Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
ez legalább a sith vs. jediról szól ( KOTOR)
a star wars meg anakin skywalker 'életét' meséli el (kis nyomi gyerektõl bukott sith nagyúrig)
Na azé!!!!<#boxer>

tigeroo
lol..😄
mindenki ezt monnya, komoan😄
vissza😄
Hááááttt......

Azé ne essünk túlzásokba! <#ejnye1>

tigeroo
bárcsak a SW filmeknek NEGYEDOLYAN jó sztorija lenne mint a kotornak...
Hey! Mi a fenét csináltál a jó kis logóddal??? <#taps>

Én nem mértem : DD.

De 20nál biztos kevesebb : DD.
Ha az összes játékidõt számítsuk bele, akkor viszont inkább 23-24nél nemtöbb az biztos.

Most másodszorra lehet, hogy kevesebb lesz, mint 20

Hát vazz. Azér felyezték be, így, hogy éreztessék, hogy lesz kotor 3.

A mátrix 3at sznted mért hagyták így befejezetlenül?
Nem gyõzték le a robotokat, csak béke lett. Neóval franc tudja mi lett.

Tehát 5-10 év múlva lehet, hogy lesz egy olyan folytatása, ami már késöbb játszódik az idõben.

Vagy ha a star warst vesszük alapul, akkor korábban : D.

tigeroo
27óra alatt pörgettem ki. lvl 26 asszem 😛
Most egy jó csajjal kezdem újra 😉.

Consular leszek és lehet, hogy dark, mert akkor majd használhatom, azt a király kristályt, amit azon a hülye bolygón kapok.

Habár kislányokhoz nem való a dark side : D.
Tehát lehet, hogy eggyenlõre mégis csak jó leszek még.

De 3.ik végigjátszásnál tuti, hogy dark. És pasi.

tigeroo
jóvan bazmeg, csak nem tom h kik haltak meg ,és kik nem vaz..semmi, kész ennek nincs befelyezése!!!!!!! Kell vmien "End patch" ,mert ez így nem lesz jó! Hallod Obsidian??
Kérem vissza régi a biowaret<#rinya>
tigeroo
csak annak nincs vízfeje..😄
Hát, azok kit érdekelnek ???

Majd újraélednek a kotor3ba 😄.

Mindenki ezzel a szakállas hapival nyomta elsõnek? 😄DD

Én is guardian voltam, és én a strenghtemet nyomtam folyton, de annyira, hogy a végén kb. már 50 volt : DDD.
Eleve volt 40, azt mindenféle hülyeségekkel még 10et turbóztam rajta.

Na, de csak annyi volt a baj, hogy hiába vágtam le mindenkit legrosszabb esetben másodszorra : D, õkis secc pecc alatt levették az életem : D.

tigeroo
nah kipörgettem!!!
ehh, elég szánalmas hogy nem tudtak egy normális befelyezést csinálni a játékhoz
jön az átvezetö, hogy ebon hawkkal elrepülök, ami minden "bolygó" között elsül...aztán credits...még vmi: Mira, Bao-Dur kis droidja, és Go-To-val mi lett?? Õk visszatértek az ebon hawkra..?? Mert arra sem utal, csak irányítom õket...suxxxx
zöld ,két sárga,kék,piros,világos zöld,ezüst,cián,bronz
Hitm@n
hello
a lézerkardokhoz milyen szinû kristályok vannak?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Email cím is jó
Valaki nem tud magyar végigjátszást a kotor2höz?
Hitm@n
Hello
a minap láttam egy képet darth revanról a kotor1-ben, összelehet szedni a pajzsát?
a kotor- ban lehet valamilyen jobb sith/jedi robe- ot összeszedni?
mondjuk a nihilus- ét vagy valami olyat?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Stark
mit kell csinálni h weapon master legyek?

