Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sovatalevi
hogy lehet lekicsinyiteni 1 kepet?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

skate00
hello
valaki tudna betteni vmi Égõsor képek, gif et hogy csinaljak magamnak logót.
elõre is kösz.

Tomikahh
valaki??

Subaru Impreza & Hummer

Rowlend
Isten vagy 😄 pont ilyenre gondoltam nagyon szép lett 😊

GET OVER HERE!

berczely
ez már jó remélem!

berczely
Mind1 nemjó a fájlméret... <#szomoru1>

berczely
?

Rowlend
vagyis a Rowlend felirat körül

GET OVER HERE!

Rowlend
Ja és még annyi eszembe jutott valakinek a lógóján láttam és nem akarom lemásolni, hogy világíthatna a Rowlend felirat 2 színben mondjuk Piros és még valami 😄 persze ha nem megoldható olyan könnyen akkor nem muszáj

GET OVER HERE!

Rowlend
Hali, tudnátok nekem is csinálni egy lógót? nincs nagy kérésem csak annyi hogy hulló havat szeretnék a mostani lógómra. Gondolom számíthatok rátok 😄

GET OVER HERE!

hungary27
miért ne tudnánk?
Atikah
és nembirjátok lekicsinyíteni? :\

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Martinez01
túl nagy a kép és nem lenne szép piciben

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Atikah
valaki?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Tomikahh
Valaki pls:.

Subaru Impreza & Hummer

csipa94
Hy!
Szeretnék kérni valami szép téli logót.
Essen a hó,meg valami karácsonyi hangulat is legyen benne.
Köszi elõre is,ÜDv!

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Peet199009
Sziasztok. Egy logot szeretnék kérni Peet felirattal. Olyasmi stílusút mint amilyen Berczely-nek van csak az emberfej helyett ezzel meg valami hóesés szerû is kéne bele háttér valami sötétkékes ami illik az egészhez betûszín nemtudom fehér vagy világoskék körbe fehér csíkkal vagy ahogy sikerül megoldani. Ha nagyon unatkoztok egy mikulássapkát is rádobhattok a P betû tetejére 😄 Elõre is köszi! <#worship>

sovatalevi
akkor az enyémet megtudjatok csinálni?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

ajem kisa
Még ittvagyok hátha, de azért köszönöm a logokat! 😊

R420
Áhh hát ez nagyon jó köszönöm!

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

berczely
Tök8 már rég elhúzott innen a neki tetszõ logóval <#idiota>

berczely
?

azért nem ennyire XD
mike0013
sztem valami "láthatóbb" betûtípus kéne...😊 vagy ez ugyanaz, mint azon amit linkelt?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

elsõ volt a legjobb, ne is erõltesd tovább<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

angelslie
Jobb volt kicsivel

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

berczely
?

R420
Sziasztok!
Egy kék hátterû havazós logót szeretnék és ez állna benne Töki.
köszönöm!

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

berczely
?

ajem kisa
Elfogadom!
Köszönöm szépen!<#worship>

sztem lehetnének nagyobbak a betûk
berczely
? <#vigyor>

ajem kisa
Nemis rossz, ilyesmi volt a tervem, csak kicsit "mocskosabban" pliz!

ajem kisa
Olyasmi, mintha a koszos logomon megcsillanna (épphogy) valamilyen fény (mondjuk jobbrol balra....vagy forditva, mindegy)!
Bocs, kicsit fáradt vagyok már, elfelejteni madzsar!😊
Remélem igy jobban érthetõ! 😉
Köszi

berczely
<#fejvakaras>

én se xD
berczely
Ezt a koszos fémes lapos tükrözõdést nem értem <#fejvakaras>

ajem kisa
Sziasztok!
Egy logot szeretnék kérni, az elképzelésem fekete háttér, pirossal:Kis
és fehérrel: a
Szoval Kisa
Nemkell nekem se hó, se cifra betük, hanem valami ilyesmi stilusban ha kérhetném!
Egy lájtos effektet is kérnék szépen, mintha forditanék kicsit rajta, (koszos?)fémes lapon tükrözõdve a fénnyel!
Köszönöm szépen!

Legegyszerûbb, ha saját magad jösz rá, mi mire jó benne. 😊

Tomikahh
szép jo estét mindenkinek....
szeretnék egy logot ebbõl a képbõl es valami vagény betûtipussal irja vagy villogjon az nemekm mind 1 szova ebböl kellen egy jo logo..köszi elõre is...

Subaru Impreza & Hummer

angelslie
Szépek ezek a karácsonyi logók 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

😄 nekem fel se telepíti 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Leevi
Valki tudna adni 1 oldalt ahol az Adobe.PhotoShop.CS4.11.-rõl leirják h mi mi ér mit hol lehet csinálni?

\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B&#8364;CKHAM

mrzoltan
Köszönöm,nagyon fasza lett!
Spongya08
Mindenkinek kösz,

sovatalevi
én szeretnek egy barmijen kamion-karácsonyos képet.pl télen a kamion.képet sajnos nem tudok.elõre is nagyon szépen köszönöm.Levike.Es kellemes Ünnepeket mindenkinek.

Különc
<#eljen>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

hát ez elég rossz hozzáállás
én csak átszíneztem, ne nekem köszönd
Ricsi234
WoW!!<#wow1><#eljen><#eljen>