Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drágaság, a kurva bannert olvasd már el!
4. pont: havonta csak egy logót kérhetsz! reklamációt nem fogadunk el!
kõbe van vésve, igen
elitehun
Ezt a szabályt soha nem is értem. Akkor mi van ha nem jár le az egy hónap? Nincs ez kõbe vésve. vagy te feljegyzed a naptárban hogy kinek lehet újra logot csinálni?
luspaydavid
Hello! <#wave> Valaki csinálna egy Logót nekem? 120x20-as kéne és Olyasmi mint most van csak a Luspy Mozogna és valami kékes háttérrel esetleg egy kamiont a háttérben. Köszönöm elõre annak a vállalkozó lelkûnek aki meg csinálná!!! Ja és ha valaki meg csinálná szóljon privibe legyen szíves köszi!!

The Truck Is My Life

takysoft
az csak vicc volt😄
még a háttérszínt is elszúrtam😊(picit világosabb)

de ha ilyen vacak is jó, akkor itt egy (picit) minõségibb:

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Ez nekem is jó kösz. 😄 xD

Két célom van : -Elérni az elérhetetlent. -Megtenni a megtehetetlent.

sztem még nem járt le az egy hónap
DNDN
szívesen mindenkinek<#vigyor0>
TOMSILENT
Hali!Új logót szeretnék és az megoldható hogy kép csere + koszosítás?
errõl a képrõl a név maradna a fejet le cserélni erre -> és a szöveget + a hátteret ehhez a stílushoz igazítani megoldható ez? Köszönet annak aki megcsinálja!!

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

takysoft
oszt ne kelljen 2x linkelnem XD

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
Csak neked, csak most:

pedig ott van. nézd figyelmesen... sokáig. és megjelenik.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Joker Brand
Nem látom a logót,próbáld újra.

ez szar bemutatkozás volt, próbáld újra.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Joker Brand
poén volt csak lemarad a smile <#mf2>

ok, 10ezer lesz
ne kelljen 2x mondanom!
Joker Brand
csináljatok egy logót (valami jót) ne kelljen 2x mondanom...

csontiz
Nagyon szépen köszönöm szép munka!

takysoft
a profik biztos csinálnak majd ezerszer jobbakat is, de azért én is csináltam egyet:

ha nem felel meg, akkor a többiek biztos segítenek, én ennyit tudok😊

[/url][/img] HELLÓ EZ A KÉP KÉNE LOGÓNAK ELÕRE IS KÖSZZ
Matt07
ugyanúgy elmondta a véleményét mint te.
ha nem értesz vele egyet,akkor is racionálisan nézd meg a másik véleményét.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

megneharagudjálmár, de téged pl. ki kért meg arra, hogy az én vag ymás pártját fogd? senki. most se tedd fõleg, h nem vagy jártas a témában. #81743
PJack
köszisziapuszi.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Barnabyka
<#eljen>
Most teljesen veled értek egyet. Igaz ,h anno tényleg Hungary27 volt az aki itt összehordott minden hülyeséget, de az utóbbi idõben Ramymamy-val nagyon elszaladt a ló. Tény ,h nagyon szép és igényes logókat csinálsz Ramy de ez nem jogosít fel arra ,h állandóan te legyél a legokosabb.
(ja és hónapok óta minden hsz-t olvasok a topikban.)

upsz, félreírtam; PS munkák topik*
elmesélek egy történetet:
kb. 1 éve rátaláltam itt a PS topikra, mutogattam a szerkesztett képeim, igencsak bunkómód leszólták õket, persze nem hagytam annyiban a dolgot és én is visszaszóltam, ment a flém, mint állat, napokig-hetekig, aztán PS topik -fav, és egyszer csak elkezdtem elgondolkodni a hibákon és egyre szebb képeket alkottam... így utólag megköszönném a bunkó kritikát, de nem teszem, mert én is bunkó vagyok😊
szal a lényeg, hogy nem fogom mindenre azt mondani, hogy jujjdecsodálatosanszép, ha egyszer szar. megmondom a tutit és kész. fogadni kell a negatív kritikát is, és tanulni belõle, besértõdni meg nem érdemes. ennyi
najóvanmá. öléglegyen irgumburgum<#ejnye1>

😄DDDDDDDDD
akit itt eddig a barátomnak tekintettem, az nem fog MIATTAD nem a barátom lenni, okoska 😉
de felesleges is rád koptatnom a billentyûzetemet
Felse vedd. Nekem nagyon tetszik. Köszönöm.

Két célom van : -Elérni az elérhetetlent. -Megtenni a megtehetetlent.

hungary27
elõbb utóbb mindenki fellázad ellened és nézheted h ki a barátod, ha nem veszel vissza ebbõl a stílusbol.
am rohadtul nem én szólok be neki mindig, de mind1😄 ez is most csak kikívánkozott. "ami a szívemen, az a számon", ha ez vkinek nem tetszik, egyéni szoc. problem
és kurvára látszik, h semmi szépérzéke nincs, meg csak nyalizik itt
nem veszi észre, h kb. mindenki utálja
de ne itt😊

érvelj
Redbull756
pedig te szólsz be neki mindig...

PJack
nm

takysoft
csak lazán<#vigyor2>

nm
elitehun
Kösz mindkettõtöknek majd még meglátom melyiket rakom be
én nem flémelek, csak elmondtam a véleményem.
te vagy a hülye, ez van<#smile>
hungary27
nem veszi észre ramy h mindig flémet kezd<#shakehead><#falbav><#nemtudom>
PJack
így valahogy?

PJack
ne is inkább 😄

ezt inkább már nem is kommentálom<#gonosz1>
PJack
<#wow3>

hungary27
WTF?
vagy csak nyalsz
elitehun
Hello!

Szeretnék egy 120x20-as méretû logo-t. Itt egy kép hozzá. Tudom hogy nagy de gondolom megoldható a lekicsinyítése. És úgy kellene hogy a szélén ne legyen határ. Tehát a képen fekete a háttér és nem szeretném hogy látszódjon egy éles határ hanem valami ''tépéssel'' vagy valamivel ha megoldható. Olyasmire gondolok mint a 81702-es számú hsz-ben.
Elõre is köszönöm
hungary27
nekem tetszenek
SD456
Hi all!

Szeretnék egy logót kérni. 120x20 as méretben Firefoxot használok.
Itt egy kép hozzá. Olyan Guns n' Roses, rock stílus-os logó kéne.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

DNDN
ok