Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Nyár van ilyenkor nem kell csodálkozni,hogy nem aktívak <#wow3>

Edizon
Nyugodj már le a Logo készítõknek is van más dolguk nem csak ezzel foglalkoznak ha nem bírsz várni akkor legalább ne adj nekik +munkát!!!

Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!

N o N a m e
OK. Reménykedjek benne hogy a logó amit kértem, még idén el is készül? Vagy már ne is éljem bele magam, hogy megkapom? <#levele>
Szabcsa
Sziasztok!

Szeretnék egy új 120x20as logót!
háttérként ez a kép legyen.
Név: SZACSA valami fasza betûtipussal azt a készítõre bízom!

ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)

maffioso
Szeretnék kérni logo-t, immáron hondásat: ) piros honda jel felirattal, fehér háttérel, sima 120x20-as
ilyesmi jellel, de ha lehet ferdén, és legyen utána írva h Power of Dreams, köszönöm szépen😊

\"If in doubt, flat out!\"

alratar
Én is szeretnék egy logot!
Ez a kép legyen rajta.
N o N a m e
Ebbõl a képbõl szeretnék kérni egy 150x25-ös logót, NoName felirattal, átlátszó átmenettel, hogy minden csíkhoz menjen. Elõre is köszönöm szépen!
Edizon
Sziasztok! Szeretnék kérni egy logo-t.
http://images.killermovies.com/forums/moresmilies/spam_laser.gif
Ebbõl az animációból szeretnék olyat hogy amikor az a zöld lézer eltûnik, ugyanolyan színnel kijöjjön a nevem (Edizon) mintha a lézerbõl jött volna ki. Elõre is köszönöm a munkátokat!

Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!

gabo91
helo
szeretnék kérni egy logót. Linkelek két képet. Az "X" jel és az ncore felirat legyen rajta. Ha esetleg megoldható és nem nagy kérés akkor az "X" forogjon körbe-körbe.
kép
kép2
normál méretû logót kérnék.
Köszönöm szépen!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Aquir
gyerekek összerondítjátok a topikot, szerintem írjon a moderátoros email címre valaki aki házigazda lenne, hátha most sikerül

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

G1nic
Valaki lécci csináljon már nekem is egy németes logót. Legyen valami némez zászló meg a nevem

oldschool.trance.techno.rave

Köszönöm szépen a munkákat, már nem kell.

PJack
...

Pain is inevitable. Suffering is optional.

LeWyTy
Lécci nekem is valaki<#nemtudom>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

stroke? <#idiota>
morcosqtya
😄D megelõztél..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
ehhez a betûtípushoz 1 pixeles keretet (ami valójában 100%-os black outer glow, 100-as transzparencián) szokás adni.
(én legalábbis így csinálom)

2px-es kerettel egy 1px-es font elég ocsmányul nézne ki
egyébként meg a fehér háttér miatt nem olvasható
killer1203
De vastagabbra pl lehetett volna, akkoris olvashatóbb, de ne vitázzunk 😄

morcosqtya
😄D

a feketénél ismersz sötétebb színt? <#wow3>
Gell97 kolega
Photoshop (én legalábbis)

killer1203
Nemlett rossz csak a betû körvonalát kelettvolna kicsit sötétebbre hogy olvashatóbb legyen, amugy mivel csináljátok a logókat?<#vigyor3>

Gell97 kolega
okk

pontosságra odafigyelhetnél jobban
Gell97 kolega
nem vagyok logókovács(!)

<#nemtudom>

Tetszik =Használod
nem tetszik =nem használod
😄

VERESS 96
Kamionból nem csinálnak logót bár ha szerencséd van........

killer1203
Ebbõl a képbõl tudna nekem valaki egy Kóborgó feliratú logót csinálni?

LasDen
kérhetek egy logót???
õ meg õ legyen rajta...meg esetleg a nevem...kösz...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

morcosqtya
de azért a fizetést felveszitek mi? 😊)

<#eljen><#duma><#idiota>

berczely
Nyári szünet van nem dolgoznak a logókovácsok sem!

LeWyTy
Lécci<#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

G1nic
hello!
szeretnék egy logót aminek a háttere fehér, a bal oldalán (Comic sanssal) Feketén az írva hogy Ginic mellette jobb oldalt pedig

oldschool.trance.techno.rave

LeWyTy
Plz ebbõl valaki csinálna egy VIP logót?
A nevem nem muszáj hogy rajta legyen de ha igen akkor a logóhoz hasonló betûvel.

PLZ minõséget<#idiota>

KÖSZIIII!

morcosqtya
öröm é bódottá

byzhouse
jó kis logó téma 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

jhetedikj
Hai!

Szeretnék egy logó ebbõl a képbõl, ehhez a fejléc színhez ami most van beállítva illeszkedjen. Normál méret legyen 120x20 de lehet 20 kb.-os is. A nevem szerepeljen rajta vagy egy animációval jöjjön elõ. Nem kell elsietni viszont szép legyen ám!<#hehe><#worship><#buck>

anno 1987

Metalmilitiakid
Tehát az nem férne bele, hogy kivágva a 1. képbõl csak a Same Direction felirat ? Mert úgy gondoltam. De ha így sem,akkor csak a másik felét, tehát a 7th MetalMilitia sat azt meg lehet csinálni? Mert akkor elég lesz az is.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

a logo mérete és 8kb
Metalmilitiakid
mármint a képek mérete vagy a 8 kb ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ez ekkora méretbe nem fér bele, még vipbe se
Metalmilitiakid
Hello!
Szeretnék kérni egy normál (120x20) logót. Szeretném ha két részbõl állna.
Az elsõn ebbõl a képbõl szeretném ha a Same Direction felirat lenne mögötte a felhõkkel, annak mégjobban örülnék, ha valaki megtudná úgy csinálni, hogy megírja mégegyszer a betûket külön és azok repülnének (ha már szárnyuk van).

A második részének pedig ezt a képet szeretném háttérnek.

Erre szeretném ha rá lenne írva az hogy 7th MetalMilitia . E mellé pedig szeretném ha ott lenne valahogy mellette ez a két kép.

És ez a kettõ váltakozna. Tudom, hogy jó bonyolultat kérek, de valamelyik mester hátha képes ezt megalkotni <#worship><#worship>

Matthew Baker
szóljatok ha nehezet kértem kitalálok mást

Új logó by: berczely (Y)

Nincs idõm most logóval baszakodni, akinek esetleg van ötlete az hozzon össze valamit egy kis effektel. Kép !
(Ne illeszkedjen a fejléchez, keretes legyen, és a vb hangulatába illõ - más kikötés nincs.)

Elõre is THX !

banner, 3. pont, kicsit már unom, hogy állandóan utólagosan kértek változtatást... tényleg tökre fölösleges az a banner oda, ha kurvára senki nem tudja elolvasni

talán ne png-ként mentsd le
Oké, nem direkt volt!
Am valami animációt tudsz bele csinálni?
Meg olyan hátteret mint a képen?
Am meg be se lehet rakni. :S

legközelebb ne szúrj be ilyen baszottnagy képet, fõleg, ha a 90%-a üres...
úgy beszélsz, mintha ismernéd a családomat
a mocskos te vagy, játszod itt az eszed, miközben még pár hónapja miket írtál itt, csak vissza kell olvasni 10-20 oldalt
egyébként meg semmi közöd neked ahhoz, hogy én kinek mit írok, amíg NEM NEKED írom, szal kuss és kopj már le rólam a gecibe, köszi