Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Ki akarta megmutatni a próbálkozását, vagy "gercse" nem kérés céljából jött ide ? Ha az elõzõ mondatom második fele egy nagy félreértés, részemrõl elnézést kérek a tévedésért.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
az nem barát, aki naponta logot kér vkitõl 😊
#85777 amúgy nem. 😄
amúgy #85777
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Utasításokat, és a logókészítõk jogait tartalmazza a 6 pont.
Az nincs benne hogy logókovács nem készíthet azoknak logót, akiknek még nem járt le az 1 hónap. Egyszóval a 4 -ik pont azt a célt szolgálja, hogy a logókovácsoknak kevesebb dolguk legyen, de viszont nem korlátozza ki mit vállalhat el.
Ez a helyzet. <#wave>#wave>
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
?De háth bambultam a semmiért, az is valami. 😄D
Nem telt le neki az egy hónap engem hidegen hagy, de háth a Photoshop -ot meg nem...
<#fejvakaras>#fejvakaras>
kösz a felvilágosítást!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Elõre is köszi!

Nagyon király lett!!!<#vigyor2>#vigyor2>
<#worship>#worship>
MSN: [email protected]
nem lenne nagyobb, de kevés a frame, lassabban ronda lenne
hatalmas lett a logó,nem is gondoltam,hogy megtudja csinálni a mesternõ ilyen jól 😊
(de jól gondolom ugye,hogy ha kicsit lassabb lenne az animáció akkor meg nagyobb lenne a méret?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
de hallod ez oltári!<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
(VIP!)
@#85619:

Köszi!
köszi..
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"