97770
10798997311270165725.jpg

Legyetek szívesek itt csak 120*20-as és 150*25-ös logót kérni!
Más méretű logót itt kérjetek: Bannerműhely

Készítsünk logót magunknak!
  • k0trapali #97129

Created by Berczely
  • CroftManor
    Sziasztok
    Ebből a két képből szeretnék egy 120x20as logot.
    kép1 és kép2
    Köszönöm!
  • TomStorm
    Jól sikerült a logo
  • hnz
    tisztelettel koszonom szepen.
  • isss
    .. teljesen egyetértek, tényleg egyszerűbb ha valaki linkel képet és persze olyat ami használható is ! - pl egy teljes autó 120x20 - ban nem mutat túl jól szerintem.. Bár szererncsére születnek logók,
    én sokszor a lassúságom miatt csúszom el.
  • Dean Winchester
  • k0trapali #97123

Created by Berczely
  • 7131nr
    sziasztok! ha valakinek van egy kis fölösleges szabadideje,az kreálna nekem egy logót az alábbi képpel?semmi extra elvárás nincs,szabad kezet adok.Előre is köszönöm!
  • Dean Winchester
    tudom akinek nem inge....
    én vágom a szabályzatot, sőt el is olvastam mert régebben is voltam itt, szóval ha nem lesz akkor nem lesz, ettől független majd reménykedem, hogy valaki megsegít egy logóval :P
  • k0trapali #97120
    Ajánlom figyelmetekbe a szabályzatot és különösen annak a 2. pontját! Ne csodálkozzatok, ha nem kaptok logót többszöri kérésre sem... Gondolkozzunk már emberek!
  • Danyi95
    Valaki esetleg? #97095
  • vass17
    Köszi, az első nagyon tetszik, kicsit le kellett venni a méretéből, hogy be lehessen állítani, de most már ok!:)
    Közben megcsináltam a saját verziómat is, nem baj, legalább van választék, amikor kedvem van váltani :D
  • krpsycho
    végül a triplaposzt:
    ez már optimalizált mérettel :D
  • krpsycho
    vagy
  • krpsycho
    ?
  • Dean Winchester
    üdv!
    kérni szeretnék egy nem vip logót. témát azt a készítőre bízom :)
    Ha lehet akkor arsenalos legyen de mint írtam bármilyen logó szóba jöhet. szóval ha van olyan aki épp unatkozik és kedve van egyet összerakni akkor ossza meg velünk.
    előre is köszönöm
  • tigeroo
    léccy valaki
  • hnz
    valoban =]
  • tigeroo
    laikusként nekem ebben a méretben sem látszódik hogy ez egy kard :D
  • morcosqtya
    Köszönöm!
    [apro](kicsit gonosz hangulata lett.. de korrekt :) )
  • k0trapali #97109
    ?

created by berczely ;-)
  • hnz
    Sziasztok

Szeretnek megkerni egy mestert, hogy keszitsen nekem egy uj 150*25-os VIP logot. A kep ez lenne hozza, melyen a legfontosabb a kis logo illetve attol jobbra-fel, hogy azert latszodjek, hogy kardrol van szo.

A nevemnek ezt szeretnem "HANZO" es "半蔵" valamilyen cool animacioval valtakozzon. Betutipust a tervezore bizom (valami japanos).

Koszonettel,

Zoltan
  • morcosqtya
    Nem, teljesen öntudatos, következetes morcoskutya vagyok. :)
  • tigeroo
    tehát te ilyen identitászavaros morcoskutya vagy?:D
  • morcosqtya
    Miután nem esik már a hó, így én is kérnék egy tavaszi-nyári-őszi (egész éves) logót.

Koncepció a jelenlegitől alig eltérő, de színben más:

fekete farkas (nem fantasy farkas, hanem valódi), a lenti képekből
    színvilág: a legsötétebb VIP fejléchez igazodjon átmenetesen, egyébként kevés színből (fekete/szürkék/fehér, a farkas szeme lehet színes (kék/sárga))
    méret: VIP
    anim: nem kell
    felirat: morcosqtya (a jelenleginél kisebb betűmérettel, szolidabb, vékonyabb fonttal) esetleg morcos, nem kell feltűnően, szolíd legyen...

Egymás megbántásának elkerülése végett kérem csak olyan fogjon bele aki régebb óta csinálja, valóban van ihlete a témához és stílust hoz (esetleg ismer még régről.. tudja kb. mit várok) :)
    Köszönöm!

a képek:
    1.

2.

3.

egyébként "black wolf" ment a keresőbe.. lehet ezektől eltérő is ha stílusos a végeredmény :)
  • cody1994
    Köszöntem szépen :D király lett :D!!!
  • Ricsi234
    Sziasztok!

Egy logót szeretnék kérni.
    Valami olyasmire gondoltam hogy dobogna a Coolearie név..
    A többit rátok bízom;D

Név: Coolearie

Köszöntem:D
  • morcosqtya
    Bizonyos fame érték felett már népszavazást kell kiírni.. :)
  • ressy14
    nehogy már te döntsd el milyen lehet a logód :D
  • szabii98
    xD
  • tigeroo
    és mitszólnátok egy olyanhoz hogy 50%-ban a kutyás logo, 50%-ban meg ez a gintamás látszana? gifben ha megoldjátok nekem ugyis jo plss :D
  • vass17
    Hello!

Ebből a képből szeretnék egy egyszerű logót: konkrétan csak a belső szürke részre gondoltam. A lekerekített oldalai mellett bal oldalt lehetne fehér, jobb oldalt pedig a szokásos kék átmenet. Ha megoldható, jó lenne kihúzni a teljes, 120-as szélességre a közepének a meghosszabbításával és talán oda férne közé a nevem.

Előre is köszönöm!:)
  • Martinez01
    Remélem jó lessz:
  • cody1994
    Valaki?
  • Danyi95
    Üdv.
    Egy 120x20-as logót szeretnék kérni, ha lehetséges. Ebből a képből kéne valami olyasmi módon, hogy amennyire csak lehet látszódjon az autó. Illetve a "Danyi" név látszódhatna rajta, ha lehet.
    Nagyon szépen köszönöm annak aki megcsinálja nekem!
  • szabii98
    lol :D
  • hungary27
    én mindig tehénnek néztem
  • tigeroo
  • k0trapali #97091
    Én szívesen megcsinálom, de tudod, hogy tigeroo logója a szaros kutya szóval... nem!
  • tigeroo
    naa léccy máá::D:D: