési lámpák)

te milyen színre csináltad a szomorút?

Littlepig13
L forever^^

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

takysoft
ebben 99% biztos voltam😄

én már megcsináltam magamnak
Kicsikiraly
de kedves 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

takysoft
jajjj, a mosolygós logó annyival jobb volt... (teddvissza😄)

ez olyan közömbösebb

de ha úgy alakul, h rossz kedved lenne, akkor csináltam neked egy rosszkedvût is:

PJack
anim jóféle 😊

hungary27
kösz
nm
meg 7-essel
Ben007
thx jólett

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

hungary27
egy idejig nem fogsztudni logot kérni mert melyik kép mi legyen ráirva stb mert ki vagy tiltva
Benny04
meg CS1-gyel

Barnabyka
Maffiózó link

<#banplz>

hungary27
kössz.
Barnabyka
klassz lett az animáció.

hungary27
akk igy:logo
Ben007
Thx mindenkinek de hungary-ét nem jeleníti meg a firefox

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

hungary27
gépezésre mindig van
meg CS2-vel

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

meg CS3-mal
kösz, majd valahonnan meg kell szereznem 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

takysoft
ha jól tudom, Adobe Photoshop CS4-el.

Ramy! Te melyik programmal csinálod a logókat??

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

theone91
Csakhogy ennyi idõd van... 😊

Solten
<#idiota>

Saor Alba

(a kedvencem<#idiota>)
Solten

Saor Alba

Kicsikiraly
lol az új logód 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

hátööö, nem nagyon volt barbie babám, inkább ilyen action man utánzatok <#idiota>
Solten
Azt hittem a sok Barbie-zastol vagy ilyen kreativ... <#ravasz1> <#vigyor> <#wink>

Saor Alba

Ben007
vagy ez a csillag

Ben007
Hi ebbõl a képbõl szeretnék logót kapni a nevem legyen benne meg a csillag meg hogy CCCP

salomaromale
nagyon szépen köszönöm! tökéletes lett

GYŐZIKE FAN!!!! HÁJRÁHÁJRÁ SÁGÚTÁRJÁN!!!

ie-ben mások a színek fejlécnél

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

takysoft
lenne egy kérdésem

nem kritizálás, csak érdeklõdöm

szabályzat: mit számít, hogy milyen böngészõt használ a delikvens?

Hello!Szeretnék kérni egy logót.
Arra gondoltam hogy legyen egy fal és egy festékes kanna húzná a nevem:ZsiRa'f.Valami ilyen betûtípussal:Ghetto-blasterz
Mozilla Firefoxot használok.Elõre is köszi.😄

takysoft
EZ a cicás tökjó!!!