Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi szépen! nagyon jó lett! <#worship><#worship><#worship><#puszi>
nekem tetszett😄 fasza volt de mér a mai csirkék nem tudják mi az a magnum vagy ki az a magnum...

takysoft
hát ja... nem mai sorozat😄

meg szerintem olyan jó se volt. de azért rossz se😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

?
honnan tudjam <#wilting>
Matt07
az a bajszos faszi😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

<#wilting><#wilting><#wilting>

õ az
2. figura😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

és melyik ezen a magnum?<#idiota>
Bruk
behalok<#idiota>

Hagyjátok már abba mert szánalmas amit mûveltek...

takysoft
hát te se csodálkozz a büntipontjaidon

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

ték-elni ki a faszom fog?-.-

CheAteR88
kicsit bajban vagy szerintem a szavak jelentésével...

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

jackcsabi
Te meg megint kinek vagy az alrege? Szánalom :/

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

stationx
van gumiban topikod kisöreg
stationx
szerintem is 😄
Máté94
Ez Ramy.............
jackcsabi
Nem volt elég a 3 elakadásjelzö??

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

mer? igen én.

Ic3 m4n
eztevagy?

immovable
Vihar a biliben.
immovable
<#eljen>
na ramykám, kéne egy logó! ;D

nem lesz egyszerû szerintem, de köszi szépen ha megcsinálod! 😉

szóval:

- 120x20-as
- név: geo
- lehetõleg animált. (bár szerintem úgyis csak úgy lehet majd megoldani h mindkét kép benne legyen és rendesen is látszódjon.)

egyik:

és errõl a képrõl legyen benne csak! magnum:
takysoft
te se vagy ám normális. tiszta hülye
még hajnali fél4-kor is ide jár flame-elni

meg én is XD

ahhha<#gonosz1> az más. cseles a gyerek_😄

igen, ismét te kezdted a flémet, legyél büszke magadra<#eljen><#eljen>
nem veszed észre, hogy mindenki utál itt, magadnak köszönheted
Matt07
omg te mekkora szerencsétlen vagy..

"...járok gyurni... van rá pénzünk nem mint neked ramy😛"->jár gyúrni DE Ramynak nincs pénze h járjon gyúrni..

kecy alreg kussolj már

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Máté94
Te is!
Máté94
Nem mondod,hogy õ van rajta?
Ekkora egy faszt!Jobban néznél ki ha egy kerékkulcs állna ki a szádból.<#wilting><#lama><#taps><#oooo>
hungary27
Ha igy fojtatjuk ez lesz a legnépszerübb téma... és akkor több rendelés lenne nem pedig flém
Máté94
Te is bannolva leszel😊
hungary27
ö a RAMy Mamy....ne szid ha nem tod ki az
jackcsabi
Viszlát

Máté94
Hallottál már arról,hogy a szépség belülrõl fakad😄
elitehun
Jó ötlet
Ben007
késõ!

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

jackcsabi
Nincs idöd, ja látom, azért irogatsz ide félóránként 😄

jackcsabi
Szerintem sincs semmi gond veled, jól nézel ki <#eljen>

hungary27
iwiw et tök rég néztem nincs nekem erre idöm... szentem hivok ide 1 modit
Matt07
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

elitehun
Lehet hogy Õ az ilyen csajokra bukik
én se, mondom, h hülye 😄
Matt07
de ezt nem értem h minek járna 1 lány gyúrni?<#fejvakaras>

csipa94
Vááh nagyon zseer!
Köszi szépen hogy szántál rá idõt!
Üdv!

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Matt07
rajság van és pénz!!44!4!4!!!4négynÉgY!!4

bency
NAGYON KLASSZ<KOSZI SZEPEN!

:) Semmi okosság :P

Redbull756

??

Ramy a fitneszterembe fogyni és diétázni ja és az a kép 3 éves szal nyugi ja és járok gyurni... van rá pénzünk nem mint neked ramy😛

szerintem nincs semmi gond az alakommal... 😊
nem mersz bazdmeg magadról feltenni képet, mert nyomi vagy, de mást tudsz oltani, ugye
nem fogom ecsetelgetni neked, miért nem járok "gyúrni"... a lényeg, hogy nekem is volna pénzem rá, hidd el, de nem ilyen hülyeségekre fogom költeni
am meg megint fail, ha olyna csóró lennék, szerinted mibõl lenne ilyen gépem (aláírásom)? 😄
jajj ,de hülye vagy...
te meg kinek vagy az alregje?