Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A felsõ fehér/szürke elegáns lenne nagyon csak alig látszik (legalábbis itt IE6-ban)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
<#eplus2>#eplus2>
@ #92260
(bármelyik fejléchez jók)
nem tetszik -> nem használod
A logó háttere meg legyen vmi szép zöldszínû gyep.
Elõre is köszi!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ebbõl a képbõl, meg a készítõ fantáziájából szeretnék kérni egy 120*20-as logót a vb-re, köszi
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ezekbõl a képekbõl szeretnék egy VIP animált logót.
Én is köszönöm szépen, elõre is.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
köszönöm szépen elõre is! <#worship>#worship>

Egy animált vip logó kéne a Chicago -i Sears Tower toronyról.
Úgy kéne megoldani hogy a lehetõ legtöbb látszódjon, éppen ezért nem szeretnék képet mellékelni, nem tudom hogy melyik lenne igazi egy logóhoz. Illeszkedjen a jelenlegi fejlécemhez, név nem kell. Elõre is köszönöm a munká(kat).
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Szeretnék kérni magamnak egy sima mezei logót, nem VIP-t 😊
Ebbõl szeretnék egy olyat csinálni ha kérhetném, hogy a fehér háttér és fekete betûk legyenek invertálva (magyarán fehér betûkkel és fekete háttérrel szeretném 😄)
Elõre is köszönöm!<#worship>#worship>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
?

#92169 szeretnék egy logót😊 nem siettetés félre értés ne essék, csak nehogy feledésbe merüljek xP
Szeretnék kérni egy új logót:
Rasta színekbõl(zöld, sárga, piros) szeretném(a végén nembaj ha átmegy kékbe).
Úgy szeretném hogy beforog egy "cannabislevél (pl) és kiírja a nevem maga mögött.
Nagyon örülnék ha valaki meg tudná csinálni.
Köszönöm elõre is.: Ic3 m4n
leirom mégegyszer, ha megcsináljátok meg, ha nem nem
spain
spain2
remélem ezek a méretek megfelelõek , a sárga részére ha rátudnátok írni hogy Baleee , esetleg a címer , vagy a név villoghat de ez csak plusz , nemtudom mennyire kivitelezhetõ, köszi
te 800x640 pixelt hogy zsúfolsz bele 120x20-ba? vagy legalább írtad volna bele, hogy a kép melyik része legyen benne... a 2. képnek meg nem jó a linkje
nehogymár még neked álljon feljebb
banner, 6. pont
meg sztem lehetett volna úgy, hogy megáll pár mp-re
elõre is köszönöm, ha megcsináljátok😊
ebbõl a képbõl szeretnék kérni egy 120x20-as logót,a képnek legyen vmi kis vékony fekete,amin egy ezüst csík fut végig( mintha éppen betöltene..) és valami betûtípussal az h 94mike ( ezis lehetõleg animálva)
tehát a kép:
katt.
köszönöm szépen ha valaki megcsinállja (:
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Szeretnék kérni errõl a képrõl egy VIP logót.
Szeretném ha valamilyen szinten forogna és ott lenne az SL felirat.
Elõre is Köszönöm!
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Nem olyan profi mint amit a "kovácsok" készítenek de nekem megfelel.
Próbáld meg te is.<#crazya>#crazya>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
tegnap 23:39 berak a srác 6 képet és 20 percre rá kapja a villogó logót, más hetek óta vár egy alap logóra hm na mind1 erre nemnagyon lehet mitmondani , én látom hogy vip de akkor is csak nevetni tudok 😄 , nem is várom hogy nekem megcsináljátok, de azért ez mégis egy cseppet igazságtalan , na pá
Millió köszönet!!!! <#worship>#worship>