97770
Legyetek szívesek itt csak 120*20-as és 150*25-ös logót kérni!
Más méretű logót itt kérjetek: Bannerműhely
-
#97089 Le ne cseréld , bennem is ugyan ez fogalmazódott meg. Ez a logó már hozzád nőtt! -
#97088 ne cseréld le a logóddd :( -
#97087 szeretnék kérni egy logót! alapanyag, de itt is a fej lenne a lényeg, mondjuk jobboldalt lehetne, baloldalon meg név?
"tigeroo" (így kicsivel) a többit rátok bíznám :) -
#97086 Köszönöm szépen, nagyon király!! -
#97085 Próbálkoztam
???
-
#97084 bocsi a dp-ért,
csak , hogy aztán nyugodtan mondd mit változtassak rajta, tetszik az ötlet, csak nagyon késő van , pár perc alatt ezt sikerült -
#97083 például: -
#97082 Üdv! Ebből szeretnék egy 120x20-as logo kep1
kep2
és valamit animációt ha meg lehet oldani és még a nevem ElleR
Köszi előre! :D -
#97081 Hali!
Kérni szeretnék egy 120x20-as logót! kép linkje
Ezt a képet szeretném, úgy képzelem el, hogy a pisztoly és Schwarzi látszódjon (elég akár csak a homlokától az orráig). Mellette pedig a nicknevem. Köszi előre is annak, aki veszi a fáradságot és megcsinálja!
-
#97080 Sziasztok,
Linkelnek egy masik kepet, amibol szeretnek egy uj logot. Valami kis animaciot is szeretnek, de arra otletem nincsen.
-
#97079 Sziasztok ..
Szeretnék kérni, egy VIP méretű logót.. ebből a képből,
A nevem legyen rajta, tehát az hogy "fazer" és igazodjon a színe a mostani fejléc színemhez..! Előre is köszönöm :-) -
#97078 Valaki esetleg erre? A keppel nem tudom mivan ujra prob.
-
#97077 köszönöm! :D -
#97076 -
#97075 Meg kekre is atszinezted,koszonom szepen mindkettotoknek :) -
#97074 helló egy logót szeretnék,
ez a kép kellene, plusz mellette a nevem, ha lehet a nevem és az i betű csillogjon egy pár mpenként :DD
ja és sima logó kellene(120x20 és 8kb) -
#97073 -
#97072 -
#97071 Hello!
At tudnatok ezt szerkeszteni 120x20-ba?
Elore is koszonom! -
#97070 Valaki esetleg tudna segiteni? Koszonet elore is -
#97069 Sziasztok
Szeretnek kerni egy friss logot 150*25-os meretben.
Kepre erre gondoltam:
a minta a legfontosabb a keprol, de azert jobb felso resz is jo lenne ha latszodna
A szoveg rajta meg legyszives legyen "HANZO" es "半蔵" valamilyen animacioval cserelodve (ha jol mutat akkor feher szinben)
Nagyon Szepen Koszonom elore is. -
#97068 köszöntem :)) szuper !! -
isss #97067 ..szívesen -
DIESEL DOG #97066 Nem is kell linkelnem... mindegyiket elmentettem, és nagyon szépen köszönöm a fáradozásodat! -
isss #97065 ?? __ __ ______
.. ha linkelsz konkrét betűtipust +változtatom -
#97064 -
#97063 valaki? :) -
DIESEL DOG #97062 Igen... Annyi különbséggel hogy a GIF amit linkeltem animált, és mellette legyen a nick név. Persze csak akkor ha megoldható. :) -
#97061 Ez esetben hasonlót kérsz, mint G_ArchAngel kollegának van? :D
-
DIESEL DOG #97060 Üdv logókovács mesterek!
Az alábbi GIF képpel szeretnék egy logót VIP méretben. Fejléc szín világos szürke legyen, a betűtípus pedig hasonló a mostanihoz, de nyugodtan lehet más is, ez arra van bízva aki vállalja. :)
Kép:
Köszönöm! :) -
#97059 Nagyon szép köszi!!! :) -
BP5 #97058 -
#97057 hali emberek,valaki tudna nekem csinálni egy ugyanilyen logót,ami most van nekem,csak most ne rózsaszín legyen a háttér,hanem fekete,és a szöveg az legyen aranyszínű,valami latinos betűtipussal,hogy "Més que un Club". A címer maradhat a helyén :)) Nagyon szépen köszönöm!!!!! -
#97056 Ennyi:D A legnagyobb az egész mesében ^^Tavasszal jön a második rész O.O
És nagyon széééépen köszönööööm! :) Boldog Új Évet mindenkinek!! :) -
#97055 - Ez idegesítőnek számít? [kép1]
- N A G Y O N
xDDD
Gru RulZ :D -
BP5 #97054
-
#97053 Jaaaj, azt elfelejtettem, hogy legyen benne áttűnés a kék fejléc miatt :$ Bocsánat :$ -
#97052 Sziasztok!
Szeretnék kérni logót :)
Nem tudom, hogy lehetséges-e mozgóképből dolgozni, ha igen, akkor szeretném ha ő lenne beillesztve:
Agnes
Ha pedig sajnos nem lehetséges, akkor ezt a képet szeretném:
Agnes2
Mellé kék színnel, (lehetőleg farmerkék. csak mutasson jól a képekhez) Valami viccesebb betűtípussal:
Dius
Köszönöm szépen előre is:) Ha valaki pedig naaaaaaaaaagyon kedves lenne, akkor megcsinálná mindkét verziót nekem? Hogy tudjam cserélgetni ^^
Már nagyon rég kértem LOGOT, sokáig használtam az előző kitűnő munkátokat is :)
Köszi széépen! :) -
#97051 Hali , ebből a képből egy normál méretű logót kovácsolna valaki nekem? :)) -
#97050 Köszönöm szépen:)