Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem ez nem számít gyakori kérésnek.. elõre is köszi
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
adtam a múlkor egy csomó linket, hogy honnan tanuld a ps-t, de sztem még annyira se méltattad, h végignézd azokat a baszott oldalakat
a másik meg: keresõ -> VAN PHOTOSHOP TOPIK
egyébként meg banner, utolsó pont
full kezdõ vagy
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
?:sLehet, hogy megoldhatatlan amit kérni merek, de azért leírom. Szóval olyan logó kellene aminél ez van a nevem mellet baloldalt:
Fehér háttérrel, és a nevem animált lenne a következõképpen:
fekete betûkkel és ez balról jobbra haladva pirosra váltana, olyan színûre mint a fenti képen a fekete és piros. 😊 Szóval feketérõl pirosra váltana balról jobbra haladva normál sebességgel.
Ha valaki ezt meg tudja csinálni annak örök hálám ha nem az se probléma. Igazából az animáció lenne a fontos, de gondolom az a nehezebb is.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Die ganze Welt dreht sich um mich, denn ich bin nur ein Egoist Der Mensch, der mir am nächsten ist bin ich, ich bin ein Egoist... [Falco]
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Metallica legyen a téma és valahol egy Tóni felirat.
elõre is köszööm szépen.
http://facebook.com/musicleander
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Van új tervem, ami remélem már kivitelezhetõbb mint az elõzõ.
ehhez hasonló módon szeretném kérni, ebbõl a képbõl, nevem nem tudom mellé fér-e, ha nem nem gond, a kép a lényeg
Kösssssszke pusssssssssszika<#idiota>#idiota>
Saor Alba
hungary amúgy tényleg szar lett, és ezt vedd komolyan, az embereknek komoly elvárásaik vannak a logókkal szemben, ha jó logókészítõ akarsz lenni, fel kell venned a versenyt 😉
Pain is inevitable. Suffering is optional.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Nem neked csinálták, nem kell pofázni...
Am meg anyád nem mondta hogy utcán ne fogadj el idegenektõl semmit ?
Óvakodj a cukros emberektõl ! Nem, nem a cukorbetegekre gondoltam.
/sarcasm
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

NAGYON NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM
úgy szeretném hogy a scaniának az eleje a bal oldalon a hátulja meg a jobb oldalon legyen és hogy eltünjön és utána a nevem jöjjön ki és a háttere olyan színû legyen mint a kamion és körbe legyen repedezve?
Elõre is köszönöm szépen