Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..#96960 __ nm
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Végül is a második az nagyon tetszik, köszi. <#eljen>#eljen>
Valaki összedob nekem egy szolid kerettel ellátott VIP logót ?
Animációt elfogadok ha lát rá a készítõ fantáziát, de ha nem lesz rajta az se gond. Ez lenne a kép.
#96954_ szzívesen
Szeretnék kérni egy normál 120x20-as logót ebbõl a képbõl ha lehetséges úgy hogy ez a két fekete csíkos háttér legyen rajta ez az Internazionale felirat meg a címer de a játékosokból csak Materazzi legyen ott az egyik sarokban. Elõre is köszönöm ha valaki megcsinálja.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Ebbõl a képbõl szeretnék egy szimpla logót ---> Kép
Méretekhez nem értek, elsõ logóm ez lenne szóval lepjetek meg😊.
Köszönöm elõre is a munkátokat!
Ebbõl a képbõl kitudna nekem valaki hozni egy igazi Bond-os logót, úgy, hogy a nevem(Barnabyka) szerepeljen rajta?
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
ha ezzel sem jobb maradhat.köszi a fáradozást.<#worship>#worship>
Egy Vip méretû logot szeretnék ebbõl a képbõl azzal a névvel, hogy "Imihaver" valami más mozgatással mint ami most van! 😊
Hálás vagyok annak aki megcsinálja, elõre is köszönöm.
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
ezt a logo-t le lehetne kicsinyíteni úgy hogy sima 120x20as legyen?😊
I met God. She's black
ps.: én sem ismerek senkit innen akinek csináltam, de ha gondoljátok változtathatunk rajta, a "buy me a beer" keretében, csak élõben ^^
Tudom felesleges, de jobbnak találtam, ha van több.
Régieket már nem használom, csak ez maradt, ezért szerettem volna logót.
De ismétlem: nincs semmi gond, azt a hsz-t visszaszívom, lehet törölni, stb...
Csak azért mégis dühített a dolog, de túlléptem rajta. Egész életemben sose függtem másoktól, ezek után se fogok.
Csináltam magamnak egyet, és kész.
Minden jót a továbbiakban!
"Érdekes módon, eddig 4 acc-al szerettem volna logót kérni, egyszer sem kaptam." - nem fogom megérteni, hogy minek valakinek "4 acc".( de hát semmi közöm hozzá )
"Gondolom csak az ismerõsök kapnak logót." - készítettem már egy pár logót ( kisebb, nagyobb megelégedéssel ), de egyik emberkét sem ismertem.<#ejnye1>#ejnye1>
"Javaslom 9-ik pontnak, ha nem vagy ismerõs, talán majd kapsz szánalomból egyet..." - ha már a szabályzat: nagyon sokan a 4- ik pontot rugalmasan kezelve kulturált stílusban pl.: "valami ötlet valakinek erre" stb.., frissítik kérésüket! Ebbõl sosem volt probléma szerintem .
#96926- nem a "nyavalygás" tényével van problémám csak a tartalommal !
#96918 - nm.
Mind1, nem lényeg már, csináltam magamnak egyet, semmi gond nincsen.
Bocs a nyavalygásért!
Gondolom csak az ismerõsök kapnak logót.
Teljesen mind1, nem fogok nyavalyogni, csinálok magamnak egyet aztán kész.
Javaslom 9-ik pontnak, ha nem vagy ismerõs, talán majd kapsz szánalomból egyet...
ha megnézed itt se mindenki van fent minden nap online, többen is vannak úgy ahogy Te, mégsem nyavalyog egyik sem.
van aki 2 hét után , de megkapja és örül neki.
van aki 3 napon belül megkapja, de 2-3 hét után használja és akkor köszöni meg.
sajnálom, ha Neked ennyi jött le belõle, ezért itt senki semmit kap, teljesen non-profit szinten megy, inkább örülnék, hogy van ilyen, nem pedig az elsõ alkalommal már hisztiznék.
esetleg akkor érteném meg, ha 6. alkalommal kértél volna valamit és senki nem reagált volna rá, de ilyen is elõfordul, olvass csak vissza.
\o
De tudom, nem lehet sírni, nem lehet sürget stb...
Nem gond, lehet is törölni a hsz-em, itt se voltam.
U.I.: Nehogy valaki a sírásom után csináljon valamit, mert feleslegesen teszi.
Igazából olyan effektre gondoltam, hogy az a kék "tûz" mozog egy kicsit, de látom nem írtam meg. Nem baj így is jó köszönöm. 😊
most ilyen lett
Ebbõl a képbõl szeretnék kérni egy vip logót. Ha lehetséges akkor egy kis animációt is kérek rá, viszont szöveget nem! Köszi szépen.