Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnálattal vettem tudomásul, hogy senki nem reagált az elõzõ kérésemre így most próbálok egy egyszerûbbet kérni.
A képen látható logót kérném a KING mellé. Ja és a KING-en fusson át ez a csillogás. És jó lenne ha ez az egész egy sárga hátteret kapna.
201x20 méretbe kérném és jó lenne egy visszajelzés, hogy elkészül-e.
Köszönöm!
www.bundesliga.de www.kicker.de
Köszi!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Még tavaj kértem Logót tõletek 😄
Szóval most megint kérnék 😊
Azt szeretném hogy elõször legyen a nevem: Krszti1660 és az mellet egy <#lama>#lama>-a (így képestõl) Ez csak úgy lassan legyen látható... Ez ha eltûnik akkor meg ebbõl a képbõl a farkas vicsorító feje látszódjon (ez meg be villanyon mint egy villám) Ezt meg tudjátok oldani?
Elõre is kösz helló <#smile>#smile>
Igen, ha lehet, akkor a nevet egy kicsit jó lenne animnálni. Hasonlóan mint a tied, csak egy kicsit keskenyebb fénycsík is elég lenne...

The Truck Is My Life
<#nemtudom>#nemtudom>
(ha mozogna akkor több lenne mint 8kb. ahhoz VIP-nek kéne lenned!)
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
<#nemtudom>#nemtudom>
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
Szeretnék egy uj 120*20as logót erröl a képröl link ez legyen a háttér szín is és fehér betûvel legyen írva h SZACSA
Elõre is köszönöm!
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)

Elõreis köszönöm !!!
:) Semmi okosság :P
Nem akarok itt sürgetni senkit a logókovácsok közül. De ha lehetne egy vissza jelzést kapnom, hogy a kérésemet valamikor megcsináljátok-e. Nagyon köszönöm!
(#88690 itt írtam)
www.bundesliga.de www.kicker.de
ennyit tudtam, de még majd javítok rajta. eddig jó lesz?
к.ιηтнуα.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
<#nemtudom>#nemtudom>

к.ιηтнуα.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
к.ιηтнуα.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Szeretnék ezzel a képpel egy 120*20-as logót.Ha lehetséges akkor a nevem a feketébõl jöjjön elõ,a név legyen Szomszéd,meg valami ehhez a képhez illõ betûtípust<#vigyor>#vigyor>De ha tudtok rá jobb animációt azt is elfogadom😄elõre is köszöntem szépen aki megcsinája<#worship>#worship>
és itt a kép:
még1x köszöntem...jó8!
к.ιηтнуα.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Kérnék 1 logót ebbõl a képbõl. ha lehet akk úgy h a kép alúlról fölfelé végiggördüljön a fülkén és a végén villogna a GelleTH™ név.
vki csinálja meg PLS.
elõre is köszönöm!<#nevetes1>#nevetes1>
Mi equipo favorito: Real Madrid
The Truck Is My Life
egyébként MEG TUDOM csinálni, csak UNDORÍTÓ az alapkép, és OCSMÁNY munkát nem szoktam végezni
The Truck Is My Life
ezt jólmegaszontad...