Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
LS, Farmer sim(nem írom le a nevét mert nehéz)
I met God. She's black
Szeretem a logokat.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
I met God. She's black
azért volt ott az "elvileg" szó,a gyakorlat sokszor mást mutat
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
(elvileg)<#zavart1>#zavart1>
morcosqtya:ebben hasonlítunk😄
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Új logó by: berczely (Y)
én inkább fõleg rágyújtok..
<#alien2>#alien2>
azért még várok hátha más is kedvet kap hozzá😄
azonnal szedd le a logódat!
kicsit naon nagy lett,2,55 kb lett.Én beraknám ha nem baj xD
I met God. She's black
figyellek ám mán egy ideje.... <#ejnye1>#ejnye1>
😄Dd

GTS
I met God. She's black
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
JANEM inkább legyen Éljen a Kommunizmus rajta!
púúúúú
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
és igen,a név Piloss
Egy VIP logót szeretnék kérni ebbõl a képbõl. A kép lehetne bal a nevem meg jobb oldalt valamilyen fénylõ hatású felülettel és ha meg oldható akkor legyen átmenetes
Persze az alkotó kedve szerint változtathat rajta ha úgy látja jónak
Elõre is thx
de nem pont ez,csak jobb képet nem találtam.Szóval fekete alapon begurulnak a csillagok és maguk után kiírják,hogy Forza Juve,vmilyen frankó,kopottas betûtípussal fehéren.Visszafele kigurulnak és kiírják,hogy "Szebb jövõt!"
Ez az elképzelésem,nagyon megköszönném.