Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
hát igen, biztos a flém, spam meg tékelésed az<#wilting>#wilting>
?<#nemtudom>#nemtudom>
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Csak meg szeretném kérdezni hogy elválalja-e a logómat. Nem sürgõs csak szeretném tudni hogy valamikkora kész lesz. És nem kell ezen agyalnom hogy most lesz-e vagy sem.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Sehogy se tudom rápréselni...
Egy barátom ajánlotta ezt az oldalt hogy itt kiváló logókat csinálnak, és milyen igaz, ezek fantasztikusak.
Így ha lehet akkor én is szeretnék eggyet. Az elképzelésem a következõ:
Olyat szeretnék hogy a logó bal oldalán lenne a ferrari logója,ez:http://kepfeltoltes.netmaffia.hu/viewer.php?file=wb3mj5hkg3ye95fdp4nr_www.netmaffia.hu.jpg
Mellette lenne a nevem hogy Clark. Ha lehet akkor ez sárga színû legyen. És olyat szeretnék hogy a nevem és a logó alatt lenne vörös neonvilágítás ami úgy mozogna mint a ...nem tudom olyan mint a tûz, remélem gondoljátok mire gondolok. Az egész olyasmi lenne mint egy neonreklám az utcán. De mégis látszódna a háttér. A háttérnek pedig ezt szeretném:http://kepfeltoltes.netmaffia.hu/viewer.php?file=xhkx79vsu0dabxn6ba1k_www.netmaffia.hu.jpg
Remélem hogy valaki lesz kedves megcsinálni és nem voltam bonyolult. Köszönöm Clark
Pontosan mit csinálhatnék hogy jobb legyen a minõsége? 😊 Mert alapból élesre állítottam a betûnél. Máskor ez mindig mûködik de most nem lett az igazi..
mint mondtam, veled én nem fogok pm-ezgetni<#smile>#smile>
Ramy nem kellett volna.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
az leveszi az élsimítást, biztosan nagyon szép és OLVASHATÓBB lesz tõle a szöveg <#wow3>#wow3>
Schmitz & Man 4 ever! Waberer\'s & Frigoexpres Lassú vagyok de előted vagyok...
Tõlem ennyi tellett, lehet valaki megcsinálja majd neked de majd meglátjuk.