Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék kérni egy karácsonyi hangulatú logót,amiben szállingózik a hó,és nyuny felirat legyen benne!
Ha lehet kérni olvadjon bele a fejlécbe és legyen vip méretû!
A többit rátok bízom!
Elõre is köszönöm!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Kérnék egy 150x25-ös logót EZZEL a képpel (az autó orra a lényeg) és HASONLÓ stílusú kerettel. Az RS felirat is lehetne ilyen (animáció, betûtípus).
Elõre is köszönöm! <#worship>#worship>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
olyasmi legyen hogy ha megoldható akkor a háttérben lévõ domb a fákkal látszódjon és essen a hó és a nevem legyen rajta (nenus)
köszönöm, és boldog ünnepeket 😊 (kicsit korai de nem baj 😄)
piccs
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
szóval ez a kép kéne alapnak és mellé a nevem hogy DeerHunter
valami effekt is lehet benne . valami sötét-jeges kék betükkel kéne a nevem ha meglehet oldani.
itt a kép
\"Erről van szó!\"
Megyek iszom is egyet, köszi <#law>#law>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Szeretném a mostani Gears of Waros képem nagyobban megcsináltatni (VIP méret)(kép), vagy az is jó lenne, ha Team Fortress 2 vel lenne kapcsolatban és animált.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
azt szeretném kérdezni hogy valaki nem tudná úgy megcsinálni a logómat! úgy hogy beleolvadjon a fejléc(szín)-be?
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Lehetõleg átmenetes legyen (a név csíkjának a színébe menjen át feketébõl.)
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"Erről van szó!\"
Lehetõleg illeszkedjen az összes fejléchez (szal átlátszó legyen az átmenet)
ebbõl:
vagy de inkább ebbõl a képbõl:
Kép
az animáció végén álljon meg a csaj seggénél a kép 😊
tényleg sorry az offért, befejeztem.<#szomoru1>#szomoru1>
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
hamarosan ez lesz e legnépszerûbb topik!!!4
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
http://goo.gl/gd6Zi5
Úgy gondoltam hogy ez a csávó legyen rajta jól láthatóan(.Itt van nagyobba), és bal oldalt meg a nevem valami Aion betûtípussal. Lehet rajta vmi effect, ahogy gondoljátok.
Remélem nem kértem sokat. Elõre is köszi. 😊
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Csak annyi kellene hogy egy karácsonyi betûtípussal kiírni a nevem (SICKNESS) és felülrõl lefelé átmenne a színe pirosból fehérbe. mint a mikulás sapija. Köszi ^_______________^
ja és 150x25 legyen. cupp
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Mire képes az sms...<#eljen>#eljen>
de nekem tetszett, ahogy "repült" <#idiota>#idiota>
befizetnék VIP-re,felnagyítanátok a logómat? Thx elõre is!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Köszönöm.
Esetleg meg lehetne csinálni hogy ne mozogjon?😊 Meg hogy a betû fehér legyen fekete kerettel hasonlóan a mostanihoz, az f pedig legyen kicsi. Több nyígom nincs 😊
Tudna valaki egy VIP méretû logot csinálni egy hasonló képbõl mint ami most van?
Kép
kontroller
\"Erről van szó!\"
Amúgy én már lezártam a vitát oda is írtam a HSZ végére..😊
na csönd
erre a képre ráakarnám irni amimálva a nevem és kitenni 1 oldalra avarnak ezt h tom it megoldani mire mennyek?\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
Nagyon köszönöm, ezer hála!