Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
#84648: Nagyon jó logó lett szerintem!
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
még nézek valami képet..hátha :/
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
ez mégrosszabb
akkor legyen ez a kép.
a simli nem lényeg..ne legyen benne..csak a koronák .
nevet a jobb alsó szélre:Tibike
köszi elõre is.
1.kép
2.kép
Az 1. kép a logó bal oldalán legyen,és a 2.kép kisebb szünetekkel jobbról csússzon be az 1.kép mellé. Ha az 1.kép túl nagy,akkor bocs,de valahogy úgy csináljátok meg,hogy az a nagy száj benne legyen.
THX elõre is!
Szeretnék kérni 1 logót.
ebbõl szeretnék 1et.
a fejhalgatón legyen a hangsúly.
Jobb alsõ szélre a nevet: Tibike.
ennyi lenne.
köszi elõre is,üdv!
Kissé idegbeteg tipus vagy,nem gond ez,nincs semmi baj,peace😊
★ 汤姆 李
Amúgy #84629-al egyet értek...
csak kurvára szarul fogalmaztad meg, amit akartál
nem japán betûtípust kértél akkor, hanem BETÛT. talán normálisan kéne leírni a kérést, és akkor nem lennének ilyen gondok<#rolleyes>#rolleyes>
De hagyjuk nem érdekes,elnézésedet kérem!
★ 汤姆 李
mert így most kb. megint elszartam feleslegesen 1 órát ilyenre, kisujjamból kiszívni meg nem fogom tudni a te ízlésed
Úgygondoltam hátteret mint ahogy van(fehér-fekete 1-2 faja Japán betüt (ezüst szinben a betüt fekete részére)szolidan csak valahova,hogy legyen kis samurai-os feeling-je:S
Kiscsaj akár mozoghatna kicsit fel-le,nemvágom,hogy lehetne megcsinálni😞(((((
Tudom hosszú a kép
★ 汤姆 李
Köszönöm köszönöm.
ne okoskodj már<#wow3>#wow3>

?