Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Bye bye baby húzzá' mán el!

I met God. She's black

PJack
szia, menjél<#wave>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

angelslie
Na ne kínozz tovább :/

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

LeWyTy
<#mf2>/<#wave>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

byzhouse
te akkora fail vagy...
"De akkor ITT hadlyuk abba." úristen
"te meg újreg vagy" - nem vagy tisztában fogalmakkal -.-

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

LeWyTy
Oké.
Havonta. tehát 1 hónapban 1-et kértem 😄
Mér lennék hülye?Nekem is leesett elsõre hogy el kell telnie 1 hónapnak.

De akkor nem félreértelmezett, hanem csak kétféle képpen értelmezhetõ.
De akkor ITT hadlyuk abba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Te meg újreg

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Bator92
Sziasztok!

Nem tom, hogy mûködik itt a rendszer, de szeretnék kérni egy 120x20-as logo-t. Valami Ferrari témájút szeretnék, lehetõleg Ferrari Enzo autóval, de konkrét elképzelésem nincs. Nem kérem, hogy túleffektezzétek, de azért legyen ízléses.

Egy kép az autóról:

Elõre is köszönöm annak, aki megcsinálja.

Forza Ferrari

angelslie
Te mekkora hülye vagy :/

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Jim Morrison
Legkozoelebb ugy irj be, hogy Nem kerek logot ebbol meg ebbol a kepbol es tuti megcsinaljak 😄 Aztan kerhetsz 10 nap mulva masikat mer azt mar kerted 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

PJack
énmár tuti nemcsinálok neked mégegyet, na szia<#wave>

LeWyTy
Jó felfogtam hagyuk Február 20.<#wave>

PJack
te vagy a hülye ha nemérted 😞
havonta, azaz 30 NAPONTA. ezt azt jelenti hogy hogyha kérsz logót, 30 nap múlva kérhetsz újat. senki nem értelmezte eddig félre

szabii98
Azt úgy kell értelmezned, hogy min. 30 napnak el kell telnie.

I met God. She's black

LeWyTy
Oké megértettem...Találkozunk 20.-án<#wave>

De attól függetlenül szerintem a 4.pont Tényleg félreértelmezett.

Matt07
minden ÉRTELMES ember megértette eddig, úgyhogy te is nagyon gyorsan állj be a sorba vagy viszontlátásra.

vagy ha azt akartad bemutatni h te milyen poénos gyerek vagy, akkor el kell h keserítselek de nem sikerült.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

LeWyTy
OK tudom de eléggé félreértelmezett ezekszerint<#buck>

PJack
bazmeg, akkor miért skodával kérted? O_o
puszilgasd csak a saját hasadat

LeWyTy
Ugyebár 4.-pont<#buck>
De én ezt is figyelembe vettem.
Tehát:
"4. Havonta csak egy logót kérhetsz! Reklamációt nem fogadunk el!"

Akkor ezt most értelmezd! és jöjj rá hogy az elõzõ logómat januárban kaptam és most február van <#wink>
Tehát a "Havonta csak egy logót kérhetsz!" én így tökéletesen betartom ha eben a hónapban nem kérek többet.
Tehát ez vagy te nem érted vagy Aki írta nem gondolta át.
Mer akkor akár Jan.30. és másnap Feb.1-én is kérhetnék logót szó nélkül.

Ha nem erre gondoltál akkor bocs<#idiota>

Valószínüleg azért 20-ika, mert akkor jár le az egy hónap...
Matt07
akkor jár le az egy hónap. a szabályzat nem dísznek van...

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

LeWyTy
Tetszik.
Csak a skoda nem 😄
Ha megcsinálos fehérre a kék helyett és egy EVO-x el akk puszi a hasadra.

Mér pont 20.-án?

PJack
annyiszor kérted, és én megcsináltam, erre máris le akarod cserélni? 😞

Matt07
majd 20.-án...

LeWyTy
Kérhetnék 1 logót?
Ezt az autót egy vip logóra a fehér háttérhez igazítva.
A név még mindíg LeWyTy_
Hasonlíthatna a jelenlegihez, csak fehér legyen, a háttér meg ez a szürke.
A többit rátok bízom.
De szép legyen<#vigyor>

KÖSZÖNÖM ELÕRE IS!

Leevi
Inkább nem is ezt hanem ezt:
A kép Legyen Benne valmi jo szinnel a nevem Leevi!

