Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem jó, akkor szólsz és javítom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Renjike
Sziasztok! Szeretnék egy logót kérni Ebbõl a képbõl az animálásba pedig annyit kérek hogy felváltva 4 felírat jelentjen meg
( Wow , Such logo , very funny , so fabolous) különbözõ szinekkel : kék ,piros ,zöld ,sárga.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

IMYke2.0.0.0
Parancsolj: a sasod kivágva

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

dragon11
mesterek!!! <#worship>

szeretnék kérni egy logót ebbõl a képbõl amiben vmi szép formában megjelenik a nevem h dragon11 akár animációval 😄 de egy olyat is megnéznék amiben nincs írás 😄

köszönöm elõre is! <#worship>

Coral Springs
Üdv ! <#wave>

Nekem igazából nem logó kéne, csak egy kis segítség, remélem belefér. Ennek a képnek a fehér hátterét szeretném ha valaki eltüntetné, átlátszóvá tenné, hogy a sast matricaként tudjam felhasználni egy munkámhoz. A képméret és a kiterjesztés ne változzon. Elõre is thanks, további szép napot !

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

..szívesen
toocha
Nagyon jó lett! Köszönöm!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

?? __
IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊 Ha módosítani akarsz rajta, csak szólj 😊

sajt777
köszi jó lett<#worship>

aki leértékel az buzi én: bit.ly/1hCmmBX

toocha
Sziasztok! A mostani aláírásom kiegészítéseként kérhetném azt,hogy a tank mögött lobogjon egy kalóz zászló a nevem fölött(esetleg mögött), mintha a tank húzná maga után? Amúgy az eddigi is tetszik, ezt is ti készítettétek.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, kezdésnek:

sajt777
hali csinálnátok egy sajt logót? köszi :$

aki leértékel az buzi én: bit.ly/1hCmmBX

Köszi szépen.Még eldöntöm melyik lesz de tényleg mind2 jó lett😊
IMYke2.0.0.0
Mondjuk:

Üdv!
Szeretnék kérni Vip logot,név nélkül.
Ebbõl a képbõl:Link
Még ebbõl a képben ami van ábra azt kiszedni a körökbõl,a sötét hátteret is kivenni és rátenni a logora diszkréten,megoldható?Link2
IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

MexxHUN
Köszi szépen😊

I Love DAF!

IMYke2.0.0.0
Az eredeti kép itt található meg: klikk!

IMYke2.0.0.0
Helyesebben, immár loopolva :

IMYke2.0.0.0
Az általad kiválasztott kép kicsi volt. Ezért, ugyanazon DAF-ból kerestem mást.
Mondjuk, kezdésnek:

MexxHUN
Sziasztok😊
Szeretnék kérni egy logót.
Ebbõl szeretném:

És ha lehet akkor tudnátok egy kis animációt bele tenni. Meg bele kéne írni hogy Mexx.
Köszönöm.

I Love DAF!

IMYke2.0.0.0
Szívesen, örülök, ha tetszik 😊

Ricsi234
Remek! Köszönöm Mester😊

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, elsõre:

IMYke2.0.0.0
Szívesen - ha kell módosíthatok .

Mazarex
Nagyon szépen köszönöm.

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

IMYke2.0.0.0

Mazarex
egy függõleges tükrözés még asszem elkéne, hogy a fejnél az az íves cucc alul legyen

Mazarex
hali normál méretû logót tudnátok nekem csinálni? mellékelek egy képet és a nyél részre a "Mazarex" feliratot rátenni, plusz ami alul belóg a képbe kivennétek, az úgy tökéletes lenne, köszi

Ricsi234
Sziasztok!

Egy logót szeretnék, kérni nem VIP méretût.
Ebbõl a két kép valamelyikébõl lenne jó ha megcsinálnátok.
1.

2.

Rátok bízom, a név pedig legyen: Hero
Meg tudjátok oldani?
Köszöntem😄

morcosqtya
Köszönöm!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

ressy14
egy simple one.

Dum spiro, spero.

morcosqtya
Estet embertársak!

Alábbi linkbõl kérnék egy nemVIP 120-ast, valamilyen átmenettel (b***on oda somehow) a hagyományos világoskék "header"-be:

http://datavaluetalk.com/cms/wp-content/uploads/2012/05/angry-dog-resized.png

felirat minimalistán vékony írógépes(courier?)/kémes/hidegháborús jelentéses stílusban:

morcosqtya

ja, és lehet a qty fekete-fehér is...

Köszönöm!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

?? _
CroftManor
Sziasztok
Ebbõl a képbõl szeretnék egy normál méretû logót csináltatni. Köszönöm 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

pxxl
<#eljen><#puszi>

All hail the double x!

Péengét nem lehet feltolteni,figyejje man oda,hee! 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Fasza mindegyik,kosz sracok <#worship>

ressy14

Dum spiro, spero.

pxxl

All hail the double x!

Hali!

EBBOL a kepbol csinalna nekem valaki egy VIP meretu logot,hasonloan izleses kivitelezesben mint a mostani? Semmifele effekt nem kell ra (ne rezegjen,mozogjon,hullamozzon,stb.)

Zenszkij
Köszönöm, tökéletes!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Brigicsaj
Szia!
Ez jó lesz? 😊

xD

Zenszkij
Sziasztok, szeretnék egy logót a nevemmel és a Ferencvárosi Torna Clubbal. Köszönöm elõre is.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Metalmilitiakid
Na végre feltudtam rakni, erre ami a legjobban tetszik, a zöld mortalmilkés a Kraken3) pont az szerinte túl nagy nem szeret engem ez a logó XD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
írták segítség topikban hogy vmi update volt az éjszaka és sok a bug, szóval most várok, am az a logo se jelenik meg amit lassan fél éve használok, semmi...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nem tudom mi a baj, töltsd le újra talán.