97770
Legyetek szívesek itt csak 120*20-as és 150*25-ös logót kérni!
Más méretű logót itt kérjetek: Bannerműhely
-
#97369 Sziasztok
Egy név nélküli logót szeretnék Almával középen, jobb és bal oldalára pedig valami lángoló tűz effektet gondoltam.
Ha megoldható előre is köszi. -
#97368 Nagyon jó :D köszönöm! -
#97367 áá :( de úgy értem h kisbetűvel úgy ahogy leirom:D dragon11 teljesen igy times new roman betűtípussal:S bocs h ennyit b@sztatlak de am tökéletes lenne.. -
isss #97366 ?? __
#97340 alternatíva ha már...__ -
isss #97365 .. szívesen -
Zenszkij #97364 Nagyon szép lett, köszi! -
#97363 Sziasztok! Kérnék egy kisméretű logót név nélkül. Az alapja az amerikai zászló lenne, ha megoldható, valami animáció is mehet bele. Előre is köszönöm! -
isss #97362 ?? __ -
isss #97361 .. szívesen
#97360 ?? __ -
#97360 légyszíí dragon11 jelenjen már meg.. :/ am annyira tetszik.. tökéletes.. gcijoooooooo de dragon11 jelenen már meg :/ -
Coral Springs #97359 Sehol sem írtam hogy profi lennék, azt írtam hogy régen csináltam én is logókat, és hogy kb azóta nem használok már PS -t. Továbbá leírtam az elképzeléseimet a készülő logóval kapcsolatban, de ha nincs kedved folytatni akkor hát ennyi. Sajnos nem volt a legelején ihlet, így nem tudtam pontról pontra leírni hogy mit szeretnék, olyan logót meg nem szeretnék használni amit pár hét után megunok. Én hónapokig használok egy logót. -
Blum #97358 Tetszik mindegyik,koszonom szepen! -
Zenszkij #97357 Valami téli Fradis mozgó szösszenetet nyomnátok a nevemmel? Előre is köszönöm az alkotó munkát! Lehet VIP méretű is a szösszenet. -
isss #97356 ?? __ _ -
#97355 Ezek szerint profi vagy logó készítésben.
Miért is kellek én akkor ide? -
Coral Springs #97354 A naggyal az a baj, hogy ha ahhoz igazítod a dolgokat, a kicsinyítésnél már nem biztos hogy jól néz ki. Tudom, mert régen én is csináltam logókat, a jelenlegit is én csináltam, csak már nagyon rég óta nem használok PS -t.
Jó lesz a logó, a verda mérete príma, a helye is. Olyat próbáljál meg légyszíves, hogy a keret legyen olyan mint a jelenlegi logómban. A külső fele fekete, a belső fele fehér. A blur se kell oda hátra, a háttér pedig legyen egy kicsit fantáziadúsabb, és világosabb. -
Itt pedig a korábbiak, nagyban, csak úgy Neked:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Coral Springs #97352 Ez nem lesz rossz. Annyit tudnál módosítani rajta, hogy a verdát átrakod a másik oldalra, a Shelby jelet kiveszed mert nem néz ki jól kicsiben, és a fekete keret belsejére raksz egy fehér keretet is, mint ahogy a jelenlegi logómban van. -
Blum #97351 Gyun a Jezuska,kaphatnek EBBOL a kepbol egy VIP logot? Nevemet valahogy stilusosan biggyesszetek ra pls -
isss #97350 nagyon szívesen
#97346 : - kicseszés, de nincs értelme 8 kb- nál nagyobb méretű
gif-et beszúrni(#97339;#97334;#97332), mert nem használható!
Nem bántóan mondtam és csak a gif - re vonatkozott . -
#97349 Parancsolj kérlek:
150x25, 19 kbyte
-
#97348 Köszi, esetleg kérhetnék egy VIP logót is a képből? -
#97347 Wáow!! Nagyon szépen köszönöm!!! -
#97346 GIF esetében pedig a 8 kb egyszerűen kicseszés - főképp egy ilyen mozgású képnél. -
#97345 Mivel 90%-os tömörítésű jpeg-ben teszem be - hogy a felhaszná lásson is valamit a képből - nem nehéz a végfelhasználónak bármilyen képszerkesztővel [Paint pl, de az összes képnézegető is képes rá, ha nem ért hozzá akkor is] tovább nyomorítani. -
isss #97344 .. ha normál méretű logókat csinálsz szorítsd le a
méretét 8 kb - alá, különben nem tudják használni. -Szab. 1 pont -
#97343 -
#97342 Nagyban:
-
#97341 Én így képzeltem el:
-
Coral Springs #97340 Lehet mégse ártana egy új logó. Ebből vagy ebből a képből valaki összedob nekem (név nélkül) egy keretes VIP logót ? -
#97339 Én ezt tudtam:
-
#97338 Hali!
Ebből összelehetne hozni egy normál logót?
link -
isss #97337 ?? __ -
#97336 Köszönöm szépen :) -
#97335 Nem tudom mennyire lett átlátszó a vége, de hátha ez jobb:
-
#97334 Nem vagyok nagy ász, de megpróbáltam:
-
#97333 Sziasztok! Ebből a pici képből kérhetek egy logót? Úgy, hogy a szöveg ne legyen benne, csak a cicák, és a kép jobb széle átmenetes legyen a fejlécbe. És ha tudnának pislogni, az extraszuper lenne. :) Köszönöm szépen előre is. -
#97332 -
isss #97331 ?? __ -
#97330 Sziasztok! Szeretnék egy pöpec normál méretű logót kérni :) Konkrét elképzelésem nincs, valami karácsonyi hangulatú legyen, rajta esetleg a népszerű rajzfilmkarakterek közül valamelyik (family guy, southpark, stb... ) kis pici mozgás is ha belefér, meg rajta szövegnek, hogy TUB.
Köszönöm!!