Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
már csak 1 gondom van, hogy reggelre még az is eltûnt amit tegnap este beállítottam, most meg ezeket sem hagyja berakni és nem értem miért, azt írja minden frankó, de nem jelenik meg a logo, sírni fogok 😞

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
Isten vagy! Köszi 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
Tetszik persze! Annyi változtatást lehet kérni, hogy kicsit legyen sötétebb a közepe meg a széle, hogy jobban elüssön a zöld színe a fülesnek (bár tudom ahogy azért ennél a korlátnál azért nehéz ezt szépen kihozni) ? Illetve akkor a MortalMilka is belekerülhetne. De azért ezt is kirakom addig, mert amúgy ilyennek képzeltem el, szóval nagy köszi!<#worship><#worship>

Elfelejtettem beleírni, hogy mortalmilka, de hátha tetszik így is.

Metalmilitiakid
Szeretnék egy új logót kérni(120x20) Razer neon zöld témába. A jól ismert "Release the Kraken" szövegnek vagy csak simán a kraken nek kellene benne szerepelnie valamint "MortalMilka" névnek. Ha meg lehetne oldani akkor a kraken es szöveg lehetne vmi hasonló fontba mint ahogy az oldalon van a neve, illetve a MortalMilka lehetni a sima Razer felirat fontjával, esetleg a Monster energia ital fontjával.

Itt egy link magáról a termékrõl, meg így maga a razer oldali is jó alap lehet. Kraken

Elõre is köszi ha valaki megcsinálja.

Zenszkij
És most egy életen át tartozol neki. Megérte? <#nyes>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

krpsycho
ezt legközelebb a bannermûhelyben légyszi

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

Brigicsaj
Szívesen. 😊

xD

Szia.Hû ez nagyon hangulatos..Köszönöm szépen! 😊
Brigicsaj
Szia!
Ez megfelel? 😊)

xD

Sziasztok.Egy gyors segítségre lenne szükségem sajnos én nem értek ehhez és elég hosszadalmas lenne ezt elsajátítanom, hogy megtanuljam 😄

Egy bannerrõl lenne szó ami 180*200 méretû és a következõket tartalmazná:

-Up To Date Stúdió felirat
-Alá Home Studio-Abasár

Ez a banner mint kitaláljátok egy hangstúdióról szól, szóval ennek fényében akármit csinálhattok, ha nem nagy kérés...Nagyon szépen megköszönném 😊

Aki megment most annak egy életen át tartozni fogok 😄
MexxHUN
Köszi szépen😊

I Love DAF!

Zenszkij

LaliK
<#idiota>

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Zenszkij

Szivesen.

MexxHUN
Sziasztok!
Szeretnék egy logót kérni ebbõl a képbõl.
Ha lehet akkor akkor villám az villogjon.
Elõre is köszönöm.

I Love DAF!

MexxHUN
Sziasztok!
Szeretnék egy logót kérni ebbõl a képbõl.
Ha lehet akkor akkor villám az villogjon.
Elõre is köszönöm.

I Love DAF!

..nm
Versace26
Nagyon szépen köszönöm mindkettötök fáradozását,nagyon jól sikerült mindkettõ,majd felváltva használom <#worship><#pias>

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

, .. nagy a csend ?? ___
Brigicsaj
Ez jó lesz? 😊

xD

Versace26
Sziasztok,szeretnék kérni egy logót,ha nem sok melótok van, ha lehet a kiskocsimat rárakatni,és valamivel feldobni?Rátok bizom,én nem értek sajnos ehez.Elõre is köszönöm!<#worship><#worship>

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

hotwheels
Nagyon jó, köszi! 😊

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

ressy14
?

Dum spiro, spero.

Scany01
jah és 160x40-be kérném a méretet

Scany01

ebbõl a képbõl vki tudna avatárt csinálni úgy kellene hogy középen a körívben a zöld negyed csík elsõnek az egyik villanyon fel aztán meg a másik is tovább még a 4 is felvillan(mint ahogy az xbox 360 is bekapcsol) utána meg piros az egész(mint itt) és amikor a piros van az xbox 360 helyett a nevem?
nevem: scany

hotwheels
Sziasztok!

