Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az egy dolog, hogy te a gifet ilyen szépen el tudod mondani, de attól még a grafikához nem értesz
kritikát max. attól fogadok el, aki ért az adott dologhoz

egy normális animáció nem 3 képkockából fog állni
64 szín és az alatt más pocsékul néz ki egy logo... lehet, te nem látod a különbséget 256 meg 64 szín közt, de pl. én igen
takysoft
De most komolyan. Csak tanulni szeretnék a dologból.

120x20 pixel az 2400 pixel.
24 bites kép esetén (1 pixel akkor ugye 3 byte RGB komponensek szerint)az 7200 byte
ehhez még hozzájön max +1 kbyte extra (header, méretinfo, EXIF data, metadata, anyámtudja)
(opacity esetén talán 32 bit, de olyan formátum itt úgysincs)

jóesetben még így se lépi túl a 8k-t. némi tömörítéssel meg(jpeg mondjuk közkedvelt) ennek töredéke lesz a kép.

GIF ugye max 256-os színpalettát generál. az max 256x3 byte(ezeket elõre letárolja, általában a PS, vagy GIMP optimalizált táblát készít a képhez)
utána animált képenként 120x20x1 vagyis 2400 byte. GIF is jpeg tömörítést használ, így ha a képkockák elég egyszerûek, ez is töredéke lehet.(mondjuk 7-800 byte animációs fázisonként, de ez csak ilyen hasraütéses)

Így egy gif-be egész sok animált lépés is belefér( akár 8-10 is egyszerûbb képeknél)
(az átlátszóság itt egyszerû, mert az csak 1 palettaszín, nem pixeltulajdonság)

Kisebb kép= kevesebb animáció, jobb tömörítés, esetleg kisebb paletta

ezt pedig még én is meg tudom csinálni bármelyik gif-re, vagy jpg-re.

sosem állítottam, h "igazán" értek hozzá, de azért csak 15 éve foglalkozom informatikával XD

most komolyan. miben tévedtem?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
Kedves Ramy!

legyen már a kritika építõ jellegûbb.
miben tévedtem?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

nem azért, de már megint olyanba okoskodsz bele, amihez nem igazán értesz...
takysoft
bármilyen 120x20-as logó belefér 8k-ba.

egy logó max akkor nagy, ha sok színt használ, vagy nagyon animált, de az itteni logómesterek értenek annyira a dolgokhoz, hogy csökkentsenek egy kép méretén úgy, hogy az szabad szemmel szinte alig látható.

egy gif pl max 256 színt hazsnálhat.... max... de használhat akár 130-at is, ha elég a képhez😄
meg animálni is lehet kevesebb képkockából.. ilyenek..

SG-s kovácsok nagyon profik XD

lássuk<#hehe>
csipa94
<#eljen>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

elitehun
Igen valszeg beférne 8 kb-ba
szóval a szemöldökét kéne úgy meganimálni, ahogy a videón van.
húúú, most nézem ezt jól "megaszontam"... <#idiota>
azért remélem érthetõ...
na mivel nem ismered a sorozatot nagyon hülyén fog hangzani a kérésem. 😄DD

szóval egy olyan apró animációt kéne még belevinni, ahogy az intro végén, 0:57-nél a szemöldökét mozgatja. 😄DD

KÖSZI SZÉPEN! ;D
Ic3 m4n
egy olyan logó beleférne 8 kb-ba, hogy bejönne az alap fejléc szín és utána ilyen fagyásszerûen bejönne h Ic3 m4n?

levelamester
üdv! Egy egyszerú 120*20 as logót kérnék, amiben a következõ képek találhatóak meg:

1)

2)

3)És ha van rá mód Jean Reno feje a Leon a Profi címû filmbõl: Kép

'Béke.

És thx.

Egy szó: BenX - Mindent elárul.

szabii98
Megfelel köszi!😊

I met God. She's black

takysoft
neked valami bajod van?
így nem beszélünk hölgyekkel

Redbull756

??

háj de örül!! ne örülj csak csináld meg azt a FASZA logot amit kértem tudod fasz legyen rajt meg a nevem jaés gecizzen plzplzplzzplzpzlzpzlzpzlzpzlzp kérlekszépen

:'DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ic3 m4n
<#eljen>

Redbull756

??

mert gondolom a nevem nem férne bele
ja és bele hogy BIG
én ha lehet kérnék egy alap méretût ami 120x20-as és ha lehet akkor mind a 3 képbõl legyen benne ha nem akkor rátok van bízva:
1.
2.
3.

elõre is köszönöm
jackcsabi
Bocsi Ramy, visszaváltottam a logom. Sajnos így, hogy még nem jött ki a "Hellokitty kalandjai a hentesbárddal" a mozikba, addig ez nem aktuális 😞

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Olcsóvér
helló egy normál logót szeretnék valami csupa vért-és ,hogy csapódik rá a cella ajtó. ha megtudjátok oldani 8kb-ba istenek vagytok !!
képet nemtudtam most linkelni mert nem vagyok vmi kreatív hangultaban
elõre is köszi emberek

Acer Aspire one

<#idiota><#idiota><#idiota><#eljen>
nm 😄
jackcsabi
Thx D:

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

frissítsd ^^
jackcsabi
Ha azt írod rá hogy Heffi, akkor még ki is teszem 😄

szabii98
Helló!Egy sima 120x20-as logót szeretnék kérni egy szokatlan dologgal.
Ne a név villogjon hanem a kép.
A név legyen Tяaиspoяteя.
A kép:
A betûtipus bármilyen lehet.

I met God. She's black

luspaydavid
Sziasztok! <#integet2>
Mostani logómba kérhetnék-e animációt a nevembe azt rátok bizom mit csak valami animációt a nevembe Köszi elõre is! <#worship>

The Truck Is My Life

jó, és mi honnan a fenébõl tudjuk, hogy neked mi a "normális"?
bocs, csak 1x akartam
Hali, valaki meg tudná csinálni a logóm? köszi😄DD
Köszi, de valami normálisra gondoltam.
? <#eplus2>
takysoft
tudom, csak hülyültem XDXD

tetszik a jelenlegi, nem fogom lecserélni egy ideig XD

takysoft
én oldskool retro ember vagyok

annyira nem h magnumot tegyek be azért😄

nemrég kaptad ezt<#wow3>
Kicsikiraly
nee ez már volt egyszer divat 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

takysoft
nekem csinálsz hello kitty-set? XDXD

jackcsabi
Olyat kérek én is 😮

rózsaszín barbie babás vagy hello kittys megfelel?
Sziasztok. Szeretnék kérni tõletek egy logót a nevemmel. Valami animációval ha megoldható. Köszönöm
lolbazdmeg, mit sápítoztok ezen
Kicsikiraly
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

DFTBA &#3232;_&#3232;

én köszi
kedvenc sorozatom! <#vigyor3>