Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bercely: már nem azért,de te lilát csináltál.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha nem tetszik nem használja!
Majd ha fizetnek érte akkor mentem <#idiota>#idiota>
psd-t mindig ments, pont az ilyenek miatt..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nem tudsz valami jó télieset nekem??Ha nem lenne gond akkor megcsinálnád??A googleba nem találok mán többet!!!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Akkor valahogy úgy oldjátok meg,hogy a színek maradjanak,de valami brutálgigamegaállat fain effektet beletenni. (azthiszem értitek..😄)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
majd kérj rá hóesést, nekem még nem megy 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Új logó by: berczely (Y)
ebbõl a képbõl szeretnék 120x20-as logót, a két közeli kamion legyen benne inkább ha lehet.
ha megoldható lenne hópelyheket egy másik verzióba megcsinálni?!tehát egy "nemhavazós" meg egy havazós (: és annyi legyen ráírva h Atikah
elõre is köszi
@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Mint a többiek énis karácsonyi képet szeretnék.
Ezzel a képpel..kép
Mielõtt letámadnátok hogy utánzom vajot nem mert az õvén nem ilyen diszes de szeretnék még rá kérni hóesést ha lehet.. ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
Egy logót szeretnék 120X20-as méretben. Fekete háttéren fehér betûkkel legyen a nevem (Blum,betûtípus mind1,csak valami ütõs legyen) de ez a fehér betû legyen kék neon (vagy valami ahhoz hasonló) effekttel körberakva. Aztán szép lassan elhomályosodna a nevem és balról jobbra jönne egy fehér csík ami után megint élesen,tisztán lehetne látni a nevem. Megoldható?
Elõre is köszönöm!
enne ka képnek a szélességét összetudnátok huzni 169 pixelreés 299 pixel magasra?Mert az oldal szerint nem jó:S