8627
.
  • MagyaR
    A főmukikra csak úgy hat, hogy lemegy kb. 20 az életüükből :DD.

Tehát ők nem emelkednek fel. Kár :D.
  • Jimmyke
    én nem találtam más megoldást...
  • freelancer
    Hogyan lehet ujra elaltatni Voggat (hutt), csak most szereztem meg a Juma Juicet es elotte mar elaltattam atanccal es fel is keltettem GO-TO kuldetes teljesitese utan. Ugy emlekszem GO-TO elott volt egy olyan lehetoseg, hogy ujra tancoljak, most pedig mar nincs ilyen. Buktam ezt a kuldetest?
  • bah
    Aham.Az egyben is voltak olyan küldetések amikre rá kellett jönni hogy mit kell csinálni,pl mikor a gránátot kellett berakni az oszlopba hogy bejussál ahoz az Adzsunta Pálhoz vagy mikor el kellett rakni a fegyvereket a kassyykon hogy előjöjjenek a mandalóraiaiak.Ezeken sokat gondolkoztam de végül egyedül is rájöttem.De most inkább megkérdezem ha nemtok valamit,nincs kedvem órákat szarozni és éjjel is azon gondolkozni mi lehet a megoldás. :D
    Itt úgyis tudjátok mindenre a választ. :D
  • franco
    szvsz eltolták a force crusht. túlságosan magas a DCje. a 3 főmukira nem kéne hogy hasson, a többiekre pedig végzetes kellene h legyen. szépen összegörnyednének mint a parenyicasajt:DDDDDd
  • Lacee
    mert mindig a legnagyobb sith lord van a háttérben.
  • MagyaR
    Saját magamat kell majd kinyírni :DDD.

De mér én állok a menüben, amikor úgyis kreiát kell kinyírnom a végén :DD?

Kár, hogy nem klónozódok le és küzdök meg saját magammal :D.

Hát az érdekes csata lenne.

• Jimmyke
    Mint az 1-ben, lightsaber Tarison. :)
  • MagyaR
    A szemetek!!!
  • Jimmyke
    Mert gonosz vagy!!!!4
  • MagyaR
    Mér az én karakterem áll a menüben? :DDD

Ez a crush az eggyik legjobb erő.
  • Lacee
    hát igen, ez a fejlesztők képessége :)
  • MagyaR
    De akkor mik voltak azok a képek, hogy az onderonon nyomatták a force crusht? AMúgy megkaptam az erőt, tehát fölösleges volt kérdeznem :D
  • Green Ghost #4634
    3 influence pontot kell szerezni és beszélgetni vele
    ennyi :)
    Ha sithé akarod alakitani, akkor már kreiának is ott kell lenni, hogy meggyőzze. Az arca olyan lesz, mint darth maulnak :)
  • Green Ghost #4633
    egyszerüen :)
    először bementem a bárba , ott vhol állt 2 trandoshan (gyik) és beszélgetett, odamentem, azt mondták hogy tul sok fül van itt :)
    erre odamentem stealth modban attonnal, hátha ugy nem vesznek észre
    mellesleg stealth modban be lehet osonni Mandalore szobájába is (bár mikor megtámadják a sithek a tábort amugy is be lehet menni)
  • Me0w
    Nem magatol ;p
  • bah
    Köszi szépen,nah erre meg végképp nem jöttem volna rá ritkán használom a stealth módot.
    Szabad kérdeznem hogy erre te hogy jöttél rá? :D
  • Lacee
    :DD ez sem rossz...
  • Me0w
    Ahogy nekem bao jedi lett az kesz vicc :) Beszelgettunk az ebon hawkon, malachor-rol meg mindenrol, erre: "Akarsz jedi lenni?", "Ja". Mondom jo, ezt nem spiraztak tul :)
  • Lacee
    nála sajnos nincs pontos megoldás... sokat kell vele lenni, és egy idő után lesz rá lehetőséged.
  • Hitm@n
    Hello!
    azt szeretném kérdezni, hogy bao dur- t pontosan hogy csinálom jedivé?
    mert mirá- t valamelyikőtök leirta, az bejött (kössz)
    de bao dur nagyon kellene, pontosan!
    előre is kössz
  • franco
    figyi.
    amiről te regélsz az a crush opposition nevű erő. ez az ellenfelek will-jét csökkenti.
    a force crush az az erő amit te szeretnél. dark sideon kapod meg akkor, amikor kijössz a dantooini nagy jediülés után az enclaveből /amikor kreia lelép/
  • Risu Führer
    mikkor lesz magyaritas mer nkem kotor 1-hez 100%-os is volt:))))))))9
  • MagyaR
    Amúgy ami legkézenfekvőbb kérdésem lenne:

Melyik az az erő, amivel felemeled a levegőbe az ellenfelet és összeroppantod a testét? Ugyebár darkon nyomom, de nem látok ilyne erőt.

