97770
Legyetek szívesek itt csak 120*20-as és 150*25-ös logót kérni!
Más méretű logót itt kérjetek: Bannerműhely
-
#96527 Sziasztok kedves Logókovácsok!
Szeretnék kérni, egy VIP méretű logót!
Ezt, és az ezen a képen lévő repülőt szeretném ha összeszerkesztenétek valahogy, szerepeljen rajta a nevem is tehát a "fazer" szó. Valamint illeszkedjen színileg a mostani fejlécemhez! Előre is köszönöm! -
#96526 hali
egy normál nemvip logót szeretnék kérni a következőkkel:
az ez a levélforma kellene, először a bal oldali, aztán a középső, és a jobb oldali/ezalatt a többi eltűnik/, úgy, mintha ide kattintunk. ennyit szerenék, és lehetőleg színátmenettel. köszi -
#96525 Vagyhát nem is tudom :S. Nem jut eszembe semmi.Valaki tudna alkotni valami mozgóképes modernet baloldalon sosy felirattal? -
#96524 Lemaratt a kép: -
#96523 Üdvözletem!
Ebből tudna nekem valaki csinálni egy logót a wifi helyett sosy felirattal?
A so a feketébe,a sy a fehérbe.És a zone felirat nelegyenott pls.Köszi!
-
isss #96522 ... nagyon szívesen -
#96521 naná hogy tetszik! :)
köszönöm mester :) -
isss #96520 ?? __ -
#96519 valaki? :P
nem sürgős tényleg, örülök ha valaki majd megcsinálja, csak gondoltam megkérdezem el ne vesszen a sülyésztőben :)
remélem valaki bevállalja, mert én elég béna vagyok az ilyen szerkesztésekben :) -
#96518 Valaki?! :(
#96493 -
Hymtozis #96517 Jó lesz, köszönöm szépen! -
isss #96516 ? __ -
Hymtozis #96515 Hali!
Olyan logót szeretnék kérni (, 120x20), ami ugyanez a szín (sötétszürke), és csak annyi legyen beleírva, h Hymtozis, bézs színnel, és úgy, mintha mélyebben lenne, ilyen árnyékolással, mintha be lenne esve. A betűtípus mindegy, csak vastag és olvasható legyen.
Köszi előre is! -
isss #96514 ..szivesen -
#96513 Hálás köszönetem, valami ilyesmire gondoltam :))! -
isss #96512 ? __ -
#96511 Sziasztok
Szeretnék egy normál és egy vip logót kérni a lenti képből.A nevem ha lehet legyen rajta és legyen egy kis mozgás.A betű típusát rátok bízom.Előre is köszönöm...
kép -
#96510 -
#96509 köszönöm! -
#96508 szép munka! -
#96507 Szívesen! :) -
Tomy Lee #96506 Meg de nagyon istenes.Megérte várni;)
Este beteszem logonak most mobilról vagyok.
Nagyon köszönöm! -
#96505 Bocsi a késésért remélem így már megfelel! :)
-
Sóschips #96504 Nem gond!Nekem így is tetszik!:)
Köszönöm szépen! -
#96503 Kicsi nyuszival:
Nagy nyuszival:
Animációt nem tudok szépen csinálni. Esetleg ha kell, mást megkérsz rá. -
Sóschips #96502 Tudom,tudom:):D..meglehet,hogy nem látnak benne "fantáziát":D
Vagy Isss-re várnak:$:D..mert eddig azt hiszem majdnem az összes lokómat Ő csinálta,kivéve azt hiszem a mostanit Nyuny.:)
..(hja igen:D..ez a hónap fordulónk is:D) -
#96501 ne siettesd a mestereket, ez nem kötelességük, csak abban bízhatunk hogy lesz e kedvük majd szerkesztgetni nekünk :)
(de látom te pont 1 hónapot vártál) :D -
Sóschips #96500 Valaki esetleg?:) -
Tomy Lee #96499 Készülőben az enyém még,holnapra kész lesz de azért köszi neked is! -
#96498 Esetleg?
-
#96497 Sziasztok!
Szeretnék kérni ebből a képből, egy V.I.P méretű logót, valami kis mozgással. A név "Imihaver" legyen a mostanihoz hasonló módon. Betűtipust, rátok bízom. Igazodjon a mostani fejlécemhez.
Előre is köszönöm aki megcsinálja :)
-
#96496 zsír! köszi!!! :) -
#96495 Üdv urak! :)
Ebből a képből kérhetnék egy a mostanihoz hasonló logót?
A hóesés animáció helyett szeretnék villámot vagy robbanást vagy valami ilyesmit ha lehet :)
A nevem maradhat kb abban a pozícióban és abban a méretben, és ugyan így átmenetes legyen ha kérhetem.
Köszönöm előre is a remek munkát! :) -
ldavid #96494 csináltam egy ilyet, ha jó, ha nem x)
-
#96493 Hello.
Egy VIP logót kérnék, sötét szürke/fekete színű matyi0323 névvel, valami animációval, mozogjon pl, vagy jöjjenek be oldalról/felülről a betűk/számok.. ezt fekete..szürkés alapon fehér vagy vmi világos színnel. De mehet bele vmi kis kép is mellé, valami szem féleség.. de a kép nem fontos.
( valakinek még láttam, hogy fogaskerék szerűség hozta ki a nevét, az is tetszett még)
Szóval valami ilyesmi elképzelésem van, de végülis rátok bízom
Ha valaki megcsinálná megköszönném :) -
#96492 Sziasztok!
V.I.P. logót szeretnék erről a képről, KisHerceg felirattal ehhez a fejléchez.
Köszönöm -
#96491 Szívesen! -
#96490 Köszönöm szépen, szuper lett! -
Tomy Lee #96489 Nem sürgős.Gondolom nem lesz egyszerű összehozni de ha lesz időd meg kedved akkor azért próbáld meg,köszi:) -
#96488 Ha nem sürgős akkor ma este vagy holnap megcsinálom!