Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alábbi képek valamelyikébõl szeretnék kérni egy VIP logót. Rátok bízom, h melyikbõl, én nem tudtam választani. 😄 A következõ az elképzelésem, remélem megvalósítható.. 😊
Jó lenne, ha
-a logóban a kép nem lenne úgymond lezárva,mint a mostaninál, hanem illeszkedjen valamelyik szürke háttérhez, pl a nevem képezhetne egyfajta átmenetet
-lenne benne animáció is.. 😊 ilyenre gondoltam, h pl. a verda lámpája megvillanna, meg olyan villanás is lehetne benne,mint a mostaniban van.
-a nevemet is odabiggyesztenétek : Mici
Szép hetet kívánok mindenkinek! ;-) És elõre is köszönöm, ha valaki megcsinálja 😊

Szeretnék kérni egy nem VIP logót, ezekbõl a képekbõl.
Olyanra szeretném, vagyis hasonlóra mint ami most van.
Kérem még a nevemet is bele, valamilyen stílusos betûtípussal, kicsit nagyobbra mint ami most van.
Nagyon szépen köszönöm<#wave>#wave>
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Animáció ne igazán legyen rajta.
Köszönöm.
Jamaica a Jamaicaiaké.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
átlátszó png-ként mented a logot, kiterjesztést átírod gifre és úgy töltöd fel
mûködik, úgyhogy nem kell az átmenetet fejléchez igazítani
elõre is köszönöm szépen!
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Elõre is köszönöm!

Szeretnék kérni 1 logót , a név Baleee lenne , képnek ezeket gondoltam (mindkét kép szerepeljen a logoban) 1.
2.
hogy valahogy rajta legyen . Rátok bizom hogy csináljátok, köszönöm szépen , ha valami kérdés van írjátok. Hali. (azért postoltam ujra, mert itt kiraktam a képeket hogy ne kelljen másolgatni a linket)
Thx man,
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
★ 汤姆 李
Valami kis bemozdulás vagy berángás egy 2-3 másodperces szünet után, tök jó lenne. 😊
Elõre is köszönet
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
lippet: majdnem jó lett azért thx<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
és ha lehet a nevet úgyanúgy meg animálni mint a mostani logomon a név😊
SRY😄
bal szélsõ kép mellé
bal szélre
ezt a két képet ugyanúgy összerakni mint ezt
és a két logot úgy összerakni hogy egyben legyenek a két fej középen egymás mellett és két szélen a nevük mellettük.
Elõre is nagyon köszönöm😄
Köszönöm szépen! <#wink>#wink>
Szeretnék kérni 1 logót , a név Baleee lenne , képnek ezeket gondoltam(mindkét kép szerepeljen a logoban) 1.http://image.hotdog.hu/_data/members0/764/948764/images/viva%20espana.jpg
2.http://www.football-spot.com/blog/images/photos/ronaldo_7.jpg
hogy valahogy rajta legyen . Rátok bizom hogy csináljátok, köszönöm szépen , ha valami kérdés van írjátok. Hali.
kérnék egy logót ha lehetséges nem kell semmi extra csak ha nem gond utaljon vagy a real madridra vagy az olaszokra.
elõre is köszönöm
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
ps, paint,...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Szeretnék egy Logót kérni, ezzel a képpel:
flower
és a név az legyen: Ð۱μک
a háttér az egész legyen fekete és úgy a kép a bal sarokba legyen valahogy elhelyezve😊 és a nevem pedig valami szép zöldeskékes színû legyen köszönöm...
Köszönöm szépen =)
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...