Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
ügyes vagy nagyon<#vigyor2>#vigyor2>
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Szeretnék kérni egy 120x20as logót.
Ebbõl a képbõl kéne valamit kihozni (mondjuk a két srác közé) a REAX felirat amiben a kezdõ R fekete a kezdõ X vörös, és valamilyen effekttel mondjuk a két szín egymás felé megfesti és felváltja egymást majd visszafelé is. Valami ilyesmire gondoltam, de nyitott vagyok egyéb tetszetõs megoldásokra.
Elõre is köszönöm
MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250
Egy 120x20-as logót szeretnék kérni, ha lehetséges.
Minta:
A logón a háttér legyen fekete, a Diesel felirat helyett Diezel, piros, szögletesebb betûtípussal és effektek is legyenek benne.
Munkátokat elõre is köszönöm szépen!<#worship>#worship>
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
Animációval kapcsolatos kérdésem lenne,hogy tudtok e olyan animátor progit mondani,amivel egy térképen hajók útvonalát tudnám lejátszani,miután meganimáltam?
Esetleg valakinek lenne e kedve hozzá?😊
Bocsi az offért😞
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
A minta:
S B Z
viruska
velvet
sunyidiszno nevekre szeretnék kérni.
Elõre is köszönöm.<#wave>#wave>
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
2.Keret:Én kijelölöm az egész logót körben és utána adok neki 1 pixeles keretet ennyi.
Ebbõl a képbõl szeretnék egy 120x20 as logot kérni Andor felirattal. Köszönöm.!
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Valaki csinálna nekem 1 120x20 - as logót, ebbõl a képbõl?
VermasT felirattal. és ha lehet a név animálva legyen.(mind1,hogy hogy van animálva )
elõre is nagyon köszönöm !
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
a mostanival mi bajod van?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Vajó, csinálnál egy logót Partyup névvel?
Képek:
Ha lehetne mind2 kocsi kéne a képbe😊
Köszi.
I met God. She's black

Szeretnék én is kérni egy nem vip logót.
Ezt a képet szeretném úgy, hogy mellette fekete alapra kb a homlok színével "Flame /on" felirat legyen azzal a betûtípussal ami jelenleg is van.
Elõre is köszi, ha valaki vállalja.
púúúúú
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
púúúúú
www.milcse.hu
Szeretnék kérni egy 150x25-ös logót. 😊
Aa háttér az 1 kép legyen és a milcse felirat szerepeljen rajta jobb oldalt kb. olyan stílusban mint a 2 képen a dance felirat. És a feliratra valami effektet, de azt rátok bízom ti értetek hozzá. 😊
Elõre is megköszönöm! 😊
www.milcse.hu