Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Kép
150x25-ös legyen a lógó, és a fönti linken lévõ képet szeretném rá. Legyen neki keret mint a legtöbb itt készült lógón, bal oldalt a kutyus, jobb oldalt pedig a nevem valami jó betûtípussal persze ezt a készítõre bízom, és havazás 😄 meg valami effekt amitõl picit sötétes hangulatú lesz a kép, vagyis mintha este lenne vagy valami hasonló.
De nem muszáj tényleg csak akkor ha valakinek nem baj 😊
GET OVER HERE!
Akkor inkább csinálok magamnak.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Szeretnék kérni egy logót valami penge betûtípussal, a nevem legyen rajta, a hátteret rátok bízom... ha lehet mozogjon, vagy valami efektet csináljon.
Elõre is köszönöm!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Szeretnék egy logot az a lényeg hogy a nevem szerepeljen benne, a többit teljes mértékben rátok bízom.
Windows 7
Holnap fojtatom a többiekével ha lesz idõm.
:3
jégcsapos cucc nem látszana. helyette van hó. remélem tetszik. 😊
ha kell valamit alakítani szólj nyugodtan.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
nagyon kened. köszi szépen!
legalább így az eredeti cs3-al folytathatom a munkám, nem kell "rosszat csinálnom". 😄_ASA:SD
am ittvan egy saját készítésû vidi, ha el tudsz menni rajta, akkor grat 😄
másnak is hagyj melót XD
újabb verziókhoz nincs imageready, mert ps-ba van beleépítve az animáció része, azt itt találod: window menü -> animation
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Bazsa neked is meg fogom csinálni csak sajnos CS3-ba nem tudtam importálni gif-ként.
Ramy: melyik CS-t ajánlod amivel lehet normálisan logókat készíteni? CS2-ben értettem ImageReady-hez, CS3-ban már nincs. Kaki.
CS4-ben mi a helyzet?