Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Pain is inevitable. Suffering is optional.
#89429 3. szerintem a legjobb.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nagyon barók lettek😊
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
??
<#nemtudom>#nemtudom>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
/off
Nem szeretnék kérni 120*20 as GoWos logót.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Amúgy meg régen is volt off csak akkor Ramy szólt ellene... most meg te akarsz a helyébe kerülni látom..
Amúgy a te hozzászólásod is pont beletartozik az offba, ugyanúgy mint az enyém 😊
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Skacok sajnálattal látom (mind kezdõ) hogy kezd el off-osodni ez a topik...
Régebben rend volt most "Ikariamon" meg "Joo a logod 😄 Meg megvan a jatek 😄" és ez a tetõ pont "megcsinálnám ha tudnám hogy azokat a színeket hogy lehetne megcsin és hogy hogy tudnák photoshop CS3-al dolgozni akkor megcsinálnám" kérem csak az írjon már be aki tényleg kér vagy csinál logót.... Aki off-olni akar az mennyen át a Készítsünk logót magunknak! topikba, vagy valaki csináljon egy Logó off topikot és ott okoskodjon, Most lehet hogy nagyképû, önzõ, pofázós-nak tûnhetek de õszintén nem izgat, LEGYEN REND!!!!<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Meg nem is olyan lett, mint amilyet elképzeltem, bocs 😞
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
GTS
★
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
5.A logókovácsoknak joguk van válogatni a kérések között és nem kötelességük elkészíteni azokat.
GTS
És ha nem túl nagy kérés szeretném a mostani logomat VIP méretben is . Köszönöm szépen elõre is. <#puszis>#puszis>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Hali.
Ki tuggya talán több mint fél éve voltam itt logót kérni, és akkor sem volt semmi kiköté.
Most egy picit megint meguntam, és kérnék szépen egy logót.
Kikötések:
-Pasztel, Bézs, és homogén színek domináljanak
-Kellemes legyen a tekintetnek
-tenk vagy tenke szerpeljen rajta
-ne legyen animált de legyen csúcsszupre minõségû, jól kivehetõ, megfelelõen kontrasztos.
http://www.tenke.hu
Még asszem egy vagy két ember mondta tegnap, hogy csinál egyet, azt még megvárom 😊
nekem ez sikerült:

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Elõre is köszi <#worship>#worship>
GET OVER HERE!
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Csináld meg majd december 24. jövök vissza csak. X
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR