97770
Legyetek szívesek itt csak 120*20-as és 150*25-ös logót kérni!
Más méretű logót itt kérjetek: Bannerműhely
-
isss #96688 ?? ___ -
Blum #96687 Udv!
Egy 120*20-as logot szeretnek. Elkepzeles nincs,lenyeg hogy legyen benne kek,szurke (esetleg fekete) szin es a nevem. Animacio,stb nem kell. -
#96686 látom senki nem akar nekem valami jó kis guild wars 2 logót készíteni enyém elég béna sajna -
#96685 Úgy látszik, nehéz feladvány volt :DDD -
#96684 Szívesen ! -
#96683 -
#96682 hmm ?
-
#96681 Ez így van sajnos... régebben én is befizettem mindig a VIP-et, ma már nem. De nem is VIP logot szeretnék hanem simát :D -
#96680 Nem nagy divat már a logó, meg a VIP sem. Az oldala színvonala napról napra csökken, nincs mit tagadni ezen, minek fizessenek az emberek olyan ALAP(!!!!!!!) dolgokért, mint hogy, szerkeszthesd a hozzászólásodat. -
#96679 Úgy látszik eléggé kihalt ez a topik, régebben jobban pörgött... -
#96678 Sziasztok :) , szeretnék kérni egy normál méretű logót :
kép1.
kép2
ebből a 2 képből :) , segítséget előre is köszönöm . :) -
ProSztata #96677 Helló mesterek!
Nem pont témába vágó viszont szükségem lenne egy ps.gurura! Annyiról lenne szó, hogy van pár képem és azokból kellene nekem egy mozaik kép! Valaki esetleg egy ilyet eltudna vállalni, vagy tudna ajánlani valakit? Akár egy szerényebb összeget is feltudok kínálni a munkáért cserébe! Privátban várok válaszokat!
Köszönöm az esetleges segítségeteket, és elnézést az off miatt! -
#96676 sziasztok szeretnék kérni egy 120×20 as logót kép
És csak simán a kép nem kell semmi rá -
#96675 Küld a psd-t, alkotok belőle valamit :) -
#96674 Valaki tudna rakni valami animációt a logómra? Valami kis egyszerűt hogy mégse egy sima kép legyen. Ha kell feltöltöm a .psd-t is. -
#96673 Hi! Egy egyszerű logot szeretnék kérni, az alábbi képek valamelyikéből:
-
#96672 Hello.
Egy sima logót szeretnék kérni, ebből a képből. Valami effekt(rázkódás) lehet benne, a készítőre bízom :)
A nevem (Deerhunter) pedig mehetne valami hasonló betűtípussal mint a bal alsó sarokban lévő felirat. Ha lehet akkor 1-2 mp-re halványodjon/tűnjön el, aztán legyen látható megint :)
Köszönöm szépen előre is, ha valaki elkészíti! -
Sóschips #96671 Sziasztok!
Szeretnék egy VIP logót kérni ebből.A Manteko írás benne a lényeg.Az a sáv legyen valahogy a logó.
..és ha lehetséges a betűk forogjanak mint a játékgépben és egyszer csak álljanak meg és akkor legyen olvasható,hogy Szomszéd.
Ha nagyon bonyolult akkor sorry:$
Előre is köszönöm szépen! -
#96670 Kösz! sikerült meg oldani! :D -
Ironman2 #96669 Köszi,már közben kaptam egyet.D -
Ironman2 #96668 Sziasztok,nekem kellene egy frappáns logó az IRONMAN2 névvel normál 120x20-as méretben,piros-sárga szinek legyenek benne bőven,és váltakozhat a háttér a felirat mögött.Előre is köszönöm! -
#96667 Hali! Tudna nekem valaki valamilyen modern,mozgóképek logó-t csinálni ?
Mind1hogy milyen csak az legyen rajt,hogy Sosy. Köszi -
#96666 Szívesen!
Javítottam a méreten! -
#96665 Köszönöm szépen -
#96663 Nem pont ezt kérted, de hátha.. :)
-
#96662 Jó lesz, köszi! -
#96661 Helló!
Módosítom a kérésem, hátha akkor valaki elvállalja, ebből a képből kellene, annyit kérnék hogy izzanak a szemei, a homloka, az orra, ahol ilyen tüzes. Nevem nem kell bele, ja igen és VIP logo legyen.
Előre is köszi, ha valaki megcsinálja! -
isss #96660 ?? __
?diablo3 v2 __ -
#96659 senki nem csinál nekem guild wars 2 logot mi lesz így velem xd -
isss #96658 ..nm -
#96657 Köszönöm :) -
isss #96656 ??
#96654 __
#96653 __
.. csak gugliztam a képeket, nem vagyok otthon a játékban.
-
#96655 valaki? :D -
#96654 Üdvözletem!
Szeretnék kérni egy logót, ami egyszerű és egy Milan címer van rajta és az h AC Milan, a nick nem kellene rá. Ha valaki vállalja annak megköszönném!
Üdv
Nuno -
#96653 Sziasztok.
VIP logót szeretnék, mert hamarosan befizetek de nincs meg a régi logóm, kéne valami új.
Valami Diablo 3-asra gondoltam, de képet nem tudok adni, mert nem tudom, hogy milyen / mekkora kép nézne ki igényesen egy logón és férne el. Valami Diablo / Monkos, kicsit darkos dologra gondoltam.
Ha esetleg össze tudna ennyi infóból valaki egyet nagyon örülnék, ha túl kevés akkor kitalálok mást és keresek képet és pontosítok.
Köszönöm :) -
#96652 drop néven kérném a logot elöre is köszönöm -
#96651 Ebből esetleg összedobna nekem valaki valamit? Névnek B.Boy, többit rátok bízom. -
isss #96650 .. szívesen -
köszönöm szépen! :) -
isss #96648 .. szívesen
#96646 ?? __