Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"De akkor ITT hadlyuk abba." úristen
"te meg újreg vagy" - nem vagy tisztában fogalmakkal -.-
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Havonta. tehát 1 hónapban 1-et kértem 😄
Mér lennék hülye?Nekem is leesett elsõre hogy el kell telnie 1 hónapnak.
De akkor nem félreértelmezett, hanem csak kétféle képpen értelmezhetõ.
De akkor ITT hadlyuk abba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nem tom, hogy mûködik itt a rendszer, de szeretnék kérni egy 120x20-as logo-t. Valami Ferrari témájút szeretnék, lehetõleg Ferrari Enzo autóval, de konkrét elképzelésem nincs. Nem kérem, hogy túleffektezzétek, de azért legyen ízléses.
Egy kép az autóról:
Elõre is köszönöm annak, aki megcsinálja.
Forza Ferrari
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Pain is inevitable. Suffering is optional.
havonta, azaz 30 NAPONTA. ezt azt jelenti hogy hogyha kérsz logót, 30 nap múlva kérhetsz újat. senki nem értelmezte eddig félre
De attól függetlenül szerintem a 4.pont Tényleg félreértelmezett.
vagy ha azt akartad bemutatni h te milyen poénos gyerek vagy, akkor el kell h keserítselek de nem sikerült.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
puszilgasd csak a saját hasadat
De én ezt is figyelembe vettem.
Tehát:
"4. Havonta csak egy logót kérhetsz! Reklamációt nem fogadunk el!"
Akkor ezt most értelmezd! és jöjj rá hogy az elõzõ logómat januárban kaptam és most február van <#wink>#wink>
Tehát a "Havonta csak egy logót kérhetsz!" én így tökéletesen betartom ha eben a hónapban nem kérek többet.
Tehát ez vagy te nem érted vagy Aki írta nem gondolta át.
Mer akkor akár Jan.30. és másnap Feb.1-én is kérhetnék logót szó nélkül.
Ha nem erre gondoltál akkor bocs<#idiota>#idiota>
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Csak a skoda nem 😄
Ha megcsinálos fehérre a kék helyett és egy EVO-x el akk puszi a hasadra.
Mér pont 20.-án?
Ezt az autót egy vip logóra a fehér háttérhez igazítva.
A név még mindíg LeWyTy_
Hasonlíthatna a jelenlegihez, csak fehér legyen, a háttér meg ez a szürke.
A többit rátok bízom.
De szép legyen<#vigyor>#vigyor>
KÖSZÖNÖM ELÕRE IS!
A kép Legyen Benne valmi jo szinnel a nevem Leevi!\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
ha valakinek van ideje rá megkérném hogy dobjon össze egy logót nekem 😊
ebbõl a képbõl.
a katona felsõteste szerepeljen rajta.
a háttér is lehet ilyen hasonló zöld szinü vagy ami illik hozzá, rátok bizom.
mellette jobbra pedig szerepljen hogy DeerHunter.
elõre is köszi.
Deer
\"Erről van szó!\"
tökéletes munka 😊
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Elõre is köszi.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Kérem szépen a lógókészitoket 1GIF szerü lógóra következõre gondoltam:
1.oldalon:Cimer +7th nandor a kép
2.oldalon:Meg simán a Battlefield Bad company 2-es ami bevan karikazva,
Köszönöm szépen elõre is.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Na egy újat találtam ki 😄😄
ez lenne a kép és a megtervezését rátok bízom 😊
Epiphone Embassy Special IV World of Warcraft forever!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
http://www.tenke.hu
\"I\' love this game\"
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
OMG ez off
ui: olyan fura a mostani, látom hogy nekem válaszoltak, visszanéztem mit iirtak és nem találtam magam xD
szerintem viszont neked nem kéne parancsolgatni, hogy ki hova menjen, majd ezt a moderátorbácsik eldöntik. úgy tudom, te nem vagy az
God of War = GoW
bocsi, nem fogalmaztam rendesen, de nem is kertem<#alien2>#alien2>
Nembaj, azért kirakom egy ideig, nemám nem kértem, kapok logót és nem teszem ki 😊