Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÚRISTEN BAZMEG!!!!!!! <#wow3><#wow3><#wow3><#wilting><#wilting>
matyi0323
Hali, egy olyan logót kérnék amiben a matyi0323 szerepel valamilyen átvillanásos megoldással, vagy, hogy a betûk villogjanak. Tudom pár hete kértem egy logót, de azt nem használtam valamiért^^
Remélem ez nem számít gyakori kérésnek.. elõre is köszi

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

hungary27
és azt nyomja 90% 60% ra meg igy?
komolyan mondom, már a fszom ki van veled
adtam a múlkor egy csomó linket, hogy honnan tanuld a ps-t, de sztem még annyira se méltattad, h végignézd azokat a baszott oldalakat
a másik meg: keresõ -> VAN PHOTOSHOP TOPIK
egyébként meg banner, utolsó pont
full kezdõ vagy
immovable
radír?
Különc
Fail

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Narxis
Na valami ilyesmi, de nem lehetne full fehér háttérrel és hogy a jel ne lógjon ki? Meg valamilyen klasszikusabb betûstílust.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Speedstick
Qva jó lett. 😄 <#eljen>

hungary27
1 kérdés:a keretet hocs csinálod h e vége elmegy vagy h mondjam?
?:s
Narxis
Sziasztok logókészítõ mesterek!

Lehet, hogy megoldhatatlan amit kérni merek, de azért leírom. Szóval olyan logó kellene aminél ez van a nevem mellet baloldalt:

Fehér háttérrel, és a nevem animált lenne a következõképpen:

fekete betûkkel és ez balról jobbra haladva pirosra váltana, olyan színûre mint a fenti képen a fekete és piros. 😊 Szóval feketérõl pirosra váltana balról jobbra haladva normál sebességgel.

Ha valaki ezt meg tudja csinálni annak örök hálám ha nem az se probléma. Igazából az animáció lenne a fontos, de gondolom az a nehezebb is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

csokalaci
Ez eszméletlen jó lett köszi szépen 😊

http://facebook.com/musicleander

Solten

Saor Alba

Sziasztok! Én egy olyat szeretnék kérni, amin a nevem van rajta egy egyszínû háttér elõtt félkövéren, és ha kivitelezhetõ, akkor virágok is lehetnének rajta valami mozgásban (forgás, esés vagy ilyesmi.) Elõre is köszönöm szépen! Minden szépet!

Die ganze Welt dreht sich um mich, denn ich bin nur ein Egoist Der Mensch, der mir am nächsten ist bin ich, ich bin ein Egoist... [Falco]

bujcsik555
thx

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

csokalaci
sziasztok valaki tudna nekem készíteni egy logót?
Metallica legyen a téma és valahol egy Tóni felirat.
elõre is köszööm szépen.

http://facebook.com/musicleander

hungary27
ha nem tetszik...
bujcsik555
ja és nekem nem VIP méretben kellene

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bujcsik555
Hali ismét!

Van új tervem, ami remélem már kivitelezhetõbb mint az elõzõ.

ehhez hasonló módon szeretném kérni, ebbõl a képbõl, nevem nem tudom mellé fér-e, ha nem nem gond, a kép a lényeg

Kösssssszke pusssssssssszika<#idiota>

PJack
<#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Solten
ennyi

Saor Alba

köszi nekem tetszik akinek meg nem az ne nézzen rá

Solten
Na es? Ne gyerekeskedj <#rolleyes> Attol mert egy logo egyszeru es nem csilivili ovodas-style, meg lehet szep. Ugy hivjak: minimalista stilus <#hehe>

Saor Alba

hungary27
tom h sz@r de Solten logo i roszabbak csak képeket rak egymásr és leveszi semi több...
PJack
na végre vmi érdekes történik 😄
hungary amúgy tényleg szar lett, és ezt vedd komolyan, az embereknek komoly elvárásaik vannak a logókkal szemben, ha jó logókészítõ akarsz lenni, fel kell venned a versenyt 😉

Pain is inevitable. Suffering is optional.

ja! és még csak nem is vip. hogy beszótt má

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

hungary27
hát te meg ki vagy?na mutasd meg hogy kell...-.-
Különc
Csak félreértés, semmi flém

hungary27
flém...
<#violent> Kül<#kocsog>önc <#mf2>

Különc
Nyílvánvaló hogy nem nekem csinálta, poénosan reagáltam rá, erre õ felfogta a dolgot, te nem és most itt okoskodsz, állj már le, hozzád nem szólt senki.

Nem hiszek semmit, de vitába se szállok veled.
Nem neked csinálták, nem kell pofázni...
Am meg anyád nem mondta hogy utcán ne fogadj el idegenektõl semmit ?
Óvakodj a cukros emberektõl ! Nem, nem a cukorbetegekre gondoltam.

Különc
Most azt hiszed biztos hogy most okos vagy, de lehet mégsem <#idiota>

/sarcasm

Nem is neked csinálták...

<#mf2>
temeg kivasalhatnád a logódat<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

offkorzreg
elég undorító lett<#wow3>

elég érdekesre sikerültek a 'repedezések'
hungary27
ok.<#ejnye1>
Különc
Anyukám azt mondta, h idegenektõl ne fogadjak el semmit <#idiota>

hungary27
nem a megadottak alapján de ebbõl csak ennyit tudtam kihozni, ha nem tetszik ne fogadd el:
tibi0000
VAlaki csinálna nekem egy logót mindegy mien méret Névnek Axián és zöldel legyen irva világos zöld hátér kék és csillogjon pls csinálja meg valaki

ezt megtudod csinálni nagyba és hogy mindig eltünjön és a nevem jöjjön ki a szélével repedezetten?

hungary27
szarakodtam vele kérj más képbõl más választás nincs
köszi a biztatást<#vigyor5>

aha

"NAGYON NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM"?<#idiota>
Barnabyka
jól hangzik, végre egy igényes kamionos kép sülhet ki ilyen normális kérésbõl. Kérdés ,hogy lesz-e olyan mesterember aki elvállalja..

nagyon szépen kérem valaki csinálja meg azt a scaniát nekem logónak?
NAGYON NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM
úgy szeretném hogy a scaniának az eleje a bal oldalon a hátulja meg a jobb oldalon legyen és hogy eltünjön és utána a nevem jöjjön ki és a háttere olyan színû legyen mint a kamion és körbe legyen repedezve?
Elõre is köszönöm szépen