Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok
szeretnék egy fain logót kérni😄 a lényeg annyi hogy a 2 kép közül a legjobban mutató vagy a készítõ által legkönnyebbnek(lehet a legnehezebb is😄) véltet tegye be😊 ezt én a bal oldalra tudom elképzelni
középen vagy jobb oldalon legyen ott a nevem(valami jó betûtípussal) és ha nem túl nagy munka akkor felváltva villanjon be a forcabarca felírattal együtt
ja és elég a Gaba nem kell hozzá a 94😊
1. kép
2. kép
3. kép (itt természetesen csak messi a lényeg)
elõre is köszönöm annak aki megcsinálja😊
szeretnék egy fain logót kérni😄 a lényeg annyi hogy a 2 kép közül a legjobban mutató vagy a készítõ által legkönnyebbnek(lehet a legnehezebb is😄) véltet tegye be😊 ezt én a bal oldalra tudom elképzelni
középen vagy jobb oldalon legyen ott a nevem(valami jó betûtípussal) és ha nem túl nagy munka akkor felváltva villanjon be a forcabarca felírattal együtt
ja és elég a Gaba nem kell hozzá a 94😊
1. kép
2. kép
3. kép (itt természetesen csak messi a lényeg)
elõre is köszönöm annak aki megcsinálja😊
cesc fábregas
Király lett ezek kösz😄
köszi szépen mindenkinek =) Õ annyit még kérhetnék, mert egy csincsillás oldalon lévõ Sg fórumra is kéne, de ott piros nem kék a fejléc, hogy kaphatnék egy pirosat is MATT07 mert a te munkád tetszett most a legjobban =) de a tietek is nagyon jó lett😊
?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Hali! Szeretnék kérni egy Logooooot =)
mérete: 120*20
a kép a következõ: Csincsilla
mellé név: P!cuR <- azR betût ha lehet fordítva =) betûtípust rátok bízom
elõre is köszönöm
sziasztok
mérete: 120*20
a kép a következõ: Csincsilla
mellé név: P!cuR <- azR betût ha lehet fordítva =) betûtípust rátok bízom
elõre is köszönöm
sziasztok
Legalább az eredeti képet is belinkelted volna <#falbav>#falbav> LOL <#hehe>#hehe>
120-as logót szeretnék, ezzel a felírattal:
HQ MINT AZ ÁLLAT
valami szép háttérrel átmnetben a kék felsõléchez igazítva a színt.
köszi aki fáradozik vele.
HQ MINT AZ ÁLLAT
valami szép háttérrel átmnetben a kék felsõléchez igazítva a színt.
köszi aki fáradozik vele.
What about the forests?
Nagyon megköszöném
o vip,te majom😄
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
dede. május 6.-án ráadásul. 😄
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
<#wilting>#wilting>
stfu
stfu
ebbõl a képbõl szeretnék kérni egy logót név nélkül. más felételen nincs<#smile>#smile>
köszi
köszi
Pain is inevitable. Suffering is optional.
1 hét múlva
egyébként meg nem tom, a mostanival mi bajod
egyébként meg nem tom, a mostanival mi bajod
nincs mit<#vigyor2>#vigyor2>
köszi<#smile>#smile>
<#vigyor3>#vigyor3>
?Tudna nekem valaki logot csinálni ebböl a képböl? : http://srv0110-07.oak1.imeem.com/g/p/a59798d2f9894d0a234171ccff54f43d_web.jpg
(de a japó felirat azért ne legyen benne 😄) És ha kérhetem még egy edusO feliratot is kérnék mellé 😊
(de a japó felirat azért ne legyen benne 😄) És ha kérhetem még egy edusO feliratot is kérnék mellé 😊
cuki<#gonosz1>#gonosz1>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
szívesen 😊
kösz
?Igaz hogy van logóm de a változatosság kedvéért aki elvállalna nekem még 1 logót 😊
http://kepfeltolto.hu/i/?234817 ebbõl csak a pedó róka + név ami foxpal legyen ^^
http://kepfeltolto.hu/i/?234817 ebbõl csak a pedó róka + név ami foxpal legyen ^^
lehagytam egy nullát a végérõl :C
frissíts
frissíts
?sziasztok..
valaki csinálna nekem 1 logot?
ez a kép legyen az elején:
és mellé legyen írva,hogy: Ryka.
a háttér szín #FF0000 legyen.
Köszi annak ,aki megcsinálja..
valaki csinálna nekem 1 logot?
ez a kép legyen az elején:
és mellé legyen írva,hogy: Ryka.
a háttér szín #FF0000 legyen.
Köszi annak ,aki megcsinálja..
Nagyon szépen köszönöm ! 😊 Mindkét verzió nagyon tetszik, majd felváltva használom õket! 😉 😊
\"Azért jöttem, mert senki nem várt!\"

Istenem bocsi hogy nem figyeltem <#shakehead>#shakehead>
ez szerintem jobb ezért nem csináltam meg a másikkal
ez szerintem jobb ezért nem csináltam meg a másikkal
http://facebook.com/musicleander
?