Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szürkét használom, tietek a többi, mert látom a gazdája jelenleg nem használja na én lecsapok a lecsóra.
csöcs.
Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság
hamarosan lejár a vipem nem fogom többet fizetni és akkor használatba veszem õket <#wink>#wink>
szeretnék kérni én is egy logót, 120 x 20-as méretben:
ez a loogo kéne bele bal oldalra, kicsit elforgatva legyen alaphelyzetben , mondjuk ugy 45 fokkal. körvonala egy kicsit csillogjon fehér/sárgával. effektnek az kéne, hogy megrázkódik mondjuk 2mp-nként egy kicsit.
http://images.paraorkut.com/img/pics/images/b/boston_bruins_logo-12940.jpg
a háttér is valami ilyen sárgás legyen, fekete árnyalatokkal.
feliratnak ez kéne a logo mellé jobbra: narusco (igy, kis betükkel végig)
ezzel a fonttal szeretném kérni, fekete szinnel:
http://www.dafont.com/chocolate-box.font
kép hozzá:
http://imagerz.com/QEETCUtvAwMGX1pJFgVR
köszi elõre is
Egyelõre a #96256-est fogom használni, de a másikat is lementem, tartaléknak 😊
Köszönöm a munkátokat!
Frissíteném a VIP logómat a következõ elképzelések szerint:
-A fejlécszín a jelenlegi maradna
-Mindenképp szeretném, ha a logo egybeolvadna a fejléccel
-Az alapanyagul szolgáló kép õ lenne: katt
-Az alapötlet, amin el kéne indulni: három dolgot szeretnék mindenféleképpen: alapból a logo is ugyanolyan lenne mint a kép, azzal a különbséggel, hogy mivel az egész nem fér bele, csak a fejek (Yorick és a három ghoul) lennének benne, ehhez hasonló dizájnban, Yorick mellett két oldalt/mögötte. Háttérszínnek mehet valami sötétes, de ne legyen totál fekete, inkább valami átmenet.
Az utolsó kitétel annyi, hogy jobb oldalt legyen ott a nevembõl annyi, hogy Capello, valami olvasható, nem túl egyszerû de nem is giccses betûtípussal.
Animáció nem kötelezõ, de ha valami pofás megidézõ effektust be tudtok alkotni mondjuk a két szélen lévõ ghoulra, az isteni lenne.
Tudom, tudom, sok az igény, ha nagyon nincs ötlet, akkor persze bármilyen igényes alkotás elfogadható 😊 😛 Elõre is köszönöm!
| Email: [email protected] |
Ügyes vagy.<#eljen>#eljen>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ja és a nevem "ozimak" <#vigyor>#vigyor> Köszönöm!
#96216 ?? .. színvilág miatt__ , kép miatt __
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Ebbõl szeretnék egy 120x20-as logót a négy forgó karikával, és a becsapódó felirattal, más a színösszeállítás is megfelelõ.
Ha 8KByte-ban nem lenne szép, akkor elég csak a becsapódó meteorit és a logó forogva. Ha ez se akkor ebbõl valami, rátok bízom. 😊
Elõre is hálás köszönet!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Mondom ezt annak ellenére hogy Barca-s vagyok.<#fogmosas>#fogmosas><#hehe>#hehe>
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?
Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
Meg tudod oldani?😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A #96204-es (válasz gombbal odamegy) komment alapján készítenétek egy új logót?
Kék gif itt: KATT!!!
Akár ha úgy van elég a felét is a logóra tenni a gif-bõl, csak legyen jól összerakott az egész és ne túl sötét (a felirat sem).
Minden elõzmény megtalálható a #96204-es komment elõtt.
Tudom, hogy pofátlanság, mert már valaki csinált egyet, de 1-2 évet szoktam használni egy logót, s jobb ha tetszik. Elõre is köszönöm.<#wink>#wink>
Qwerty4
Nem rossz, de ha kérhetem akkor a jobb oldali nagy 2 -es ne legyen benne és a helyére lentre mehetne a simon név....
Köszönöm..elõre is...
Szeretnék egy új logót, szerintem nem lesz vele nehéz dolgotok....
Ebbõl a képbõl szeretném ha elkészülne, a fej látszódjon lefelé kb. bal - fegyvert fogó kéz magasságáig. A kép sötét háttere szerintem elég jó.
Nagyon szépen köszönöm.<#worship>#worship>
Nagyon köszönöm hogy idõt szakítottál az elkészítésére.<#eljen>#eljen>
Annyit tudnál még változtatni rajta hogy a nevem ugyan úgy nézzen ki mint a mostani nick nevemben.?
Szeretném ha az maradna olyan mint amilyen most.
Sárga alapban piros betûk amikor feltûnik, és kimegy a szöveg jobbra.
Elõre is köszönöm szépen.<#worship>#worship>
Szeretnék kérni egy 120*20-as logót ebbõl a képbõl.
Ehhez hasonlóra gondoltam:
Elõre is köszönöm!