Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék kérni egy logót valami penge betûtípussal, a nevem legyen rajta, a hátteret rátok bízom... ha lehet mozogjon, vagy valami effektet csináljon.
THX
:3
csak egy kerdes nem surgetes:az enyem keszul v keszulni fog vagy el lett felejtve?😛
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Én ezért inkább magamnak készítettem. XD
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

valami javítást szeretnél akkor szólj nyugodtan.
Deer Hunter, elrontottam kicsit tiéd. mindjárt javítom.
:3
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Szeretnék kérni egy VIP-s logót.
Egy nagyon, nagyon távoli múltban kértem az alábbiakat, de akkor sajna nem valósulhatott meg...
Most újra megpróbálkoznék e kéréssel: tetszenek a villámlást ábrázoló nick-képek. Amennyiben volna rá lehetõség, akkor én is szeretnék egy ilyesfélét, azzal, hogy 150x25-ös legyen, fekete háttérbõl jönnének a fehér villámok, de ekkor a háttér sötétkékre, majd középkékre változna a villámok által szórt fények hatására. Továbbá a nevemet (Rubio), ami ugyan egy sötét, de a feketétõl világosabb tónussal alapból is látszana, a villámok fénye hozná elõ a sötét háttérbõl...
Természetesen az alkotó tovább fejlesztheti, finomíthatja, a nevet villogtathatja, kis- v. nagybetûvel írhatja, ill. bármit tehet vele...
Elõre is köszönöm a leendõ alkotó fáradozását!
amúgy meg elég ha csak ha fejléccel egyszinü lesz a vége.
az elõzõ hsz-t visszavonom hogy fényesebbre kéne<#idiota>#idiota>
\"Erről van szó!\"
Háttérnek azt szeretném hogy bal oldalt legyen az üveg jobb oldalt a felirat ahogy a képen is van és közötte arany színnel vagy bárilyen színnel ami megy hozzá ott lassan villogjon a nevem 😊 elõre is köszönöm szépen !
★ G E R Y ★
köszi elõre is
\"Erről van szó!\"
Egy VIP méretû logót szeretnék kérni, nem lenne egy bonyolultság.
Ez lenne az alap ami bal oldalt feküdne a nevem vagyis skynNy, a motor háztetõ felett helyezkedne és a fejléc színével végzõdne hogy egybe olvadjon, valami ilyesmire gondoltam, persze teljes mértékben rátok bízom ( sajnos nincs ps em :S )....
Köszönöm elõre is.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Szeretnék kérni egy VIP méretû logót valamilyen vad sith-es képpel, benne game felirattal. Az alkotói szabadság örömét meghagyom a készítõnek. A fejléc színe a jelenlegi maradna, ha lehet 😊
Köszi elõre is!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
elore is kosz!
szeretnék egy vip méretú hóeséses logót, a nevem ne legyen rajta
találtam egy ilyen gif.et kiindulásnak talán jó hóember
de ti vagytok a szkaértõk, ha nem jó a kép és nem lehet játszadozni vele, akkor teljes mértékben az alkotó fantáziájára van bízva!
fejléc színével nem kell megegyeznie a leendõ logónak
elõre is köszönöm
#hhwnd
vagyis hogy kicsit jobban látszódjon mit ábrázol a logó 😊
igy is jó amúgy csak gondoltam megkérdem hátha 😄
\"Erről van szó!\"
De azért arra meglehet kérni valakit hogy felnagyítsátok a lógómat? 😄 150x25-re? vagy ezt is csak havonta?
GET OVER HERE!
A mostani logómat valaki meg csinálja nekem VIP mérettûre?
Elõre is köszönöm szépen! 😊