Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erx13
hali! ott tartok, hogy szolt Onderon-rol az egyik Jedi mAster hogy menjek vissza leszállt Dxun-on ahol volt egy rövidebb beszélgetés, aztán választottam 3embert akik bementek egy ancient temple-be
kérdés: volt ott egy ancient computer, amin számolni kellett, pontosabban beirni matematikai mûveleteket pl+,-,*,/ igy volt: (6_2)_8_9_1=13 én így helyettesítettem be: (6*2)-8+9/1=13 ez így ki is jön, de azt mondja hogy helytelen.
hogy helyettesítsem be akkor a mûveleteket?

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

tigeroo
õ zsigerbõl vágja ^^,
Enosh Chan
green ghost honnan szedted az infot?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Enosh Chan
ok kösz

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Green Ghost
1.Menj administrator Adana-hoz és kérd el a security keyt
2.Beszélj Zherronnal, hogy mit kéne csinálnod Khoonda körül:
-javitsd meg a lézertornyokat (akár kint manuálisan, akár az egyik security roomban lévõ panelrõl)
-javitsd meg a medical droidot
-javitsd meg a harci droidokat
-javitsd/zárd be a raktár ajtaját (storage room)
-sorozz be embereket védeni Khoondát(Suulru,Dillan, Jorran, Akkere)
-tegyél le néhány aknát oda, ahol már vannak

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Enosh Chan
a dantuinon hogy kell megvédeni a khoondát vagy mit?

Enosh Chan
jah

rezsofiz
Azért kell sokat lenni vele, hogy megnyíljanak a beszélgetési opciók.

sazl : c

Enosh Chan
mit?mondjam azt nekei hogy never mind?😄DDDD

rezsofiz
Sokat legyél vele, sokat beszélgess vele, és amikor vele vagy, jo dolgokat csinálj.

sazl : c

Enosh Chan
hogy lehet bao-(bim bam)durból dzsedájt csinálni?

Dark Side ügyben ne zaklass, nem tudom a választ 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

tigeroo
jah, õt kelett tisztára mosni😄
az onderoni officereket öljem meg?? 2500 kreditért...1/3 már megvan..de annyi dark side pointot kapnék, hogy átmennék sithbe😞
nagyon komoly😄 2x2-t kapsz, 1: megölöd, 2:észrevesz egy csávó, és elkussoltatod😄
Mandarin Doki haverja.

Siont majd a Sith Académián kapod el, de nem Korribanon, sokkal durvább helyen. 😊 Tiszta Pokol hangulat, Világvége zenével. 😊

Enosh Chan
ki az a dhagon?

tigeroo
Nah: Onderonon "kiszabadítottam" Dhagont...most vmi Bakkent kell a kantinában megtalálni, ugye?
Még valami: Siont, a maszkos sithet, és kraielát mikor lesz lehetõségem megölni?? Vagy mindenki a végére marad? Eh..én siont a korribanon ,a maszkos sithet a saját hajóján, kraielát pedig a legvégén képzeltem el..hát sion kiesett😊
Bandew
Én sajna nem vagyok házigazda, szal ezt nem tom megcsinálni, de ha megkéred a moderátorokat, akkor õk segítenek.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Enosh Chan
zámbó

Stark
ok

hópihe

Hali. Azé ne spameljünk. 😊

Stark
szeva Jyimmy

hópihe

Reggelt mindenkinek.

Bangyú (Bandew): Ha benézel ide, akkor csinálj FAQ-ot és a Banner alá nyomd be a linkjét 😊

Enosh Chan
én a többit életben hagyom de nagyon felb*szt* az agyam hogy meg kellet ölnöm

Stark
Akkor ikább má kinyirom az összeset Light Sied-n😄

hópihe

Stark
ja ugyenez volt nekem is😄😄😄

hópihe

Enosh Chan
jaaaa én a királynõt védtem a kantinában vaklu katonáit reszeltem és a palotában meg má a királynõt gyalultam

Stark
Nekem is a királynöt kellett kinyirnom, pedig elötte annak a pasinak a katonáit szabdaltam😄😄😄😄😄😄

hópihe

Enosh Chan
könnyû megtalálni

tigeroo
..majd megkeresem a mandaloriani scoutot..=)
ma még ki kellene pörgetni, aztán KOTOR1...
Enosh Chan
jah
tigeroo hol tartasz?