hópihe

www.gamebanshee.com

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Elakadtam a amikor amikor dockol minket egy hajó és és vissza kell menni az ebon hawkra de nem tudok mit kell csinálni?<#banplz>
tigeroo
itt van a karim😄
Tud valaki végig játszát ajánlani hozzá a neten?
Amúgy ez csöves név ez egy másik faszé
tigeroo
13. szintlépés elõtt beszélj kraileával...aszongya h tegyél egy "szar" skillre majd szintlépéskor..(repair..) utána beszélj vele, és 'beoszt'
Mikor lehet válastani a jó és arossz oldal közül ?Hányadik szinten ?még nem pörgettem ki.Meg említették,hogy más kasztok közül lehett válazstani a x szinttõl.Aki kipörgette és ért hozzá válaszoljon PLEASE!<#szomoru1>
tigeroo
Huha, megöltem siont, vagy 3x felnyomta az életét, de egyszerü volt:
Egy: Lvl 26Guardian+ Weapon Master vagyok, force Enlightnment + Breath Control : rajta olyan 15-20-at sebzett sion , én rajta vagy 5-6x 30-40 (Flurry...) Amikor elmúlt az Enlightnment hatása (fél perc kb.) akkor futni kezdtem, healt felnyomtam, majd battle meditation + Force Breath + Enlightnment..>> Flurry-roham ennyiö😊
tigeroo
én ftp-rõl szedtem le a héten..
Enosh Chan
az én sith csajomat banánhinta consuela hercegnõnek hívják
😄DDDDDDD

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

franco
nem sajna

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
sose feledd: a fordításom legyen veled😊

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Hitm@n
Hello
azt szeretném kérdezni, hogy revannal lehet találkozni? (korribani látomáson kívül?)

Nah. Kinéztem magamnak egy jó kis csajt <#eplus2>, akivel elkezdem újra a gamet.

Consular leszek. De elõtte még kinyomtatom, hogy mi mit jelent 😄.

Most az életre sokat rányomok majd. Asszem az a consal kezdõdõ valami.

Hiába voltam guardian a jatek végére mindig hiába vertem le mindenkit 2 csapással, õkis levertek engem 2 csapással : DDD

erx13
kössz a segítséget

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Bakker. Nem találtam. Csak a 2. és 1. cd-t : (.

Nah tehát van ahonnan lelehet szedni?

Télleg! A kotor1et nemlehet valahonnan leszedni?

Dc ++ helyett én valami sokkal jobbat és gyorsabbat használok.

Megnézem van-e ott ha nincs akkor mondhattok akár egy warezos oldalt, ahol az old game résznél lelehet tölteni : ).

4000 ft lehet kb. a boltokba. Inkább nem veszem meg.

Magic Boy
Van DC++-om!
Rákeresek!
köszi!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Stark
ha van DC++ akkor ingen leszedheted ha nincsa akkor keress oladalakat 1 nap alatt lejön és min 300 FT mobilrol

hópihe

Stark
mámint a missle-hoz

hópihe

Stark
menny ott a konzolhoz és nyomogasd a szarságokat. aztán mennyé vissza a bombához és szedd fel rola a cuccot aztán menj és robbancs

hópihe

tigeroo
nah, végre "azon" a halyón vagyok..3 bombát aktiváltam, 1még hátravan..jah és a missile bay-ben mi a rákot csináltam?😄D
kivettem egy bombát..? faszt nem írja leh...
Stark
Nah... Végigvittem, igaz a felét nem értettem, mer csak azé lyáccottam, hogy végigvigyem😄😄😄

hópihe

Magic Boy
Tudtok adni valamilyen címet ahonnan ingyen letölthetem a játékot?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

tigeroo
visszavonva!!
egész kellemes a királynõgyepálás, ha kreilea élete lemegy háromnegyedéig, azsontod ok😄
tigeroo
csá mindenki!!
a dxunon, a tomb végén vagyok..3 sith akar áttéríteni a rossz oldalra, de nem engedek nekik, és harcolni kell velük..2. szint flurryval hogy lenyomnak a rohattak..😞
Hitm@n
Hello
Azt szeretném kérdezni, hogy lézerkardot hogyan lehet csinálni?
vegyek emmiter cell-t vagy mit, ahhoz hogy egy lézerkardot adjon ki?
már van egy, de még azért kellene 😊

Enosh Chan
magyar végigjátszás link. valaki tud?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

tigeroo
nemjó
(6*2)-8+9*1=13 ,nem "9/1"