Szeretnék egy VIP méretû logot, ebbõl a képbõl.

Nem kell semmi animáció, csak a bal alsó sarokba hogy PunKy

Elõre is köszönöm! 😊

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

UI: természetesen csak az autó(k) körvonala látszódjon, az évszám és egyebek a videóról nem szükséges.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Sziasztok Mesterek,

Az alábbi animációból tudtok nekem egy logot készíteni?
Ha mindenképpen kell mellé szöveg akkor az legyen: Simon

F1_animáció

Köszönöm elõre is.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Ricsi234
Sziasztok!
Szeretnék egy logót.
Rátok bízom hogy milyen...Bármilyen fajta stílus jó lehet. Rátok bízom, bármelyik tetszik..(rózsaszín ne legyen<#idiota>)
Coolearie néven..Köszi😊

Renjike
Szegény lányt minden szögbõl letámadtad 😄D Az elsõ és utolsó közül nem tudok választani !! 😄 Köszönöm szépen

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

LaliK
Szívesen
#97236, itt egy pár, hátha valamelyiket eltaláltam 😊

-

-

-

-

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Renjike
valaki? 😊) igazán nem sok 😄

Különc
Teszem is be, nagyon köszi!

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

LaliK
?

Különc
Sziasztok!

Szeretnék kérni egy VIP logot, itt van három kép:
Stryker
Scorpion
MK logo

Stryker és Scorpion egymással szemben álljon, középen legyen az MK logo, háttere az MK képen használt háttér legyen.
Ha ez nem megvalósítható szépen, akkor szimplán az MK logo képbõl egy szépet Különc felirattal.

Elõre is köszi!

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Metalmilitiakid
Én is kérnék egy vörös lányt fektetve 😄

Piszkos  Fred
Kérnék egy logót. Rajta kéne lenni a nevemnek mint Piszkos Fred, a háttérben pedig Hodor fejérõl készült képeknek kellene váltakoznia, úgy, hogy random irányokból lógjon be a feje a képbe. A nevemnek pedig minden képváltásnál meg kéne változnia, az alábbi séma alapján:
Piszkos Fred - Hodor Fred - Piszkos Hodor - Hodor Hodor
A háttér pedig lehetne színátmenetes, ami illeszkedik a fejléc többi részéhez. Tudom, hogy sokat kérek, ezért a testvéri szeretetetekre bízom magam.
Képek:

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

LaliK
Nem vagy egyedül 😄

Renjike
Lehetne fektetve a lány? Akkor több férne bele. 😊

Zenszkij: Sajnos 😊)

Zenszkij
A vörösek a gyengéid? 😄 😄

krpsycho

akkor ez? vagy mennyi legyen benne?

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

Renjike
Sziasztok !! Logót szeretnék kérni ebbõl! a képbõl !

Sem felírat , sem pedig cifrázás nem szükséges . 😊)

elõre köszönöm ! 😊

Metalmilitiakid
Valaki ebbõl a képbõl tudna nekem mûködni egy 120x20 as logót. A szín maradhat akár, de ha pár szerinted jobban kinézõ színben megcsinálod szívesen válogatok 😄 Annyi kellene, hogy a bal alsó 2 kis csík maradjon meg annyira hogy észrevehetõ legyen, meg a jobb oldalra a karakter feje vagy ha egy kicsi ráfér még a testébõl az is legyen a képen. Szövegben a teljeset rá kellene nyomni, ami rajta van, illetve ha elfér még egy köv kockában akkor egy MortalMilka nevet odarakni. Remélem lehetséges a dolog. Elõre is köszönöm.

bboyatty
Na már offos a dolog. Kösz.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bboyatty
Ebbõl a képbõl készítene nekem valaki egy logót. Szabad kezet adok.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

tommygear
azt nem tudom, de a memóriát nem éri utól az biztos
V43 1105
Ez a logó olcsóbb mint a drágább? <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

tommygear
KÖSZ FATER!