Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Köszönöm elõre...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Elõre is köszönöm, annak aki elkészíti!
Forza Ferrari
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
GET OVER HERE!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Már csak arra kéne rájönnöm hogyan tudom kirakni a nevem mellé...<#lookaround>#lookaround>
gyere fel msn-re,mert meg kell hogy taníts rá<#vigyor2>#vigyor2>
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
az enyémet is 😄
Aki megcsinálja annak fizetek egy sört xD
Epiphone Embassy Special IV World of Warcraft forever!
Elõször a Detalien-es logót akarom meg poróbálni aztán meg nézem a tiedet is 😊
Kinyírlak te geci, elhiheted, hogy nem kamuzok, beleszívok a dzsóba azt a tetemedre hamuzok.
De azért itt van amit nem sikerült be tennem...
😛 😛
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Ilyenre jutottam. Mást nem tudok hozzá kitalálni...