Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

hungary27
copy?
Leevi
Ezzel lessz valami?

\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM

nm

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

R420
Nagyon jó lett!Köszi Tomi😊
jriszti neked is!😊

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

jah és itt a kép!

kep

Kinyírlak te geci, elhiheted, hogy nem kamuzok, beleszívok a dzsóba azt a tetemedre hamuzok.

sziasztok!

énis vmi jó logot szeretnék(lehetöleg mozgot,és azt irja hogy Detalien pl betüzze hogy Detalien) kérni és elöre is köszönöm
<#worship>

Kinyírlak te geci, elhiheted, hogy nem kamuzok, beleszívok a dzsóba azt a tetemedre hamuzok.

PttM Fa

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

shineddark
váááh 😞
nme jóó 😞😞
bocs a 3. posztért is 😞
de most már sikerült 😊
ez kellene bal oldalra

fúú csak bannt ne kapjak xD
bocs még 1x a posztért
remélem nem lesz nehéz megcsinálni 😊

Epiphone Embassy Special IV World of Warcraft forever!

shineddark
bocs a dupla postért de az elõbb nem küldte el 😞
nem is törp kellene hanem ez a bal oldal szélére:

ez meg a közép-jobb oldalra 😄

bocs még 1x
és köszi elõre is

shineddark
Na nekem senki se akar logót csinálni
biztos hülyék az ötleteim xD
új terv:
egy Wow os logó amin ennek a törpnek a feje látszik a bal oldalon:

és mellé ezt a jobb oldalra

remélem nem kérek túl sokat 😊
köszi elõre is 😄

angelslie
Na ez már valamivel jobb

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

na??

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

De hagyatkozhatsz az eszedre, a kreativitásodra. Aki logót kér, az kér egy képet, és nem minden esetben ért ezekhez a dolgokhoz. Tehát kiegészítheted más dolgokkal is. Én már fél órája csinálom a logóját, de még felénél se nagyon tartok(igaz lassan csinálom). Nyugodtan tehetsz bele mást is ami építõ jellegû.

hyjal
már nem kell,köszönjük szépen Monkey-nak remek munkát végett,nagy gratula neki<#worship><#eljen>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

angelslie
Nalátod 😄 😛

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Krszti1160
Ez van ezt kell szeretni.. Ha kér + mást akkor meg csinálom(ha tudom) tanultam a hibámból és meg hagyom a psd-t 😄 😛
angelslie
De ez annyira sima és egyszerü hogy nagyon :/

Krszti1160
😄 <#eplus2><#hehe>
Nem.. Õ annyit írt hogy csak egy subarus logó kell neki. Gondoltam bele teszek egy kis szöveget + animáció-t 😄
angelslie
Nem is hittem hogy nekem készítetted 😄 😛

mNzJean
Üdv , ismét én de most egyszerübb kéréssel .

Ehez a logohoz kellene pár csapattársam nevét kombinálni . / Keszo , KL_Atya , Professzor81, Jean /

Meg tudja valaki oldani nekünk ?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Krszti1160
Nem is neked készítettem 😄 😛
#89507 De nem is kért mást bele...
angelslie
Nekem nem tetszenek.. túl egyszerü és túl paint hatású

Krszti1160
Vagy ez? (azt választod amelyik tetszik, ha meg nem tetszik egyik sem akkor ne válaszd 😄 )
Krszti1160
?
R420
Okés.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

holnap.

PttM Fa
Sziasztok!
Egy 120*20 as logot kérnék a következõ képbõl PttM Fan felirattal valami jo kis animácioval. A kép beálitását rátok bizom!

Köszönöm elõre is.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

R420
Egy Subarus logó szürke háttérrel hogy igazodjon a fejléchez
és kb ennyi.
Kép:

Kösszi.

mikõnehavóna?

<#gunyos1><#idiota> xD

R420
Nekem is csinálnál egyet?

nm...<#puszis>

köszi szépen! 😊<#vigyor>

??

<#nemtudom>

Sziasztok!
Szeretnék kérni egy lokót ebbõl a kettõ képbõl azzal az írással hogy Kis-Tizedes valami jó animációval a rendes betûtípussal amivel a legtöbször szoktátok csinálni!
kép1:

kép2:

Elõre is köszönöm szépen!

Olyan felesleges itt gyártani a szép logókat! xD! 1 hét múlva mindenki másikat akar!...

VERESS 96
szép jó estét mindenkinek! 😊

Szeretnék kérni egy 120X20 as logót!
Ebbõl a képbõl 😊

A nevem legyen rajta ( VERESS ) az animációt és a betûtípust az alkotóra bízom 😄

Elõre is köszönöm (:

DNDN
nincsmit
DeerHunter01
köszi szépen

\"Erről van szó!\"

Simaji
Hello!

Szeretnék kérni egy logót. 😊 Amint láthatjátok próbálkoztam egy kicsit saját kezûleg is de az eredmény szerintem nem olyan meggyõzõ mintha ti csináltátok volna. 😄

Valami ilyesmit szeretnék mint amit én csináltam csak egy kicsit talán több szín kéne bele vagy nem tudom.

Egy áramköri lapra (nyákra) gondoltam amint egy két IC és egyéb alkatrészek, Pl.: LED-ek, kondik is lehetnének. Az is jó lenne ha még meg tudnátok csinálni, hogy lehessen látni, hogy merre folyik éppen az áram. 😊

Tudom, hogy úgyis jó lesz akármilyenre sikerül, és nagyon szépen köszönöm elõre is a munkátokat!

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

luspaydavid
Sziasztok logó kovácsok! 😊
Kérnék tõletek egy logót az alábbi képbõl. Valami animáció-t szívesen látnák benne valamint "Luspy" névvel ellátva akkor tökéletesen meg lennék elégedve. 120x20-as ban kéne ezt megoldani. A többit rátok bíznám. 😊
Akkor a kép:

The Truck Is My Life

mNzJean

[/img]

Tudnátok ,csinálni . / Keszo , KL_atya, Professzor, és kfa / nevü csapattársaimnak is ilyen logot ? Köszönettel.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

DNDN
?
R420
Sziasztok Egy 150X25-ös VIP méretû logót szeretnék kérni.
Töki felirattal a háttér egy Ferrari legyen a képet rátok bízom.
Köszi.

hungary27
<#ejnye1>eléglegyen fiúk!

<#idiota>
hadLYuk...

u r failed :/
DeerHunter01
a betü szinét elfelejtettem leirni.
valami élénk sárga betükkel lenne jó fekete körvonallal, lehet valami trendi "graffitis" stílusú is.

\"Erről van szó!\"