97770
10798997311270165725.jpg

Legyetek szívesek itt csak 120*20-as és 150*25-ös logót kérni!
Más méretű logót itt kérjetek: Bannerműhely

Készítsünk logót magunknak!
  • Panzeradler #96647
    Köszi, ilyenre gondoltam pont
  • szabii98
    Helló egy vip lógót kérnék(150x25)
    a mostani szürke háttérbe olvadó logó kellene a következő két képpel:
    bal szélére a logónak ez a kép kellene, mellé pedig a sisak, ha lehet.
    Előre is köszi, más nemkell. :)
  • isss
    ?? __
  • drop
    sziasztok

Szeretnék kérni logót,ha lehetne animáciosat ez a képelöre is köszönöm
  • LestatVenom
    Sziasztok!

Szeretnék kérni egy logót, ezen kép alapján: link. A felirat pedig a felhasználó nevem lenne. Előre is nagyon szépen köszönöm.
  • Panzeradler #96642
    Mivel letelt az 1hónap, ezért szeretnék kérni egy normál logót, témája az egy equalizer lehetne, ha lehetséges animációval, más kérésem nem lenne Előre is kösz!
  • isss
    .. jó; ötletes; grat
  • ToCsEk
    zseniális, nagyon szépen köszönöm 10/10
  • immovable
    Tök jó lett.
  • BP5
  • cody1994
    Nagyon zsír lett!! Csak nem tudom berakni mert meg haladja a 8kb-ot tudsz tenni ellene valamit? közben jó lenne ha így meg maradna Köszi szépen még egyszer!! :D
  • ToCsEk
    hali kovácsok, ebből kellene nekem egy vip lógó névvel ( tocsek ) esetleg valami animációval de az nem fontos üdv
  • Különc
    Szervusztok!
    Szeretnék egy félig-új logot kérni. Azért félig új, mert azt szeretném, hogy az alap koncepció maradjon, tehát sárkány és a tűzokádásából szülessen meg a nevem, csak annyit szeretnék, hogy a sárkány ebből a képből készüljön.

Talán ha azt megoldható, az tök jó lenne ha mondjuk a nyelvéből rajzolódik ki a nevem, hogy megnyúlik balra és a "Különc" balról jobbra jön ki belőle, remélem érthetően írtam.

Előre is köszi, ha valaki megcsinálja! (Szerk: VIP logoról lenne szó)
  • Danyi95
    Üdv.
    Szeretnék kérni egy sima logót ebből a képből, tudom nem sok animáció mehet bele, de valami kis apróság is megtenné! :)
    Ha lehet a logóra írjátok már rá a nevem "Danci".

Köszönöm szépen annak aki összedobja nekem!
  • Dupi30
    Elfelejtettem leírni hogy a név Dániel, csak azért irom mert a felhasználó név Dupi30. Elnézést a dupla HSZ-ért.
  • Dupi30
    Sziasztok! Szeretnék kérni egy logót az alábbi képpel. Animáció téren olyasmire gondoltam hogy az autót hátúlról előre "bejárja" nagyítva majd egy Integra Type-R logó villog. Ez csak egy ötlet teljesen más megvalósításnak is nagyon örülnék.A nevem a mostani logónál egy kicsikét ha nagyobb lehetne.
    Az autó:

Előre is Hálás Köszönet annak aki megcsinálja.
  • berczely

• nyuny01 #96630
  • cody1994
    Üdv!
    Valaki tudna nekem csinálni ezekből a képekből egy logót?
    KÉP1
    KÉP2
    És valami animációt is ha lehet.
    Előre is köszi! :D
  • RYO21
    Üdv!

Tudna nekem valaki kreálni egy egyszerű 120x20-as logót ebből a képből?
    KÉP

Nemkell semmi extra, csak a kép, és a nevem: RYO21
  • ozimak
    :D Inkább azt hittem elküldtök melegebb éghajlatra :D De tényleg nagyon szupi lett! Még egyszer köszi!
  • Martinez01
    Szívesen:)
    Jó volt szenvedni vele egy kicsit, legalább tanultam vmit:D
  • ozimak
    Jajj de szuppppeeeer :D A V1 az teljesen szupi! :) KÖszönőőőm! :)
  • Martinez01
    Vannak ám igények :)
    Nem baj, legalább van egy kis élvezet a dologban. Ugye meg a kihívás :)

V1:

V2:
  • szabii98
    húha!
  • ozimak
    Nna alakul :)
    Esetleg azt meg tudjuk csinálni vele,hogy mint a videóban először a kurzor áthúzódik balra egy sima halványkék folttal,majd utána átmegy jobbra és akkor jelenik meg eközben a nevem,és csak egy kocka?
    De ez már alakul! :) Köszönöm!!!
  • Martinez01
    Valami ilyesmire tetszett gondolni? :

• ozimak
    Üdvözletem a kovácsoknak!
    Egy kicsit egyedi logót szeretnék kérni! Nem lesz könnyű! De ha valaki meg tudná csinálni nekem akkor örök hálám! A méret vip és sima is mert nem tudom majd meghosszabbítom e. De egyenlőre a vip is jó! A név természetesen marad "ozimak" az effekt pedig ebben a videóban(is) van:
    Videó
    2:06-nál,2:51-nél,3:41-nél is van.
    Amikor a pontot kiírja alul halványkékkel. Na pontosan ugyanígy szeretném ha a logó is kinézne. A háttér sima natúr fekete teljesen jó! És feljönne ezzel az effekttel és a villogó kockával a végén a nevem. Mint a videóban a pontok. Gyakorlatilag olyasmi mintha kurzor lenne a végén. Az eltűnés után meg marad egy halványkék "folt",de az gondolom látszik a videóban!
    Tudom,hogy nem egyszerű kérés! És előre is köszönöm annak aki megcsinálja!!!
    További szép napot!
  • Brankley
    Sziasztok!
    Szeretnék kérni én is egy logót, Ugyanolyan "gyári" kék színű lehetne, rajta feketével villoghatna, hogy B1899.
    Előre is köszönöm!
  • Cb Főnök
    A név lehetne kicsivel nagyobb? :D
  • dezs
    Üdv szeretnék kérni egy 120x20 logót.
    Kép
  • isss
    ?? __
  • Cb Főnök
    Üdv!
    Szeretnék kérni egy 120x20-as logót ZSOLTI névvel, valami kis animációt is ha lehet.
    Itt a kép: Kép
  • isss
    .. nm
  • Ibuki
    Szuper lett ! Nagyon szépen köszönöm ! :)
  • isss
    ?? __
  • Ibuki
    Ha valakinek lenne kedve, csinálhatna egy Juventus logót 120*20-as méretben . Nagyon megköszönném :)
  • Metalmilitiakid
    ja kérnék, ha lehet olyat, hogy inkább maradjon csak a fehér alice és úgy megcsinálni, hogy alulról jön felfele a kép (nem kell végig csak pl a derekától) és amikor fent megáll az arcánál, akkor írja ki hogy alice, remélem nem kérek szokásomhoz híven hülyeséget :D
  • Drephis

változtatás kell rajta, mondjad
  • Drephis
    jó, hogy mondtam, de közben meg nincs fenn ps a gépen. majd leszedek egyet