Van egy olyan erőm az igaz, hogy force crush.
    De az már a második fokon van nekem a 3ból és semmit nem csinál.

Mármint látványban abszólúte semmit. Azt nemtom, hogy ez mit eredményez az ellenfeleknél, de látványban semmit se.

Tehát ez melyik erő?
  • MagyaR
    Amúgy így harmadik végigjátszásnál nekem már tökmind1, hogy guardian vagy nemtom én mi vagyok. Consular :D. Sentinellel még nem vittem.

Tehát olyan jó beépíthető modulok vannak már a jatek bizonyos helyein, meg a rudádat is agyon tuningolhatod:D nem beszélbe a saberről.

Ezér jobb ebbe a gameba a mind a kettő kézben egy kard, mert így mégtöbb strength, dexterity stb. pontjaid lehetnek.
    Mert ugye a double-handedbe csak kettő kristályt rakhatsz.

Nekem úgy van most a saberem, hogy csak az eggyik erős, a másikba pedig olyan kristályokat raktam, ami növeli valamelyik attributes pontodat
  • MagyaR
    Valaki most viszi 5.szörre .

Én special most fogom befejezni (holnap már biztos) a 3. végigjátszást. Tehát rögtön el is kezdem 4.szerre :D.

Első kettőre lighton vittem, azt most darkon.
    Majd 4.szerre is darkon. Amikoe a kotor1et vittem, már a 2. végigjátszásomnál volt asszem 10 %os magyarosítás.

Most ebbe lehet, hogy több a szöveg, de december óta nem frissítették a magyarosítást készítő honlapot
  • Risu Führer
    hali végigvittem a kotor2-őt kibaszott könnyű volt kinyírni a főellenséget most újra elkezdem de a sötét oldalhoz akarok tartozni!!!!!!!!
  • Hoz_Hun
    Pontosan így van. Kreia odaküld aztán nincs ott senki, csak Kreia pofázik egy sor aztán elkábít és lelép.
  • Hoz_Hun
    Most nem kötözködni akarok, de nehogy azt mond, hogy Korribanon a hullánál megjelenő szörnyeket szabdaltad addig, míg össze nem jött az 50-ik szint.
    Vagy neked erre voltak üres óráid (napjaid), meg türelmed csak azért, hogy kipróbáld?
  • Sir Quno Jedi
    Meg ott van még AtTris, aki ugyan arra kért hogy gyűjtsd össze a jediket Dantun és akkor majd ő összehívja őket, de aztán ő szíveskedik nem megjelenni (na vajon miért) és őt újra fel kell ugye keresnünk otthonában... :DDD
  • franco
    Amikor darkon toltam Kavart nem tudtam Onderonon megölni csak Dantun,egyedül ő maradt az enclaveben
  • MagyaR
    De mi lesz a jeti üléssel, így, hogy már minden jetit kinyírtam? :D.

Odamegyek és a nagy semmivel fogok beszélni?
  • MagyaR
    Nekem jobban bejön a dark side. Sokkal másabb tőle a játék.
    Olyan szabadabb érzésem van tőle :D.
    Ez, azért van, mert itt nem kell mindenkit leölnöd, atótl, hogy dark side vagy. Az 1be akkor már mindenkinek placcs volt.
    Ott én se szerettem a dark sideot.
  • _Atti_
    tényleg hiáényoltam is hogy az a szál a hkval nem folytatodott:\
  • MagyaR
    lol :D. Szntem az a legnagyobb marha az összes közül :DDD.
  • Jimmyke
    Légterelő!!!

Azt mondták, hogy egy seb vagy az Erőben, ami a közvetlen környezetéből nyeri az energiát, ezért tudsz oly könnyen "kapcsolatokat/kötéseket" kialakítani, befolyásolni társaid beállítottságát, és meg kell szüntetniük. Kb. ennyit szűrtem még le. A Dark Side meg azért van mert ismerik "Kreiát" és mivel ő a mestered, azt n00bok, mert nem tudják a Force Sightot használni, pedig az sokat segítene az ítélőképességükön :)
  • franco
    Kavar szimpatikus nekem.
  • PeeTeR
    jajj bocsiiiii
    imadlak :DDD
    mukodik
    csak meg nem talalkoztam olyannak hogy az install vegen mar be kell rakni a crack -et es blabla tok mindegy mukodik
  • PeeTeR
    minek?
  • Enosh Chan
    A Könyvtárába rakd be a crack-et