Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Truck Is My Life
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
Nem akarok senkit siettetni vagy tolakodni, csak bemásolom újra az óhajomat a logómestereknek. (sok volt az üzi azóta)
Sziasztok! 120x20-as méretben szeretnék kérni egy logót. Sötét háttér, a szöveg (the fury) valami jól kinézõ betüvel (mondjuk AdamCore aka CopyKing92-hez hasonló), és egy villám csap át vizszintesen a szöveg mögött (nem kell animácio). Ilyesmi: villám
villám2
Az alap szín az azúr kék lenne, szöveg lehet szürke. Ha túl bonyolult, nyugodtan le lehet egyszerûsíteni, de azért jó nézzen ki =) Elõre is köszönöm 😊
Ebböl a képböl!
A bal felére kerüljün a kép ugy hogy csak az eleje látszodik(ha megoldható)!
És a jobb felére a nevem egy kicsit srégen lassan vilogjon és fehér kék legyen mint a kamion!
A nevem😞LUDMILLA)
Kösz szépen elöre is!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
egy egyszerü logót szeretnék kérni
a háttér és a betük különbözö szinüek legyenek
csak ennyit kérnék valaki tudna segiteni?
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
?Név nem kell bele szerintem a kép kihangsúlyozza, hogy kirõl van szó(+ Több tér jut magának a Nagyúrnak😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Fecka:Jófajta,de ha megpróbálsz egy másikat akkor hajrá😉
szeretnék kérni egy logot, amiben ez a két kép szerepel, és a nevem is:"Leevi" kissebb animációval, a képekben is.
elõre is köszönöm 😊

\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"

Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
Most, hogy megnéztem nekem se hátha így jó lesz^^
Szeretnék egy logót,amiben benne van az ati,meg a nevem.Úgy kéne,hogy felváltva az ati logó+4670,aztán olyan stílussal a nevem.Kösz!
Ittvan a sima 😊
délután leszedem róla az obamafeliratot és felrakom úgy 😊
Köszi😊
de ha nem szabad ebbe a topicba küldenem logot amit én készítettem bocsi :S

Régen volt egy néger barátom... de apukám eladta:( lvl:32 tel:59334
kép:
http://kara.allthingsd.com/files/2009/06/obama-heroic-5-zazzle.jpg
bocs, de még 28napig nem tudok linket beszúrni
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
#82973-el tudtok valamit kezdeni? 😊 sok volt az off azóta 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ebbõl nekem nem jön le, h akkor név kell-e rá XD
lehet így is, úgy is hangsúlyozni XD
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
ebbõl a képbõl legyen valahogy,esetleg kis anim is lehet benne ha belefér 8kb-ba ,és valahogy illeszkedjen a kék fejléchez, név,egyéb nem kell rá.
aki megcsinálja elõre is köszönöm szépen.(: