Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt amien kéne elöre is köszönöm
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Amúgy belinkeltem a betûtípusokat, megnézném mind a 4 variációt, hogy hogyan néz ki
Bocsi, h sokat kérek, de a logómra igényes vagyok 😄
am szvsz csak a rózsaszín buzis kicsit.. (:
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
kösz Matt. (psben gyorsabb az animáció, mint így linkelve...<#fejvakaras>#fejvakaras>)
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Ezt a képer a bal oldalba szeretném:
És egy animációt amiben ez villogjon hogy Kis Bigy Boy!
Elõre is köszönöm!
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
?amúgy találtam egy jó kis villogós effektet:
Na itt mikor az Interrõl Majkára vált a szöveg, az az effekt kellene az enyémbe is. 2-3 villogás lenne és ez ismétlõdne 5 másodpercenként, meg tudod csinálni?
Kérni szeretnék egy normál méretû logót.
A logó bal oldalára kellene ez a kép: Predator (bocsi az ultra felbontásért, de csak ez van)
A predator szeme legyen rajta, de úgy, hogy egy kis részlet azért a maszkjából is látszódjon. A logó jobb oldala lehet átmenetes, de lehet fekete is. Szintén itt lenne a nevem is (csak az S legyen nagy betû a többi kicsi), valami fasza betûtípussal (ha nem nagy kérés betennétek több variációt is?). Ha még belefér vmi kis effektet rakhattok a nevemhez: villódzás olyan 5 másodpercenként vagy valami hasonló.
remélem nem kértem sokat! Elõre is köszi annak aki megcsinálja!
(nekem most nincs fent UGA és Photoshop, szal magamnak nem tudom megcsinálni)
A lényeg igazából a sok toronyház, de ha belefér az autópálya egy része, az mégjobb. Az sem árt ha a jobb szélénél, picit beleolvad a kék csíkba.
Elõre is köszönöm annak, aki megcsinálja !
jóvan akkor, örülünk hogy tetszik :]
Pain is inevitable. Suffering is optional.
fórumon keresztül sokkal könnyebb anyázni, mint a valóságban. azért a logódnak örülsz nem? 😄
peace.
nemkell a videó, értsedmá, ellehet ezt magyarázni szövegben is. aki meg nem érti meg az egy idióta.
fórum fõoldal>fórum neü>beállítások>nick kép
nemkell ehhez videó, a jó ég áldjon meg :l
Aquir úgyse fogja betenni, és aki ennyire nem képes arra hogy ezt beállítsa az ezt a topikot se fogja megtalálni.
Akik már hónapok, évek óta regelve vannak, mellette aktív forumozók, azoknak lehet hogy fölösleges.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
napok óta szenvedek ,de nem tudok csinálni saját bannert SG-re kellene
Gyulafi "logo" valaki tud segiteni?😞(((
The Truck Is My Life
addig meg csend legyen. köszi.