Enosh Chan
én inglis vok

tigeroo
nah mivan, a kotor2 topig átalakul csillagközi kantinává?😊)
tigeroo
én németes tagozatra járok o:
Enosh Chan
most átadnám a szót Jimmykének(má ha itt van😄DDDDDD)

Enosh Chan
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ REGGGGEELLLLTT MINNNDENKINEEEEEEK!!!
Március 13.-a van kint gyönyörû idõ +3 fok és estére -2 várható!!!

Ezen már egyszer átmentünk 😊 Majd jövõre belehúz. Legalább egy kis elõnye lesz. 😊

franco
és aki mindkettõt?😊 (illetve MÁR csak németet)

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

És aki németet tanul??????? He? Amúgy köszi. Mármint, hogy leírtad mi mit jelent.

Akkor a dexterity az fõleg a védekezés.

Legalábbis, ezt tudtam a legjobban kivenni az angol szövegbõl

Ok. thanx.

Bakker. Én meg mi a fenének fejlesztettem a stealthemet annyira : D.

Mind1. Végülis nem a fõ karimnál a legjobban.

franco
lvl22 vagyok épp
alapban dex 27 wis 20
szerinted a többség csak a levegõt szabdalja valahol mellettem?😊

franco
leginkább az angol nyelvvel kellene tisztában lenni. utána már képezhetné saját magát ha akarná. amit alant leírtam a kotorban is le van írva...

Ha rászánom magam, akkor majd WIS+DEX combós Lightsaber finess-és consulart csinálok 😊

Bocs, nem sértésnek szánom, de ne kezdj bele bonyolultabb RPG-kbe, ha sok dologgal nem vagy tisztába, ráadásul, ha azok a játék legalapabb dolgai. Miért nem szóltál hamarabb? 😊

franco
a 2. végigjátszás alkalmával legfõképp a wisdomra és a constitution-re tettem (consular+sith lord)

franco
srtrenght-a találat valószínûségét IS növeli
dexterity-távolsági fegyverrel való találat valószínûségét IS növeli
constitution-az életpontjaidat befolyásolja, valamint a beépíthetõ implantokat
intelligence- számít a zárnyitásoknál
wisdom-növeli a force powerek hatékonyságát és talán a gyógyítást is
stealth-lopakodás (nem érdemes vele foglalkozni,de 1 pont erre is jusson!)
awareness-milyen távolságból szúrod ki az ellenséget és az aknákat
charisma-ez is befolyásolja a fprce powered hatékonyságát(ki védi ki és ki nem),és ha elég magas a társaid sebzés bonust kapnak

néhány érték befolyásolja mi mindent gyárthatsz a workbenchen! ezeket nézd meg az elõzõ mentésedben

hali!
hány vége van a gémnek? ha több akkor hol válik szét a történet? vagy eleve ha gonosz vagyok akkor ez, ha jó akkor az?
nekem a végén hiányzott a szöke faszi a csapatból. az elsõ bolygó ahová mentem a dantooin, de nem tudtam felvenni. hogy kell?<#szomoru1>
Nah. Elkezdem újra a gamet.

Tisztázzunk pár dolgot : D.

Hogy mi mire jó. Strength- támadási erõ. Tehát, hogy mekkora a sebzésed

Dexterity- Védekezési képesség.

Constitution- Ez mi a rák??? 😄DD

Intelligence- Ennek hol veszem hasznát? És miben?

Wisdom- Ezt se tudom pontosan. Mi is ez??? MIre jó?

Azátn skill pontok: Stealth- Nem tudom pontosan. A strengthel függ össze asszem. De nemtom : D.

Demolotions- Robbantás

Computer use- Gépgépgépgép 😄DD

Repair- Javítás

Awareness- ???????????????????

Treat injury- Mennyire hamar purcansz ki : DD.

Nemtom, hogy ki hagytam-e valamit, de összefoglalva amiket nemtok pontosan:

Dexterity (csak 90%ig vagyok benne biztos)

consutition vagy mi : D

Intelligencie

Wisdom- ?????

Charisma- Tom, hogy a persuadeval függ össze, de hogy hogyan?????

Stealth- Nem tom igazán.

Awareness- ??????,

Ezek azok amiket nemtok igazán. És most így másodszori végigvitelre jólenne ha tudnám 😄

A 3-ba akko revannal eggyütt kell majd menni?

Az király lenne! Szntem ha asszondod, hogy Revan gonosz volt, akkor kinyírni indulsz el : D.

És a 3ba majd megint el kell dönteni, hogy gonosz vagy jó volt-e? 😄