\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B&#8364;CKHAM

DeerHunter01
Hello.
ha valakinek van ideje rá megkérném hogy dobjon össze egy logót nekem 😊
ebbõl a képbõl.
a katona felsõteste szerepeljen rajta.
a háttér is lehet ilyen hasonló zöld szinü vagy ami illik hozzá, rátok bizom.
mellette jobbra pedig szerepljen hogy DeerHunter.
elõre is köszi.
Deer

\"Erről van szó!\"

Sziasztok, érdekelne a wéleményetek, hogy egy Min-Dent nevû fogorvosi rendelõben láttok-e fantáziát, tervezhetõ hozzá valamilyen kreatív logó ?
bocsi h késõn vettem észre de nem ültem géphez
tökéletes munka 😊

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

MikX
Hello, szeretnék logót kérni, 120*20-ast, animáltat, ezzel a képpel, ezzel és ezzel a logókkal, plusz a nevem, ha megoldható... ha enimált nem, akkor statikus is megfelelne, csak a kocsival, a logókkal, nickem nemfontos hozzá...
Elõre is köszi.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

nandorb
ja és 120*20-as méret.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
Sziasztok!

Kérem szépen a lógókészitoket 1GIF szerü lógóra következõre gondoltam:

1.oldalon:Cimer +7th nandor a kép
2.oldalon:Meg simán a Battlefield Bad company 2-es ami bevan karikazva,

Köszönöm szépen elõre is.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

shineddark
HElló
Na egy újat találtam ki 😄😄

ez lenne a kép és a megtervezését rátok bízom 😊

Epiphone Embassy Special IV World of Warcraft forever!

de téged igen! xD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

nem mindenkit
tenkenorman
azt hittem hogy ha szabad kezet kapnak, az inspirálja a logó kovácsokat.na mind1 azért thx

http://www.tenke.hu

blackjoe
Hello. Szeretnék kérni Scania r-es logot! A képet rátok bizom csak lécci legyen beleirva hogy "KöLyÖk". elöre is köszönöm ha valaki elvállalja!😊

\"I\' love this game\"

Leevi
Hello. Szeretnék kérni Gabriella Fox rol 1 logot😊A képeket rátok bízom és legyen bele írva h Leevi

\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B&#8364;CKHAM

angelslie
Szívesen

predator1982
igen erre gondoltam , köszönöm:-)

pred

Krszti1160
nm 😄
Köszi ez nagyon király.
mNzJean
Az én kérésemmel foglalkozik valaki , vagy ne várjak rá ? Semmi gond ha nem , csak akkor majd megoldom máshogy . Köszi .... <#wave>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Jim Morrison
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vannak, akik egy csomót várnak, hogy megkaphassák logójukat, én a múltkor NEM kértem a logómra hóesést, mégis meglett egy órán bellül meg most is 😄 iigy kell logót kérni... xD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Már majdnem belinkeltem az elõbb egy facepalmos képet, szöveg nélkül, lehet nagyobbat ütött volna 😄
OMG ez off

ui: olyan fura a mostani, látom hogy nekem válaszoltak, visszanéztem mit iirtak és nem találtam magam xD

PJack

azért nincsmit 😄

Krszti1160
Igen, nem vagyok moderátor... De nem akartam gondot okozni, láttam a logóidat és nagyon jók. De én csak meg próbáltam a helyzetet vissza állítani, de nem megy és nem erõltettem, majd észre veszik magukat...<#wink>
angelslie
2. bekezdés <#eljen>

itt már egy jó ideje nincs rend, elmentem, mert sokan azt állították, hogy én vagyok a sok off és flame oka (plusz ráuntam a logokészítésre - 1 év elég volt bõven), de ugyanolyan szar a helyzet nélkülem is <#smile>

szerintem viszont neked nem kéne parancsolgatni, hogy ki hova menjen, majd ezt a moderátorbácsik eldöntik. úgy tudom, te nem vagy az
Jim Morrison
Gears of War = GoW
God of War = GoW
bocsi, nem fogalmaztam rendesen, de nem is kertem<#alien2>
Nembaj, azért kirakom egy ideig, nemám nem kértem, kapok logót és nem teszem ki 😊

azért ugrottam ellene, mert meguntam, hogy a kérések elkeverednek, aztán jönnek késõbb nyafogni, hogy na, hol a logom...