Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy normális animáció nem 3 képkockából fog állni
64 szín és az alatt más pocsékul néz ki egy logo... lehet, te nem látod a különbséget 256 meg 64 szín közt, de pl. én igen
120x20 pixel az 2400 pixel.
24 bites kép esetén (1 pixel akkor ugye 3 byte RGB komponensek szerint)az 7200 byte
ehhez még hozzájön max +1 kbyte extra (header, méretinfo, EXIF data, metadata, anyámtudja)
(opacity esetén talán 32 bit, de olyan formátum itt úgysincs)
jóesetben még így se lépi túl a 8k-t. némi tömörítéssel meg(jpeg mondjuk közkedvelt) ennek töredéke lesz a kép.
GIF ugye max 256-os színpalettát generál. az max 256x3 byte(ezeket elõre letárolja, általában a PS, vagy GIMP optimalizált táblát készít a képhez)
utána animált képenként 120x20x1 vagyis 2400 byte. GIF is jpeg tömörítést használ, így ha a képkockák elég egyszerûek, ez is töredéke lehet.(mondjuk 7-800 byte animációs fázisonként, de ez csak ilyen hasraütéses)
Így egy gif-be egész sok animált lépés is belefér( akár 8-10 is egyszerûbb képeknél)
(az átlátszóság itt egyszerû, mert az csak 1 palettaszín, nem pixeltulajdonság)
Kisebb kép= kevesebb animáció, jobb tömörítés, esetleg kisebb paletta
ezt pedig még én is meg tudom csinálni bármelyik gif-re, vagy jpg-re.
sosem állítottam, h "igazán" értek hozzá, de azért csak 15 éve foglalkozom informatikával XD
most komolyan. miben tévedtem?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
legyen már a kritika építõ jellegûbb.
miben tévedtem?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
egy logó max akkor nagy, ha sok színt használ, vagy nagyon animált, de az itteni logómesterek értenek annyira a dolgokhoz, hogy csökkentsenek egy kép méretén úgy, hogy az szabad szemmel szinte alig látható.
egy gif pl max 256 színt hazsnálhat.... max... de használhat akár 130-at is, ha elég a képhez😄
meg animálni is lehet kevesebb képkockából.. ilyenek..
SG-s kovácsok nagyon profik XD
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
azért remélem érthetõ...
szóval egy olyan apró animációt kéne még belevinni, ahogy az intro végén, 0:57-nél a szemöldökét mozgatja. 😄DD
KÖSZI SZÉPEN! ;D
1)
2)
3)És ha van rá mód Jean Reno feje a Leon a Profi címû filmbõl: Kép
'Béke.
És thx.
Egy szó: BenX - Mindent elárul.
így nem beszélünk hölgyekkel
1.
2.
3.
elõre is köszönöm
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
képet nemtudtam most linkelni mert nem vagyok vmi kreatív hangultaban
elõre is köszi emberek
Acer Aspire one
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Ne a név villogjon hanem a kép.
A név legyen Tяaиspoяteя.
A kép:
A betûtipus bármilyen lehet.
I met God. She's black
Mostani logómba kérhetnék-e animációt a nevembe azt rátok bizom mit csak valami animációt a nevembe Köszi elõre is! <#worship>#worship>
The Truck Is My Life
? <#eplus2>#eplus2>tetszik a jelenlegi, nem fogom lecserélni egy ideig XD
annyira nem h magnumot tegyek be azért😄
DFTBA ಠ_ಠ