Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is csináltam egyet de most már mind1 😊

hungary27
fail a logodxD
Matt07
nm,örülök h tetszik

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

minek e-mailbe? ott van, fogod és lemented, ehh
Clark 23
Már lementettem. Mégegyszer köszönöm.

Clark 23
Nem ilyenre gondoltam, de abszolút jó lett. És ennyi idõ alatt. Nagyon szépen köszönöm. Ha lehet akkor elküldöd e-mailbe? [email protected]

omg
hát igen, biztos a flém, spam meg tékelésed az<#wilting>
Matt07

?<#nemtudom>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

hungary27
akk neked is:<#wink>
Matt07
jah jólvan,kösz a linkt😊

hungary27
Matt07
írd be, vki megcsinálja majd v nem..

hungary27
<#wink>
Matt07
omg<#kuss>

Clark 23
Helló Mindenki!
Csak meg szeretném kérdezni hogy elválalja-e a logómat. Nem sürgõs csak szeretném tudni hogy valamikkora kész lesz. És nem kell ezen agyalnom hogy most lesz-e vagy sem.

Barnabyka
<#banplz>

hungary27
TÉK😊
hungary27
ez jobban néz ki(Y)
hungary27
megszerintem itt csak 1 téma folyhat remélem nem kell elmondani h mi az...
hungary27
az más😊
csak utáljuk egymást😄_

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

hungary27
aZT hittem nem vetted észre...
Ez hogy jön a jelenlegi témához ?

A piros kamionból több látszik mint a sárgából. Szerintem ha a piros kamionból kevesebb látszana, több maradna a feliratnak.

Bruk
Hát sikerült megoldani a minõségét de úgy meg nem lehet ívesen megcsinálni (egybefolyik az egész vagy nem fér ki)...
Sehogy se tudom rápréselni...

Clark 23
Sziasztok!<#wave>
Egy barátom ajánlotta ezt az oldalt hogy itt kiváló logókat csinálnak, és milyen igaz, ezek fantasztikusak.
Így ha lehet akkor én is szeretnék eggyet. Az elképzelésem a következõ:
Olyat szeretnék hogy a logó bal oldalán lenne a ferrari logója,ez:http://kepfeltoltes.netmaffia.hu/viewer.php?file=wb3mj5hkg3ye95fdp4nr_www.netmaffia.hu.jpg
Mellette lenne a nevem hogy Clark. Ha lehet akkor ez sárga színû legyen. És olyat szeretnék hogy a nevem és a logó alatt lenne vörös neonvilágítás ami úgy mozogna mint a ...nem tudom olyan mint a tûz, remélem gondoljátok mire gondolok. Az egész olyasmi lenne mint egy neonreklám az utcán. De mégis látszódna a háttér. A háttérnek pedig ezt szeretném:http://kepfeltoltes.netmaffia.hu/viewer.php?file=xhkx79vsu0dabxn6ba1k_www.netmaffia.hu.jpg
Remélem hogy valaki lesz kedves megcsinálni és nem voltam bonyolult. Köszönöm Clark

hungary27
Bruk
Most próbálgatnám de mintha enyhén meghülyült volna a ps-em... már szinte ideges vagyok. <#idiota>

Úgy emlékszem hogy mixer logóján se használtam domboritást, mert tényleg szar volt, de háth én mindennel bepróbálkozok, állt. véletlenül összejön amit szeretnék.

hungary27
Próbáld végig én általában nincs-re állítom...
elsõ kettõt ne használd, mert ocsmány, fõleg kicsiben
Domborítás, belsõ - külsõ árnyék + fényviszonyok szögbeállítása stb... Kis méretnél én ezekkel szoktam vacakolni, vagy összejön, vagy nem. És a betûtipus se mindegy !

Bruk
Volt 1 ilyen tippem, de már kb ilyen kicsi méretnél is volt már szebb. Na de mind1...

mert túl kicsi a betû
Bruk
Na hogy témánál maradjunk...
Pontosan mit csinálhatnék hogy jobb legyen a minõsége? 😊 Mert alapból élesre állítottam a betûnél. Máskor ez mindig mûködik de most nem lett az igazi..

<#ejnye1>

neked sem kellet volna ezt beírnod, felesleges volt
kiosztalak, mert ismét félrevezettél valakit. ha segíteni akarsz, elõbb nézz utána a dolgoknak, mielõtt hülyeséget írsz
mint mondtam, veled én nem fogok pm-ezgetni<#smile>
Heffi
Megint jön a flame grat.
Ramy nem kellett volna.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

hungary27
Köszönjük meg RAMy Mamy-nak hogy újra kiosztott. Ha velem van valami problémád azt ne mások elõtt közöld, hanem írj egy gyönyörû szép pm-et hungary27-nek. Te csak mindenbe beleszólni tudsz? Ha segíteni akarok az máris rossz? Nem értelek.
megint olyan hülyeséget írsz, hogy már röhögni se tudok rajta...
az leveszi az élsimítást, biztosan nagyon szép és OLVASHATÓBB lesz tõle a szöveg <#wow3>
hungary27
A betûtípusnál van 1 olyan fül h (nem tudomm a nevét) de ott felül van azt állítsd "Nincs"-re. Azért nem tudom jobban megfogalmazni, mert most nincs feltelepítve a Photoshop.
Bruk
Nincs mit. Ha esetleg kapok valami választ miért lett a szövegnek rossz minõsége kijavítom és szólok.

trucker92
nagyon jo köszi 1000thx nekem nagyon tetszik

Schmitz & Man 4 ever! Waberer\'s & Frigoexpres Lassú vagyok de előted vagyok...

Bruk
Amúgy köszi.

Bruk
Elmegy, bár azt nem értem hogy a szövegnek (név) miért ilyen rossz a minõsége. Pedig mindent úgy csináltam mint máskor. Majd ha jön valamelyik logókovács biztos választ adnak erre... legalább is remélem. 😊

Barnabyka
úú de jó lett..bár sose értettem mi a jó ezekbe a kamionokba de ez a logó így nemrossz😊

Bruk
Gondolom senki nem akarja megcsinálni, ezért csináltam egyet én. Nem vagyok oda ezekért a kérésekért de most volt kedvem hozzá.

Tõlem ennyi tellett, lehet valaki megcsinálja majd neked de majd meglátjuk.

LoSA
Ti milyen GIF animáló programot használtok?

trucker92
sziasztok.
szretnek egy logot ezzel a két kamionnal a szélén es kozepen irja hogy Trucker 92
a wabis legyen balrol es a pisros volvo legyen jobrol .
a képek...

Schmitz & Man 4 ever! Waberer\'s & Frigoexpres Lassú vagyok de előted vagyok...