Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a star wars meg anakin skywalker 'életét' meséli el (kis nyomi gyerektõl bukott sith nagyúrig)
Azé ne essünk túlzásokba! <#ejnye1>#ejnye1>
De 20nál biztos kevesebb : DD.
Ha az összes játékidõt számítsuk bele, akkor viszont inkább 23-24nél nemtöbb az biztos.
Most másodszorra lehet, hogy kevesebb lesz, mint 20
A mátrix 3at sznted mért hagyták így befejezetlenül?
Nem gyõzték le a robotokat, csak béke lett. Neóval franc tudja mi lett.
Tehát 5-10 év múlva lehet, hogy lesz egy olyan folytatása, ami már késöbb játszódik az idõben.
Vagy ha a star warst vesszük alapul, akkor korábban : D.
Consular leszek és lehet, hogy dark, mert akkor majd használhatom, azt a király kristályt, amit azon a hülye bolygón kapok.
Habár kislányokhoz nem való a dark side : D.
Tehát lehet, hogy eggyenlõre mégis csak jó leszek még.
De 3.ik végigjátszásnál tuti, hogy dark. És pasi.
Kérem vissza régi a biowaret<#rinya>#rinya>
Majd újraélednek a kotor3ba 😄.
Én is guardian voltam, és én a strenghtemet nyomtam folyton, de annyira, hogy a végén kb. már 50 volt : DDD.
Eleve volt 40, azt mindenféle hülyeségekkel még 10et turbóztam rajta.
Na, de csak annyi volt a baj, hogy hiába vágtam le mindenkit legrosszabb esetben másodszorra : D, õkis secc pecc alatt levették az életem : D.
ehh, elég szánalmas hogy nem tudtak egy normális befelyezést csinálni a játékhoz
jön az átvezetö, hogy ebon hawkkal elrepülök, ami minden "bolygó" között elsül...aztán credits...még vmi: Mira, Bao-Dur kis droidja, és Go-To-val mi lett?? Õk visszatértek az ebon hawkra..?? Mert arra sem utal, csak irányítom õket...suxxxx
a lézerkardokhoz milyen szinû kristályok vannak?
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
a minap láttam egy képet darth revanról a kotor1-ben, összelehet szedni a pajzsát?
a kotor- ban lehet valamilyen jobb sith/jedi robe- ot összeszedni?
mondjuk a nihilus- ét vagy valami olyat?
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Egy: Lvl 26Guardian+ Weapon Master vagyok, force Enlightnment + Breath Control : rajta olyan 15-20-at sebzett sion , én rajta vagy 5-6x 30-40 (Flurry...) Amikor elmúlt az Enlightnment hatása (fél perc kb.) akkor futni kezdtem, healt felnyomtam, majd battle meditation + Force Breath + Enlightnment..>> Flurry-roham ennyiö😊
😄DDDDDDD
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
azt szeretném kérdezni, hogy revannal lehet találkozni? (korribani látomáson kívül?)
Consular leszek. De elõtte még kinyomtatom, hogy mi mit jelent 😄.
Most az életre sokat rányomok majd. Asszem az a consal kezdõdõ valami.
Hiába voltam guardian a jatek végére mindig hiába vertem le mindenkit 2 csapással, õkis levertek engem 2 csapással : DDD
Nah tehát van ahonnan lelehet szedni?
Dc ++ helyett én valami sokkal jobbat és gyorsabbat használok.
Megnézem van-e ott ha nincs akkor mondhattok akár egy warezos oldalt, ahol az old game résznél lelehet tölteni : ).
4000 ft lehet kb. a boltokba. Inkább nem veszem meg.
hópihe
hópihe
kivettem egy bombát..? faszt nem írja leh...
hópihe
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
egész kellemes a királynõgyepálás, ha kreilea élete lemegy háromnegyedéig, azsontod ok😄
a dxunon, a tomb végén vagyok..3 sith akar áttéríteni a rossz oldalra, de nem engedek nekik, és harcolni kell velük..2. szint flurryval hogy lenyomnak a rohattak..😞
Azt szeretném kérdezni, hogy lézerkardot hogyan lehet csinálni?
vegyek emmiter cell-t vagy mit, ahhoz hogy egy lézerkardot adjon ki?
már van egy, de még azért kellene 😊
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]