Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomika001
Nagyon jó lett kösszönöm!<#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Kovács Erix
Valaki léccives csinálja meg nekem a logót amit kértem elöre is köszönöm
Itt amien kéne elöre is köszönöm

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

evan😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

SLICK
pedig buzis 😄
Amúgy belinkeltem a betûtípusokat, megnézném mind a 4 variációt, hogy hogyan néz ki
Bocsi, h sokat kérek, de a logómra igényes vagyok 😄

Matt07
én tuti nem ilyen színt választottam volna,de pont ez teszi különlegesen széppé 😄

am szvsz csak a rózsaszín buzis kicsit.. (:

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

a lila? mé? 😊

kösz Matt. (psben gyorsabb az animáció, mint így linkelve...<#fejvakaras>)

sztem kicsit buzis a betûszín, am jó<#idiota>
Matt07
wow szerintem nagyon jó lett 😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

?

Ezekhez szerintem még illik is az animáció amit kértem 😄 Remélem hogy ezeket már föl lehet használni.

SLICK
Megcsinálnád ezzel a pár betûtípussal?

Itt a Punk font (kb oldal közepén lesz)

font 2

font 3

font 4

1.
2.
3.
4.

(Az elsõ tetszik a legjobban)

Tomika001
Szeretnék kérni egy logót 120x20-at!
Ezt a képer a bal oldalba szeretném:

És egy animációt amiben ez villogjon hogy Kis Bigy Boy!
Elõre is köszönöm!

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

ezek se jók, ilyen képeket nem lehet belepaszírozni egy 2 pixel magas logoba
1.
2.

Itt vannak még ezek. (Második jobban tetszik)

nem jó
Ha az enyém nem kivitelezhetõ, adhatok más képet is, csak írjatok ha nem jó a kép.

SLICK
ez sem az a betûtípus ami kell 😄
de várj keresek egyet 😛

?
SLICK
na kezd alakulni de a betûtípus túl egyszerû...

amúgy találtam egy jó kis villogós effektet:

Na itt mikor az Interrõl Majkára vált a szöveg, az az effekt kellene az enyémbe is. 2-3 villogás lenne és ez ismétlõdne 5 másodpercenként, meg tudod csinálni?

hungary27
?

hát a második képen nem tudom mit csinál a szeme
SLICK
Hali!

Kérni szeretnék egy normál méretû logót.

A logó bal oldalára kellene ez a kép: Predator (bocsi az ultra felbontásért, de csak ez van)
A predator szeme legyen rajta, de úgy, hogy egy kis részlet azért a maszkjából is látszódjon. A logó jobb oldala lehet átmenetes, de lehet fekete is. Szintén itt lenne a nevem is (csak az S legyen nagy betû a többi kicsi), valami fasza betûtípussal (ha nem nagy kérés betennétek több variációt is?). Ha még belefér vmi kis effektet rakhattok a nevemhez: villódzás olyan 5 másodpercenként vagy valami hasonló.

remélem nem kértem sokat! Elõre is köszi annak aki megcsinálja!

(nekem most nincs fent UGA és Photoshop, szal magamnak nem tudom megcsinálni)

húdekeményvagy 😄
Kéne egy alap méretü logó ebbõl a képbõl, úgy hogy a nevem kb. 5 másodpercenként, villámlásszerûen megjelenik, majd eltûnik.
A lényeg igazából a sok toronyház, de ha belefér az autópálya egy része, az mégjobb. Az sem árt ha a jobb szélénél, picit beleolvad a kék csíkba.

Elõre is köszönöm annak, aki megcsinálja !

PJack
<#eljen>
jóvan akkor, örülünk hogy tetszik :]

Pain is inevitable. Suffering is optional.

elitehun
Ja persze hogy. El is mentettem mind a 2. hogyha majd unom ezt akkor talán berakom a másikat 😉
PJack
így van.
fórumon keresztül sokkal könnyebb anyázni, mint a valóságban. azért a logódnak örülsz nem? 😄

elitehun
Egyébként sztem sincs semmi értelme annak a videónak
PJack
baszky nem akarok veled veszekedni, de nem érted hogy nincs szükség a videódra? ennyi. nemakarok semmi rosszat, ne ugass le, csak mondom a tényeket.
peace.

elitehun
Manapság itt mindenki teljesen bunkó lett. Régebben sokkal normálisabb volt mindenki
hungary27
te k_ssoljál el (kösz)
PJack
ób_zmeg mit nem értesz máá'?! O_o
nemkell a videó, értsedmá, ellehet ezt magyarázni szövegben is. aki meg nem érti meg az egy idióta.

hungary27
Amúgy én nem beleszólni akarok a topik életébe ! Tény hogy a videóban lévõ beállítás, kép feltöltés mikéntjére, könnyedén rá lehet jönni...

PJack
akik nemtudják annak annyit mondasz h
fórum fõoldal>fórum neü>beállítások>nick kép

nemkell ehhez videó, a jó ég áldjon meg :l

PJack
ha ennyire unatkozol jobb lenne ha inkább ps-t tanulgatnál :l
Aquir úgyse fogja betenni, és aki ennyire nem képes arra hogy ezt beállítsa az ezt a topikot se fogja megtalálni.

Elõfordulnak olyan fehasználók, akik csak pár napja regeltek az sg-re...
Akik már hónapok, évek óta regelve vannak, mellette aktív forumozók, azoknak lehet hogy fölösleges.

Aquir
ez elmagyarázza a logó betételt, de mivel alap dolog hogy ez a beállításokban van, szerintem is fölösleges lenne

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

aki még ennyit se tud megcsinálni, az nem ide való szvsz
nem érteni kell, hanem betartani
hungary27
csináltam 1 videót ha akarja "Aquir" berakja a banner alá:
elitehun
Te pedig higgadj le és olvasd el az elsõ mondatomat: Ezt a szabályt sohasem értettem!!!
gyulafi
sziasztok
napok óta szenvedek ,de nem tudok csinálni saját bannert SG-re kellene
Gyulafi "logo" valaki tud segiteni?😞(((

ha egy picit is visszaolvasnál, akkor tudnád, hogy soha! senki nem mondja, hogy elvállalja. ám zavaró, hogy óránként benyögi valaki a kérését. el lett olvasva az elsõ is, ha valakinek lesz rá ötlete megcsinálja. ha nem, akkor nem. azért van a szabályzat, hogy betartsuk. idegesítõ havonta elmondani mi miért mûködik úgy ahogy. évek alatt belefárad az ember. tessék betartani a szabályzatot. ennyi.

luspaydavid
Nem mondod?? Nem is monta senki hogy elvállalja akkor mit sürgetnék?!!<#pardon1>

The Truck Is My Life

banner, 3. pont

ne szólj bele. majd ha te is itt ügyködsz sokszor feleslegesen, rájössz.

addig meg csend legyen. köszi.

luspaydavid
Valaki megtudná csinálni?

The Truck Is My Life

kommersz
Azert van ez,hogy ne naponta kerjen logot a sok kamionos ember:\
meg ne hiaba dolgozzanak

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"