Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

luspaydavid
Kérni szeretnék egy animációt a logómba csak ennyi rátok bízom mi az örülnék ha a nevem lenne az. Köszönet a készítõnek!!

The Truck Is My Life

norbi4567
Erre velaki?

Barnabyka
úú nagyon klaszz😊

Southy
amugy nagyon fasza lett, föleg hogy átmegy a fejléc színébe😊

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

Southy
nemrossz köszi, nem pont ilyenre gondoltam, de azért örök hála 😄 (ha vki más unatkozik és megprobálja, más betütipussal^^)

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

Redbull756

??

Southy
Na mivan meghalt a topic?^^
Nem akarok senkit siettetni vagy tolakodni, csak bemásolom újra az óhajomat a logómestereknek. (sok volt az üzi azóta)

Sziasztok! 120x20-as méretben szeretnék kérni egy logót. Sötét háttér, a szöveg (the fury) valami jól kinézõ betüvel (mondjuk AdamCore aka CopyKing92-hez hasonló), és egy villám csap át vizszintesen a szöveg mögött (nem kell animácio). Ilyesmi: villám
villám2

Az alap szín az azúr kék lenne, szöveg lehet szürke. Ha túl bonyolult, nyugodtan le lehet egyszerûsíteni, de azért jó nézzen ki =) Elõre is köszönöm 😊

Tomika boy
Ja és 120x20 as kellene!
Köszi!

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

Tomika boy
Szeretnék kérni egy logot!
Ebböl a képböl!
A bal felére kerüljün a kép ugy hogy csak az eleje látszodik(ha megoldható)!
És a jobb felére a nevem egy kicsit srégen lassan vilogjon és fehér kék legyen mint a kamion!
A nevem😞LUDMILLA)
Kösz szépen elöre is!

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

Ben007
szeretnék kérni egy logót valamelyik képbõl a nevem se muszáj

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

zalrobto
sziasztok
egy egyszerü logót szeretnék kérni
a háttér és a betük különbözö szinüek legyenek
csak ennyit kérnék valaki tudna segiteni?

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Scottt
Köszi

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Kr0m3
üdv tudnátok nekem ilyet csinálni hidRo88 - asba?

?
Scottt
(Bocsi a flood miatt)
Név nem kell bele szerintem a kép kihangsúlyozza, hogy kirõl van szó(+ Több tér jut magának a Nagyúrnak😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Igen😊
Fecka:Jófajta,de ha megpróbálsz egy másikat akkor hajrá😉

Leevi
Sziasztok.
szeretnék kérni egy logot, amiben ez a két kép szerepel, és a nevem is:"Leevi" kissebb animációval, a képekben is.
elõre is köszönöm 😊

\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM

Redbull756
Én látom.
XFeckaX
nemlátni a kezét :S

Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"

XFeckaX
tessék, ha nem tetszik nem baj mert gyorsan csináltam 😄

Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"

Bruk
Erre gondoltál, igaz? 😊

Scottt
Google-->darh vader-->képek-->jobbról második oszlop utolsója(Amikor "fojt)

Bruk
Nem jó.

Scottt

Most, hogy megnéztem nekem se hátha így jó lesz^^

XFeckaX
nincs mit 😊

Sziasztok!

Szeretnék egy logót,amiben benne van az ati,meg a nevem.Úgy kéne,hogy felváltva az ati logó+4670,aztán olyan stílussal a nevem.Kösz!
JohnnyNapalm
thanks

XFeckaX

Ittvan a sima 😊

XFeckaX
Nm ha tetszik 😊
délután leszedem róla az obamafeliratot és felrakom úgy 😊

kifli
nálam nem jön be kép :/
Scottt
Sziasztok,ezt aképetszeretném sima mezei user logonak,ha nem megy az egész akkor a kezén legyen a hangsúly.
Köszi😊

JohnnyNapalm
Obama felirat nem kellett volna rá, de így is jó, köszi<#eljen>

XFeckaX
Kezdõ vagyok még bocs hogy beraktam de megtetszett nagyon a kérésed 😄
de ha nem szabad ebbe a topicba küldenem logot amit én készítettem bocsi :S

Terensz
Sok post volt azóta...

Meghegesztenétek ezt a logót?

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Southy
naaa valaki pls?😊))

szne
sziasztok kérnék 1 logot kéne feliratként a nevem mellé a www.boncafe.hu/nori.jpg képbõl a baba feje kicsiben. Remélem megoldható köszönöm elõre is.

Régen volt egy néger barátom... de apukám eladta:( lvl:32 tel:59334

JohnnyNapalm
jó hát akkor ha valaki ráér és nincs mit csinálnia, errõl a képrõl szeretném hogy a feje rajta legyen ha megoldható, a háttér pedig maradhat fehér
kép:
http://kara.allthingsd.com/files/2009/06/obama-heroic-5-zazzle.jpg
bocs, de még 28napig nem tudok linket beszúrni

kifli
nemhiszem, nem befolyásolja a magyar politákát annyira, ha fleto gordonka vagy viki képét tennéd ki azért szolnának szerintem, de az sem biztos 😊
JohnnyNapalm
Szevasztok
Szerintetek egy Obama-arckép még beleférne vagy azért rámszólnának a modik?

levelamester
Hálám örökké üldözni fog!!!!

Egy szó: BenX - Mindent elárul.

WuFraZselic
kiba jó lett 😊 köszönöm 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Redbull756

??

WuFraZselic
hi.
#82973-el tudtok valamit kezdeni? 😊 sok volt az off azóta 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Redbull756

??

Southy
Valaki tud valamit kezdeni velem is? ^.^ (válaszban lenyílik az óhajom)

norbi4567
#82971-el tudtok kezdeni vmit?
Vagy túl nehéz? 😊

takysoft
"illeszkedjen a kék fejléchez, név,egyéb nem kell rá"

ebbõl nekem nem jön le, h akkor név kell-e rá XD
lehet így is, úgy is hangsúlyozni XD

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

sziasztok,nem nagyon kértem még logót,de most szeretnék egyet.
ebbõl a képbõl legyen valahogy,esetleg kis anim is lehet benne ha belefér 8kb-ba ,és valahogy illeszkedjen a kék fejléchez, név,egyéb nem kell rá.
aki megcsinálja elõre is köszönöm szépen.(:

XFeckaX
én is elkezdtem fotoshopozni 😄
nemtudom mi lesz belõle de kezd érdekelni a dolog 😄