Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Méghozzá a Szabályzat 6. pontja
GET OVER HERE!
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??
Úgy látom hogy ha a nap vörös óriássá válik és elpusztít mindent egészen a kuiper övezetig, KAMIONOS logók akkor is lesznek....
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Szeretnék kérni egy 120x20-s logót, ebbõl a képbõl.
A nevem akkor jelenjen meg(Bios Terminator), amikor a kamion lámpája világít.
Elõre is köszönöm!
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
legalább csináltál volna MAGADTÓL neki egy normális logot, nem más userbarjából vágsz ki részletet... száni :S
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"AS" szabvány szerint készült mint az orosz tankok.
A-hogy S-ikerül
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Sziasztok!
Szeretnék ebbõl egy normál méretû logót kérni ha lehet! Nagyon szépen köszönöm! Változtatások lehetnek rajta nyugodtan ha szükséges! Sõt igazából csak az a lényeg,hogy Battlefield Bad Company 2-s legyen 😊
Mégegyszer köszönöm!
Megpróbáltam (ennyi tellett) remélem tetszik, amatõr vagyok még ,de majd belejövök!
Szeretnék ebbõl a képbõl egy egyszerû logót, amin csak ez a felirat legyen bal oldalt, jobb oldalt(sarokban) kisebb betûkkel a nevem. Fehér alap, kék betûszín, esetleg egy kis effekt.
Köszi
msi
<#kacsint>#kacsint>
Valaki segítene nekem?
Egy olyan közösségi oldalt keresek,ahol véleményeztetni tudnám a web lapom.Elsõ mûvem,és szeretném kijavítani a külsõ és belsõ hibákat,de ehhez nézettségre és változtatási véleményre lenne szükségem.
Köszönöm!
További kellemes hétvégét.
Legyen benne a metin rol valami és a nevem TryMeNuub2.És ha befér a ddmt2 felirat,Lehet benen animáció,rátok bízom.elõre is kösznöm.
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
púúúúú
Megkérnék egy "tapasztalt" logó készítõt,hogy dobjon már össze nekem valami pöpec logót nincs ötletem sajnos csak ezt már unom,Név Ati (Valami faszányos betûtípussal ha lehet) Elõre is köszönöm😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
<#idiota>#idiota>
+ szar a kép és a kérés is
1 logót szeretnék kérni (nem magamnak)
a lámpa villogjon!!!
kép:http://d.imagehost.org/0312/hanomag.jpg
név:Hm 44
| Email: [email protected] |
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)