Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4. pont: havonta csak egy logót kérhetsz! reklamációt nem fogadunk el!
kõbe van vésve, igen
The Truck Is My Life
még a háttérszínt is elszúrtam😊(picit világosabb)
de ha ilyen vacak is jó, akkor itt egy (picit) minõségibb:

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Két célom van : -Elérni az elérhetetlent. -Megtenni a megtehetetlent.
errõl a képrõl a név maradna a fejet le cserélni erre ->
és a szöveget + a hátteret ehhez a stílushoz igazítani megoldható ez? Köszönet annak aki megcsinálja!!AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ne kelljen 2x mondanom!
ha nem felel meg, akkor a többiek biztos segítenek, én ennyit tudok😊
ha nem értesz vele egyet,akkor is racionálisan nézd meg a másik véleményét.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Most teljesen veled értek egyet. Igaz ,h anno tényleg Hungary27 volt az aki itt összehordott minden hülyeséget, de az utóbbi idõben Ramymamy-val nagyon elszaladt a ló. Tény ,h nagyon szép és igényes logókat csinálsz Ramy de ez nem jogosít fel arra ,h állandóan te legyél a legokosabb.
(ja és hónapok óta minden hsz-t olvasok a topikban.)
kb. 1 éve rátaláltam itt a PS topikra, mutogattam a szerkesztett képeim, igencsak bunkómód leszólták õket, persze nem hagytam annyiban a dolgot és én is visszaszóltam, ment a flém, mint állat, napokig-hetekig, aztán PS topik -fav, és egyszer csak elkezdtem elgondolkodni a hibákon és egyre szebb képeket alkottam... így utólag megköszönném a bunkó kritikát, de nem teszem, mert én is bunkó vagyok😊
szal a lényeg, hogy nem fogom mindenre azt mondani, hogy jujjdecsodálatosanszép, ha egyszer szar. megmondom a tutit és kész. fogadni kell a negatív kritikát is, és tanulni belõle, besértõdni meg nem érdemes. ennyi
akit itt eddig a barátomnak tekintettem, az nem fog MIATTAD nem a barátom lenni, okoska 😉
de felesleges is rád koptatnom a billentyûzetemet
Két célom van : -Elérni az elérhetetlent. -Megtenni a megtehetetlent.
és kurvára látszik, h semmi szépérzéke nincs, meg csak nyalizik itt
nem veszi észre, h kb. mindenki utálja

te vagy a hülye, ez van<#smile>#smile>
Szeretnék egy 120x20-as méretû logo-t. Itt egy kép hozzá. Tudom hogy nagy de gondolom megoldható a lekicsinyítése. És úgy kellene hogy a szélén ne legyen határ. Tehát a képen fekete a háttér és nem szeretném hogy látszódjon egy éles határ hanem valami ''tépéssel'' vagy valamivel ha megoldható. Olyasmire gondolok mint a 81702-es számú hsz-ben.
Elõre is köszönöm
Szeretnék egy logót kérni. 120x20 as méretben Firefoxot használok.
Itt egy kép hozzá. Olyan Guns n' Roses, rock stílus-os logó kéne.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456