Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
szerintem meghosszabbíthattad volna a dögcédulát és akkor kifért volna a név egy vonalban
Új logó by: berczely (Y)
Az alapnév legyen benne (tehát ami elvileg most is látszik), de max széles legyen (tehát legyen hely a csillag és név között), illetve a végére ~ csilaggal 1 szintre ez a kép kéne. Ha nem túl nagy kérés, megkaphatom VIP és nem vip méretben is ?😊
Illetve nem tudom, megoldható-e, hogy átlátszó legyen, vagy SG-nek valami ritka betûtípusa van ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
#90366 minõség sajnos levan rontva, ennél jobbra nemtudom megcsinálni 😞
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
esetleg nekem is összetudnál hozni egyet?😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
ez munka.
respect.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Még annyit megtudnál csinálni,hogy faszán illeszkedjen a fejléchez?😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
nem kell az egészet csak annyit hogy látszódjon a láncnak a kapcsa meg talán egy kicsi a láncból és bele lenne írva hogy SSG.Baker és ha ez nem töltené ki az egész képet akkor a háttérbe mehetne terepminta mint ez
elõre is kösz!Új logó by: berczely (Y)
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
a villogás felesleges sztem
Na meg persze ami be van rakva nekem, az is saját 😄
GET OVER HERE!
Most azthiszed hogy jól kibasztál vele ? Több 100, 1000 grafikai munka után, és sok éves Photoshop tapasztalattal szerintem helybenhagy. De nagy fail vagy. Másrészt egy lánnyal nem illik így beszélni ! <#levele>#levele>
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??
Másnak szól: De azért ami itt is megy... no comment... Fel kéne már nõni!!! De csak dobáljátok tovább a sarat a másikra! Az megy szépen az egész sg-n!!!
az, hogy nem kértél véleményt, nem érdekel senkit, ez egy nyilvános fórum az ír be, aki és amit akar. a te "munkáidat" még kritizálni sem lehet, csak egy szóval véleményezni
+ amíg magadnak nem tudsz összedobni egy értelmes logot, addig NE másoknak próbálj csinálni
másrészt meg imádom az ilyeneket, mikor valaki egy userbarból akar magának logot...
kicsit lassabban :
phuu... 😄