97770
Legyetek szívesek itt csak 120*20-as és 150*25-ös logót kérni!
Más méretű logót itt kérjetek: Bannerműhely
-
#96647 Köszi, ilyenre gondoltam pont -
#96646 Helló egy vip lógót kérnék(150x25)
a mostani szürke háttérbe olvadó logó kellene a következő két képpel:
bal szélére a logónak ez a kép kellene, mellé pedig a sisak, ha lehet.
Előre is köszi, más nemkell. :) -
isss #96645 ?? __ -
#96644 sziasztok
Szeretnék kérni logót,ha lehetne animáciosat ez a képelöre is köszönöm -
#96643 Sziasztok!
Szeretnék kérni egy logót, ezen kép alapján: link. A felirat pedig a felhasználó nevem lenne. Előre is nagyon szépen köszönöm. -
#96642 Mivel letelt az 1hónap, ezért szeretnék kérni egy normál logót, témája az egy equalizer lehetne, ha lehetséges animációval, más kérésem nem lenne Előre is kösz! -
isss #96641 .. jó; ötletes; grat -
#96640 zseniális, nagyon szépen köszönöm 10/10 -
#96639 Tök jó lett. -
BP5 #96638 -
#96637 Nagyon zsír lett!! Csak nem tudom berakni mert meg haladja a 8kb-ot tudsz tenni ellene valamit? közben jó lenne ha így meg maradna Köszi szépen még egyszer!! :D -
#96636 hali kovácsok, ebből kellene nekem egy vip lógó névvel ( tocsek ) esetleg valami animációval de az nem fontos üdv -
#96635 Szervusztok!
Szeretnék egy félig-új logot kérni. Azért félig új, mert azt szeretném, hogy az alap koncepció maradjon, tehát sárkány és a tűzokádásából szülessen meg a nevem, csak annyit szeretnék, hogy a sárkány ebből a képből készüljön.
Talán ha azt megoldható, az tök jó lenne ha mondjuk a nyelvéből rajzolódik ki a nevem, hogy megnyúlik balra és a "Különc" balról jobbra jön ki belőle, remélem érthetően írtam.
Előre is köszi, ha valaki megcsinálja! (Szerk: VIP logoról lenne szó) -
#96634 Üdv.
Szeretnék kérni egy sima logót ebből a képből, tudom nem sok animáció mehet bele, de valami kis apróság is megtenné! :)
Ha lehet a logóra írjátok már rá a nevem "Danci".
Köszönöm szépen annak aki összedobja nekem! -
#96633 Elfelejtettem leírni hogy a név Dániel, csak azért irom mert a felhasználó név Dupi30. Elnézést a dupla HSZ-ért. -
#96632 Sziasztok! Szeretnék kérni egy logót az alábbi képpel. Animáció téren olyasmire gondoltam hogy az autót hátúlról előre "bejárja" nagyítva majd egy Integra Type-R logó villog. Ez csak egy ötlet teljesen más megvalósításnak is nagyon örülnék.A nevem a mostani logónál egy kicsikét ha nagyobb lehetne.
Az autó:
Előre is Hálás Köszönet annak aki megcsinálja. -
#96631 #96629
-
#96630 -
#96629 Üdv!
Valaki tudna nekem csinálni ezekből a képekből egy logót?
KÉP1
KÉP2
És valami animációt is ha lehet.
Előre is köszi! :D -
RYO21 #96628 Üdv!
Tudna nekem valaki kreálni egy egyszerű 120x20-as logót ebből a képből?
KÉP
Nemkell semmi extra, csak a kép, és a nevem: RYO21
-
#96627 :D Inkább azt hittem elküldtök melegebb éghajlatra :D De tényleg nagyon szupi lett! Még egyszer köszi! -
#96626 Szívesen:)
Jó volt szenvedni vele egy kicsit, legalább tanultam vmit:D -
#96625 Jajj de szuppppeeeer :D A V1 az teljesen szupi! :) KÖszönőőőm! :)
-
#96624 Vannak ám igények :)
Nem baj, legalább van egy kis élvezet a dologban. Ugye meg a kihívás :)
V1:
V2:
-
#96623 húha! -
#96622 Nna alakul :)
Esetleg azt meg tudjuk csinálni vele,hogy mint a videóban először a kurzor áthúzódik balra egy sima halványkék folttal,majd utána átmegy jobbra és akkor jelenik meg eközben a nevem,és csak egy kocka?
De ez már alakul! :) Köszönöm!!! -
#96621 Valami ilyesmire tetszett gondolni? :
-
#96620 Üdvözletem a kovácsoknak!
Egy kicsit egyedi logót szeretnék kérni! Nem lesz könnyű! De ha valaki meg tudná csinálni nekem akkor örök hálám! A méret vip és sima is mert nem tudom majd meghosszabbítom e. De egyenlőre a vip is jó! A név természetesen marad "ozimak" az effekt pedig ebben a videóban(is) van:
Videó
2:06-nál,2:51-nél,3:41-nél is van.
Amikor a pontot kiírja alul halványkékkel. Na pontosan ugyanígy szeretném ha a logó is kinézne. A háttér sima natúr fekete teljesen jó! És feljönne ezzel az effekttel és a villogó kockával a végén a nevem. Mint a videóban a pontok. Gyakorlatilag olyasmi mintha kurzor lenne a végén. Az eltűnés után meg marad egy halványkék "folt",de az gondolom látszik a videóban!
Tudom,hogy nem egyszerű kérés! És előre is köszönöm annak aki megcsinálja!!!
További szép napot! -
#96619 Sziasztok!
Szeretnék kérni én is egy logót, Ugyanolyan "gyári" kék színű lehetne, rajta feketével villoghatna, hogy B1899.
Előre is köszönöm! -
#96618 A név lehetne kicsivel nagyobb? :D -
#96617 Üdv szeretnék kérni egy 120x20 logót.
Kép -
isss #96616 ?? __ -
#96615 Üdv!
Szeretnék kérni egy 120x20-as logót ZSOLTI névvel, valami kis animációt is ha lehet.
Itt a kép: Kép -
isss #96614 .. nm -
#96613 Szuper lett ! Nagyon szépen köszönöm ! :) -
isss #96612 ?? __ -
#96611 Ha valakinek lenne kedve, csinálhatna egy Juventus logót 120*20-as méretben . Nagyon megköszönném :) -
#96610 ja kérnék, ha lehet olyat, hogy inkább maradjon csak a fehér alice és úgy megcsinálni, hogy alulról jön felfele a kép (nem kell végig csak pl a derekától) és amikor fent megáll az arcánál, akkor írja ki hogy alice, remélem nem kérek szokásomhoz híven hülyeséget :D -
változtatás kell rajta, mondjad -
#96608 jó, hogy mondtam, de közben meg nincs fenn ps a gépen. majd leszedek egyet