Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vajo azért minõségi logókat csinál, szerintem az övét ne hasonlítgasd a kezdõkhöz. Ha meg nem látsz különbséget, akkor szemüveg !
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
más is csinálhat logókat, amilyet tud, ha az megfelel annak, akinek készült. ennyi
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ha annak akinek készült nem tetszik akkor más meg csinálja, vagy a készítõ korrigál a hibáján. Ennyi! Nem értem hogy mit kell ennyit rinyálni egy 8 vagy 20kb-s logón? Ez csak kép, nem a világ vége... Majd 2012-decemberében lehet rinyálni 😄 <#banplz>#banplz><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#idiota>#idiota>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Van egy olyan érzésem hogy azért szóltad le azt amit én csináltam, mert te szoktad a kamionos logókat csinálni és nem szereted ha vki más is csinál olyat.
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
???
Ha tetszik használd egészséggel!<#wink>#wink><#integet2>#integet2>
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
szeretnék egy logot ebbõl a képbõl. úgy szeretném h a két elsõ fényszórók villogjon, és a fényszóró villanása pillanatában a GellenTH felirat is megvillanjon !
elõre is köszönöm
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Szeretnék két új (150x25) logót, ha nem túl nagy kérés. Múltkor olyan szakszerûen megoldottad, hogy ismét hozzád fordulok, vagy valamelyik kollégádhoz. Beteszek két képet, és mindkét témára kéne a nevemmel együtt valami kis kreáció. A MRMILAN az maradhat ugyanúgy, de ha van jobb ötleted szívesen fogadom. Természetesen továbbra is a lila Muscle Car a nyerõ 😊
Elõre is köszönöm!
tudom hogy azt csinálsz amit akarsz, de ezzel másokat zavarsz, például engem.
jó hogy mindenkinek megvan a véleménye, de néha okosabb dolog megtartani azt magunkban.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Akinek nem tetszik a kész logó az ne nézze.
Aki meg kérte és tetszik annak meg egészségére 😄 xD
Nem tudom mit kell egy gif-en ennyit rinyálni?
Köszi, Köszi, Köszi!! 😄
Azt is hogy ilyen gyors voltál. 😄
Köszi még 1X.
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Tess:
Kérnék egy logót, természetesen most is autóról lenne szó 😄 .
Ebbõl a szépségbõl kellene valami olyat csiszolni, hogy villogjon a lámpája. A nevemet ez úttal nem kell feltüntetni. Ha valaki szakítana rá idõt és megcsinálná nagyon megköszönném. Ja és 120*20 as méretûre kérném 😉
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
"villogjon a lámpa,es mikor villanik akk beguorjon a nevem!!!!!!"
Na én így biztos nem csinálnék neked soha.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Elég lenne csupán, ha az alak felsõteste benne volna. A fehér háttér jó, mellé lehetne egy "BBR" vagy egy "Ryder" felirat, valami jó fonttal.
120x20-as 😊
Nagyon szépen köszönöm, elõre is.

?