Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nem akarok flémet kiváltani.
Így is nagyon köszönöm a munkádat! patent! <#eljen>#eljen>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Max majd nevemrõl a Karácsonyi díszítést.
Tied nagyon tetszik 😊
Majd jövõre nekem is lesz egy szembenézõs farkasom, már tervben van a kérés, de majd csak jövõre szeretném 😊
szóval nem. (bár én speciel a Tiédrõl Karácsony után sem szedném le a hópelyheket, mert így jó ahogy van)
Kis Karácsonyin te gondolkodtál ? 😊
A karácsony közeledtével szeretném magam meglepni egy karácsonyi logóval. 😊 120*20-as legyen és a nevem lehetne rajta olyan mint ezek a kültéri "világítókötelek".Persze nem színes hanem olyan színû mint a villanyfény.Nem tudom,hogy van e pont ilyen betûtípus vagy animálni kell.A fa lehetne jobb oldalon a nevem a baloldalon és a háttér megmaradhatna.Köszönöm!^^
ui:Hóesést ha belefér még😄

Pttm Fan felirattal és egy ojan animáciot mint a bazsánál ami van... Hogy hull a ho... Köszönöm!
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Persze megértem hogy a karácsonyi hangulathoz ennek nincs köze. <#wink>#wink>
Valaki össze dobna nekem egy lokót ?
Nem régen kértem de egy hóeséses kellene igazából olyanra gondóltam,hogy ki van írva a nevem és a DishorE és a nagy E betûn legyen egy kis mikulás sapka a logó VIP méretû legyen ha mególdható essen a hó is 😊
Elõre is köszönöm.
Jah és átmenet nem kell rá!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Anno nagyon régen még itt készült ez a logo, sajnos nem tudom már kinek az alkotása.
Szeretném, ha egy kicsit karácsonyiasabbá tennétek, hogy mi módon, az az elkészítõ saját gondolataira van bízva, a lényeg hogy érzõdjön rajta az ünnep feelingje, miközben az eredeti logo azért nagyjából megmarad.
Elõre is köszi annak aki vállalja! 😊
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Szeretnék kérni új lokóat:
http://tendero.hu/fototar/upload/foto/10168-img.gif
ezt, csak
1.: a lézer tartson kicsit tovább
2.: közben essen hóa a háttérben
3.: a robotnak legyen mikulás-sapka a "fején"
Köszi szépen elõre is!
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Köszönöm Szépen!
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

A bannermûhelyesbõl, a #7131 tetszik.
Valamelyikhez hasonlót szeretnék, ha lehetséges.
Köszönöm elõre is!
vagy a bannermûhelyes #86837-re? mert nem mind1amúgy a sapit meg a fenyõfát én rajzoltam (meg is látszik<#idiota>#idiota>)