Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
nm
Egyébként ti ezeket elmentitek és alkalmasint régieket is visszatesztek, vagy dobjátok a picsába a régit?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Köszi meg1szer.
na ehhez kell a skill, hogy az ilyen nehézségekkel is megbirkózz... <#eljen>#eljen>
nem tetszik, eedobod.. 😊)
szeretnék kérni 1 logot, jó pár éve nem jártam itt 😊..
anyagom van :
ebbõl , az elképzelést rátok bizom nevem legyen rajta annyi a fontos 😊
vagy
ebbõl, itt lehetne ez a kis logo baldolalt , plusz a hatter maradhatna ami van, és fehûr betûkkel jobboldalt a nevem, semmi extra , csak amire képesek vagytok 😊
Nagyon szépen köszönöm !
És köszi hogy ilyen rendes emberekkel is találkozni néha..😊
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
köszi
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
ha nem tetszik ne is mondj semmit ... 😄
a logó vége majd igazodik a fejléced színéhez.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??
Ezzel a képpel szeretnék kérni egy király animácios (fény megcsillanós)Vip logot!
Esetleg a psp lehet kicsit döntött! Nevem: Immigrants és olyasmi betûtípussal mint amilyennel a psp van írva!
Tudnátok készíteni egy 150*25-s logót EZZEL a képpel?
Névnek meg ez kéne: Bandess
Ha nem ugrál meg villog a név az nem baj.
Mondjuk úgy lehetne hogy a feje látszik meg a címer teteje. Csak mindenképpen legyen rajta az Újpest.
Elõre is köszi!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
<#eljen>#eljen>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Mondjuk úgy meg lehetne oldani, hogy a név jobb oldalon, a logó meg 2szer felvillan úgy, hogy nem látszódik egyik esetben sem az egész?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Szabad?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
púúúúú
itt letölthetõ a futtatható animáció, amibõl Frapssal kiszedhetõ ez a rész vagy videó link is van de annak rosszabb a minõsége
az is jó ha valaki tippet ad hogyan kezdjek hozzá, mellé pedig a nevemet gondoltam valamilyen írott betûvel

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Szeretnék kérni egy 120x20-as logót, ennek a képnek a felhasználásával. A készítõ fantáziájára bíznám a kivitelezést, annyit kérek, hogy a nevem legyen rajta, animált vagy nem, az mindegy 😊
Köszönöm.
(bár ha rám hallgatsz akkor azt csinálsz amit akarsz.. <#zavart1>#zavart1> )
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"